Professionel Master i Human Resource Management

Generelt

Program beskrivelse

Programoversigt

Rutgers Online Professional Master's Program for Human Resource Management (MHRM) er designet til medarbejdere fra personale og ledere / tilsynsførende med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.

Programmet tilbyder dybdegående human resource management viden og færdigheder, der vil skelne deltagere fra deres jævnaldrende og sætte dem i stand til at kommunikere effektivt med andre ledere på regional, national og global skala. Kandidater fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med stor evne til at forbinde og anvende HR-funktionen og dens praksis til organisationsstrategi inden for deres organisationer.

Nøglefunktioner i vores online graduate program

Verdensklasse fakultet

100% Online Program

Ingen GRE / GMAT påkrævet

Fleksibel tidsplan

Kvaliteter af høj kvalitet

Toprangeret universitet

Distinguished Faculty

Vores fakultet betragtes blandt de mest opnåede globalt for videnskabelig forskning inden for HR-disciplinen. Deres ekspertise er forskelligartet og omfattende på tværs af alle HR-funktioner, der kombinerer fremragende forskningsfærdigheder og praktisk erfaring inden for industri. De kurser, der omfatter online MHRM-programmet, er designet og leveret af vores kernefaglige Rutgers Human Resource Management Department, og giver eleverne i programmet up-to-date højkvalitets kursusindhold og evnen til at samarbejde med topfakultet på området.

Fuldt online

Programmet leveres 100% online og er velegnet til arbejdende fagfolk, der indskriver sig i deltid, samt dem, der ønsker at forfølge graden som en fuldtidsstuderende. Programmet giver nem adgang til at opnå en højt anset avanceret kandidatgrad med fleksibilitet i placering og timing.

Ingen GRE / GMAT påkrævet

Programmet er designet til erfarne fagfolk med 4 års erfaring i HR eller ledelsesroller. GRE / GMAT-scoringer frafaldes som et krav på grund af erfaringsniveauet for de studerende i programmet.

Fleksibel gennemførelsestid

Rutgers online-professionelle MHRM-program kan udfyldes af en heltidsstuderende i så få som 18 måneder. Der er ingen minimum kursusbelastning pr. Semester for deltidsstuderende. Programmet giver tilmelding i efterår, forår og sommer, hvilket giver fleksibilitet i kursusplanlægning for alle elever.

Omfattende, Kvalitetskurser

De online MHRM kurser er designet af Rutgers School of Management and Labor Relations kernefakultet, som er genstand-eksperter i de emner, de underviser. Det omfattende programlære er udviklet for at sikre ekspertise i instruktionsdesign og består af 8 krævede kerne-HR-kurser, et capstone-projekt og 3 valgfag.

Toprangerede Universitet og Human Resources Department

Rutgers University-New Brunswick rækker som # 1 offentligt nationalt universitet i New Jersey, # 17 i nationen for offentlige nationale universiteter, og # 56 i nationen blandt alle nationale universiteter ifølge US News

Netværk med andre HR-fagfolk og akademikere

Studerende har mulighed for at interagere med erfarne kolleger i deres programkurs, udover akademiske eksperter, der fører instruktionen, styrker deres faglige netværk og udveksler dybdegående erhvervserfaring.

Distinguished Alumni

Kandidater fra Rutgers Professional MHRM-programmet deltager i vores netværk af fremtrædende alumner, hvoraf mange er HR-ledere i toporganisationer.

Vores eget karrierecenter og supporttjenester

Rutgers School of Management and Labor Relations har sit eget karrierecenter med personale dedikerede fagfolk, der tilbyder jobsøgningsressourcer og karriere rådgivningstjenester. Vores karriere serviceteam opretholder et robust netværk af industriforbindelser, og de øverste organisationer kontakter os ofte for at henvise vores kandidater. Som onlinestudent får du adgang til det samme niveau af omfattende supportydelser, der leveres til vores traditionelle elevkrop.

Curriculum

Online Professional Master's Degree i Human Resource Management læseplan er omfattende og designet til at imødekomme behovene hos HR-fagfolk til at fremme deres karriere til de bedste menneskelige ressourcer og ledelsesstillinger. Læseplanen dækker 8 kerne kurser, et kurser kurs og 3 valgfag. Der kræves i alt 36 point for at opnå graden.

Kernekurser (8 kurser, 24 point)

 • Sammenkædning af HR til forretningsstrategi
 • Styring af den globale arbejdsstyrke
 • Administrerende Belønninger Systems
 • Styring af arbejdsstyrken
 • Arbejdsstyrke Analytics
 • Udvikling af menneskelig kapital
 • HR beslutningstagning: Finansielle beslutninger
 • Beskæftigelsesloven

Capstone Project (1 kursus, 3 point)

 • Capstone Project

Valgfrie kurser (vælg 3 kurser, 9 point)

 • Økonomi og demografi på arbejdsmarkederne
 • Organisatorisk ledelse og forandringsledelse
 • Organisatorisk adfærd
 • Den inkluderende arbejdsplads
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relat ... Læs mere

The Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relationship. The school is comprised of two departments—one focused on all aspects of strategic human resource management and the other dedicated to the social science specialties related to labor studies and employment relations--with faculty from a wide variety of disciplinary backgrounds. Minimer
Piscataway Township