Telekommunikation licens

Université Virtuelle (UIV)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Telekommunikation licens

Université Virtuelle (UIV)

Fjernbetjeningen licens i it og netværk fritagelse baser i informationssystemer, netværksarkitektur og udvikling af netværk applikationer. Denne online undervisning giver fagfolk til at specialisere sig i mester i edb-sikkerhed, informationssystemer, telekommunikation ... Eller i forskning og udvikling med vores partnere i Tyskland.

netværk

Fjernbetjeningen licens inden for telekommunikation, computer speciale og administration af systemer og netværk giver dig i første omgang grundlæggende i at kommunikere indlejrede systemer, indlejrede systemer, telekommunikationsudstyr og computernetværk ... at forstå driften af ​​netværket. Du vil derefter nødt til at beherske de forskellige metoder til styring af et netværk; arkitektur og sikkerhed. Dette online kursus giver anvendt teorien, men også i praksis gennem seminarer, TP og udfordringer, og foreslåede praksis certificeringer i hele 3 år (Java, Cisco, MTA ...).

Med denne fjernbetjening licens, kan du fortsætte i Master i forskellige specialiteter såsom informationssikkerhed, konstruktion af informationssystemer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tunesien - Tunisia Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tunesien - Tunisia Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen