Spejder og spilanalysespecialist online

Generelt

Program beskrivelse

Hvorfor vælge dette program?

Dette online kursus giver dig mulighed for at dykke dybt ned i MBP Scouting-modellen og funktionen og brugen af professionel Scouting. Du vil gøre det gennem udfordringer og spilmekanik (gamification) og en historie, der sætter dig i skoene til en junior spejder, der for nylig ankom til et professionelt team. Kort sagt får du adgang til alt indholdet i det personlige program på en behagelig, attraktiv og motiverende måde: du lærer at kende de eksisterende typer spejderarbejde og identificere både spilleranalyseelementerne individuelt og hold samt alle nøglerne til at oprette en total rapport om modstanderen.

Især vil du kende avancerede analyseteknologiske værktøjer og lære at bruge en af dem til at indsamle, bestille og fortolke information efter metodiske mønstre og konfrontere konkurrencen i både dit team og din rivalis analyse. Alt dette autonomt, men også at dele det, du lærer, med samfundet og MBP lærerne.

I sidste ende vil du i dette kursus kende det grundlæggende i spilanalyse og indsamling af information fra konkurrencer for at træffe sammenhængende og effektive beslutninger senere.

 • Dedikation: 45 timer (9 uger)
 • Næste udgave: 27. november 2020
 • Certificering: Scoutespecialist fra MBP School of Coaches
 • Studer i dit eget tempo og på det tidspunkt, der passer dig bedre

Hvad vil du lære?

 1. At kende, beskrive og evaluere individuel og kollektiv adfærd.
 2. At analysere og optimere fodboldspillernes evner og færdigheder i højtydende fase.
 3. At forstå og rådgive om individets og gruppedynamikken i konkurrencedygtige fodboldhold.
 4. At observere de strukturelle og dynamiske aspekter af fodbold.
 5. At dybt analysere alle holdets faser og øjeblikke.
 6. At vælge og anvende de mest passende strategier, metodeteknikker og teknologier til spilanalysen.
 7. At tilegne sig viden om oprettelse af analysepaneler og brug af projekter i analysesoftware.
 8. At dele data gennem rapporter og handlingsforslag eller metodiske mønstre.

Hvordan vil du lære?

 • Analyserer Live. Analyserer, live, et af holdene i La Liga, der er baseret i Barcelona: FC Barcelona eller RCD Espanyol.
 • Information. Søgning, styring, analyse, opsummering og sammenkædning af oplysninger direkte eller indirekte relateret til konkurrencedygtig fodbold.
 • Opret rapporter. Opdag hvordan man opretter rapporter til trænere, spillere eller holdet og institutionerne, herunder brug af teknologiske værktøjer.
 • Genkendelse. At anerkende nøgleaspekter i analysen af sportspræstationer.
 • Delving. Dykke ned i generelle og specifikke aspekter af fodbold.
 • Hold. Autonomt og arbejder som et team.

Kursusstruktur

Tillykke! Du har lige underskrevet som junior spejder hos MBP . Vi er otte kampe væk fra finalen, og vi har brug for din hjælp til at nå vores mål. Vi ved, at det ikke bliver let, og vi skal arbejde hårdt for at gøre det, men med alles indsats vil vi få succes!

I løbet af disse otte kampe lærer du, hvordan professionel spejderarbejde fungerer og bruges. For at gøre det bliver du nødt til at gennemgå de forskellige faser, der danner denne læringsproces: studere teorien i omklædningsrummet, omsætte den i praksis under træningen, udføre det, du har lært under kampen, og slutningen og dele den på pressekonferencen.

 • Match 1 og 2. MBP spejdermodel. Vi kender Scouting og dets funktioner, vi ser især MBP tilgang, og vi identificerer de forskellige typer analyser.
 • Kamp 3. Holdstruktur og dynamikanalyse. Vi vil udforske begreber som officielt opkald og spilsystemet, vi studerer spillerne i henhold til deres position, og vi tager det første skridt ind i holdets dynamiske analyse.
 • Kamp 4. Stødende fase analyse. I dette modul analyserer vi angrebsfasen i dens tre underfaser: start, opbygning og efterbehandling.
 • Kamp 5. Defensiv fase analyse. Her kender vi i dybden den defensive fase: analyse af de tre typer defensiv blokering og forsvaret af det direkte spil.
 • Kamp 6. Analyse af overgangsfaser. Vi dykker ned i begge overgange fra angreb til forsvar og fra forsvar til angreb.
 • Kamp 7. Strategianalyse. Vi analyserer strategien for forskellige dødbold: hjørnespark, frispark, indkast og straffespark.
 • Match 8. Metodiske mønstre.
 • Tværfagligt projekt. For at gennemføre kurset skal du analysere to kampe hver for sig af professionelle hold hver for sig. Du bliver nødt til at analysere strukturen og dynamikken, de forskellige spilfaser og endelig strategien. For at gøre det skal du bruge et videoanalyseprogram, et af de vigtigste værktøjer til professionelle spejdere.

udtalelser

"Et 100% anbefalet kursus, jeg kunne definere det som et kursus, hvor du vil nyde at lære. MBP metoden og dens præsentation er af meget høj standard, meget nyttig til at opdage alle detaljer i analysen af et team og en kamp. " Jesús Galilea

"Jeg anbefaler Scouting and Game Analysis-kurset på MBP School of Coaches for at øge kendskabet til, hvordan spillet er. Desuden tak meget for behandlingen af alle MBP folk, der altid har hjulpet mig . " Luís Omar Tapia

"Kurset har været meget nyttigt for mig at bestille og understrege mange ting, som jeg nogle gange så, men som jeg ikke stoppede med at analysere, hvilket forhindrede mig i at give reel betydning for hvert koncept. Også at kunne organisere min analyse og struktur det i faser, som hjalp mig med at gøre mit arbejde mere professionelt og klart. " Manuel Mayo

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in ... Læs mere

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in more than 15 countries already. Minimer