Salg

Online Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Salg

Online Business School

Undergraduate Level 4 (Salg og Marketing) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til hurtigt at spore eleverne til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i salg og markedsføring, som enten kan udfyldes på en britisk universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år på en universitetsgrad og niveau 5 moduler og opgaver svarer til andet år af en universitetsgrad.

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 8 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 studiepoeng og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelsesforløb.

Hvert modul består af ca. 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer valgfrit læringsmateriale. Disse materialer omfatter anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger og internetressourcer.

Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Rentefri månedlige afdrag
 • Paypal
 • vestlige Union

Hvad er inkluderet i prisen for mit kursus?

Alt kursusmateriale, herunder online moduler og skriftlige opgaver.
Personlig vejledningstjeneste med 1-2-1 Skype sessioner
Dedikeret studiestøtte
Adgang til et online Social Learning forum
Opgave mærkning og feedback
GRATIS NUS Ekstra kort værd at £ 12.00
GRATIS bærbar computer
Gratis CV Skrivehjælp efter afslutning af kurset.

University Top-Up

Hvis du beslutter dig for at fylde op til en fuld bacheloruddannelse gennem et akkrediteret britisk universitet, er omkostningerne angivet nedenfor. Bemærk venligst, at nedenstående omkostninger kun gælder fjernundervisning / online. Du har mulighed for at afslutte på campus. Omkostningerne varierer afhængigt af hvilket universitet du valgte at afslutte det sidste år på.

Northampton University

 • BA (Hons) i Erhverv og Ledelse Top up - £ 3800
 • BSc (Hons) i International Accounting Top - £ 3800

University of Derby

 • Undergraduate Up to BA - £ 4400

University of Worcester

 • BA (Hons) Erhvervsøkonomi Endelig År Top Up - £ 4000

University of Sunderland - På Campus

 • BA (Hons) Virksomhed og ledelse (år 3) - £ 9250

Coventry University

BA (Hons) Top-up - Progression fra ATHE Level 5 Udvidet Diploma i Management, gebyr £ 9.560

University of Bolton

BA (Hons) Top-up, gebyr £ 10.250, varighed 2 semestre

Southern Cross University

Bachelor of Business.
Bachelor of Business Administration.
Bachelor of Business i Konvention og Event Management.

Er jeg berettiget til dette program?

For at tilmelde dig på niveau 4 kursus, skal du være mindst 18 og have en fuld videregående uddannelse. Før du går ind på niveau 5 kursus, skal du have nået et niveau 4 eller tilsvarende.

Niveau 4 modul liste

Erhvervsmiljøet

Hvad kommer i tankerne, når du tænker på ordet 'miljø'? Du tænker sandsynligvis på omgivelser, og forholdene og påvirkningerne af omgivelserne. På samme måde refererer forretningsmiljøet til en organisations omgivelser - dets ydre omgivelser såvel som dets indre omgivelser.

Kunder og kundeservice

Dette modul starter ved at kigge på kunder og hvordan de træffer beslutninger om deres indkøb. Hvilke faktorer tænker de på, når man køber en chokoladebar, grøntsager, en bog, et køleskab eller et hus? Hvordan beslutter virksomhederne, hvilket firma der skal bruge, når de køber et nyt computersystem? Før du kan begynde at markedsføre hos mennesker, skal du have nogle klare ideer om, hvordan de tænker og forstå de attributter og fordele, de søger.

Marketing Mix

I markedsføring står et firma over for to slags variable. For det første er der de variabler, der er forbundet med det eksterne miljø; miljøet omkring organisationen, der består af makromiljøet (det brede miljø bestående af politiske, økonomiske, socio-kulturelle, teknologiske dimensioner) og mikromiljøet (den konkurrencemæssige struktur i den industri, virksomheden opererer i). Et selskab har ingen direkte kontrol over disse eksterne variabler. Det andet sæt variabler indeholder driftsvariabler; faktorer, som et selskab har fuld kontrol over.

Marketing og salg planlægning

Markedsføring og salg er grundlæggende for erhvervslivet, uanset sektor. I den private sektor accepteres det, at marketing- og salgsplanlægning er afgørende for at opnå rentabilitet og markedssucces. I den offentlige sektor og i den velgørende sektor er fokus ikke på fortjeneste, men på kunde (eller mere bredt interessent) tilfredshed. Markedsføring spiller i stigende grad en central rolle i nonprofit-sektoren for at skabe bevidsthed om problemer og fremme årsager, idet man ikke kun tager stilling til kunder (modtagere), men også donorer.

IT i erhvervslivet

Der er tydelige beviser for, at informationsteknologien giver en konkurrencemæssig fordel, uanset hvilken forretningssfære en organisation driver.
For at få fordel, skal ledere vide, hvordan IT kan bruges i interne og eksterne processer til at levere bedre værdi til slutkunden.

