ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en bachelor studerende ved ABMS.

Dette Executive Bachelor (EBBA) i Business Law og Public Relations studieprogram er lavet til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stilling inden for samme område eller lignende, i slutningen af ​​Bachelor i Business Law og offentlig relationer undersøgelse program kandidater vil kombinere teori med praksis og vise et godt kendskab til erhvervsret og Public Relations. Studerende er udstyret med de fleste vigtige know-how værktøjer til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrage mere effektivt til organisationer inden for dette område.

Denne bachelor program vil hjælpe eleverne til at forstå mere om den schweiziske virksomhed lov og Turisme lov og at være en effektiv Public Relations Manager, denne undersøgelse lavet til at forstå mere loven i en stadig mere globaliseret verden. Vores Business Law og Public Relations Uddannelsen vil forberede dig til nutidens udfordringer at være en bedre leder og at være i stand til at løse problemer, du står over for i enhver juridisk forretningsområde, vil vores kandidater forbedre deres evne at forstå og kommunikere mere effektivt med deres personale og arbejde kollega, tænke selvstændigt og arbejde i et team til at trives i arbejdssituationer.

Projektlængde: 12000 ord (studerende har lov til at have 10% mere eller mindre.) Varighed: 4-8 måneder (gennemsnit 6 måneder) Gebyr: 2900 Euro (kun for ABMS Studerende, der afsluttede kandidatuddannelsen).

Hvad er fordelene? Med en eksamensbevis med æresbevisninger er dine chancer for at blive accepteret til mesteren normalt højere, og det vil hjælpe dig med at finde et bedre job. Hvis du ikke ønsker at gøre en afhandling, vil du blive tildelt ikke-hædersbevisninger Executive bachelor s.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 96 flere kurser fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,950 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards