Læs den officielle beskrivelse

Fjernbetjeningen licens i it og netværk fritagelse baser i informationssystemer, netværksarkitektur og udvikling af netværk applikationer. Denne online undervisning giver fagfolk til at specialisere sig i mester i edb-sikkerhed, informationssystemer, telekommunikation ... Eller i forskning og udvikling med vores partnere i Tyskland.

netværk

Fjernbetjeningen licens inden for telekommunikation, computer speciale og administration af systemer og netværk giver dig i første omgang grundlæggende i at kommunikere indlejrede systemer, indlejrede systemer, telekommunikationsudstyr og computernetværk ... at forstå driften af ​​netværket. Du vil derefter nødt til at beherske de forskellige metoder til styring af et netværk; arkitektur og sikkerhed. Dette online kursus giver anvendt teorien, men også i praksis gennem seminarer, TP og udfordringer, og foreslåede praksis certificeringer i hele 3 år (Java, Cisco, MTA ...).

Med denne fjernbetjening licens, kan du fortsætte i Master i forskellige specialiteter såsom informationssikkerhed, konstruktion af informationssystemer.

Program undervist i:
Fransk

Se 10 flere kurser fra Université Virtuelle (UIV) »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date