Administrere og bruge markedsføring

Dette modul vil give dig en omfattende introduktion til marketing. Det er hensigten at være relevant for ledelsen og driften af ​​organisationer på mange forskellige områder af økonomien, herunder dem, der ikke arbejder for profit.

Kunder og deres behov

Målet med moderne markedsføring er at identificere og derefter tilfredsstille hver kundes behov og ønsker. Dette gøres ofte ved at opbygge relationer med kunder og bruge disse relationer til at skabe en tovejskommunikation mellem de to parter. Kunden kommunikerer sine præferencer, og virksomheden kommunikerer information om produkter, som vil tilfredsstille kundens behov og ønsker.

E-marketing kommunikation

Succesen af ​​World Wide Web og spredning af internettet og tilhørende teknologier har revolutioneret den måde, organisationer driver deres forretning på. Den mest tilsyneladende ændring har været den støtte, der ydes via teknologi til en række traditionelle operationer, såsom salg, kommunikation, kundeservice og markedsføring.

Højtydende salg

En organisations succes afhænger af en række faktorer, herunder dets aktiviteter, dets markedsføringsstrategi, dets human resource management og dets salg. Et af de mest almindelige kriterier, der bruges til at vurdere organisationens succes, er salgsvækst. Dette tyder på, at organisationen klarer at opretholde sine eksisterende kunder, men også tiltrækker interesse efterfulgt af salg fra nye markeder.

Markedsstrategi

Hvordan udvikler organisationer derefter strategier i et komplekst markedsmiljø? Hvordan vurderer de muligheder og trusler? Hvilke markeder og segmenter målretter de og hvorfor? Hvilke markedspositioner spiller for en organisations styrker? Hvilken produktportefølje skal opretholdes til langsigtet værdi? Dette er nogle af de spørgsmål, vi skal tage fat på.

Niveau 5 modul liste

Iværksætterlederen

Hvad er en iværksætter? Undersøg iværksætteriets færdigheder og kvaliteter.

Organisationsstrukturer

Hvorfor er organisationer struktureret som de er? Hvad bestemmer den optimale struktur og hvordan er det forskelligt mellem organisationer? I dette modul vil eleverne se på de mange modeller og teorier, der udgør organisationsstruktur.

Praktisk regnskabsanalyse

Eleverne gennemfører øvelser i konti i hele dette modul for at forstå, hvad de fortæller os og de handlinger, som analysen kan udfælde.

Forretningsplanlægning og målindstilling

Hvad forsøger virksomheden at opnå? Hvad vil det gøre? Hvordan vil det gøre det? Dette modul fokuserer på skabelsen af ​​klare mål og klare planer for at opnå et klart mål.

Politik og erhvervsliv

Politikkens indflydelse på erhvervslivet og hvordan det kan hjælpe eller hindre erhvervslivet. Dette modul vil uddanne eleverne om økonomiske konsekvenser, eksport og statsstøtte.

Forretningsret

Undersøg de lovbestemte ansvarsområder for ledere, da eleverne ser på juridiske forhold hos erhvervslivet og virksomhedsledere.

Administrere i dagens verden

Erhverv i den moderne verden. Dette modul fokuserer på styring og ligestilling som et middel til at gøre det rigtige i erhvervslivet.

Performance Management

Forstå, hvordan dine medarbejdere og din virksomhed kontinuerligt kan forbedre hinanden, vil eleverne gennemgå belønningsstrukturer, CPD, træning og udvikling for at sikre høj ydeevne i erhvervslivet.

Marketing og salgsplanlægning

Eleverne vil analysere hvordan markeder, kunder, konkurrenter og produkter kan komme sammen i en sammenhængende plan.

Kvantitative færdigheder

Efter vellykket gennemførelse af dette modul vil eleverne have kendskab til numeriske øvelser og forstå deres anvendelse inden for rammerne af virksomheden. ATHE Level 4/5 Extended Diploma in Management har 10 moduler og 8 skriftlige opgaver på hvert niveau. Efter afslutningen af ​​modulerne får de studerende adgang til opgaverne. Opgaverne er ca. 3000-5000 ord hver. Studerende ydes støtte til modulerne og opgaverne via 'Tutor'-sektionen på læringsplatformen.

Karrierevej

En vellykket gennemførelse af The Bachelor Level 4 (Salg og Marketing) og Level 5 (Udvidet Diploma i Ledelse) og det afsluttende år af et akkrediteret Undergraduate Degree-program giver eleverne de rigtige legitimationsoplysninger til at fortsætte og søge et job inden for marketing, salg, human ressourcer, ledelse eller forretningsrådgivning.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 25, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,600 GBP
Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen