Tag dine intellektuelle interesser til det næste niveau

Vi er i pre-launch scenen for Doktorgrad i Business Administration.

DBA er designet til dem, der er interesseret i anvendt virksomhedernes forskning. Der er flere grunde til at studere for en DBA. En studerende kan have en specifik personlig eller faglig interesse i et bestemt område af erhvervslivet eller ledelse, som de ønsker at udvikle specialviden i. En DBA er også nyttigt for dem at udvikle en karriere inden for rådgivning eller undervisning.

Ved tildeling af en DBA, skal de studerende gennemføre en række business kurser, forsknings-kurser og skal indsende et forsknings-afhandling. For deres forskning afhandling, vil de arbejde tæt sammen med en vejleder fra vores globale fakultet afhængigt af emnet område af deres forskning.

Gennemsnitlig varighed af programmet

Programmet vil tage et gennemsnit på 3 år at gennemføre programmet. Normal ansøgning - 3 til 6 år; Kan forlænges gennem fortsat kandidatur og betaling af den fortsatte kandidatur gebyr

Afhandling

Normalt vil de studerende vælge et emne efter eget valg med input fra GlobalNxt fakultet.

Adgangskrav

1) En kandidatuddannelse fra et anerkendt universitet 2) Et minimum tre års ledelse eller erhvervserfaring 3) Indsend en 1000 ord foreslåede forskningsemne i et område, som kan accepteres af School of Business 4) Bevis for engelsk sprogfærdighed for ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, og som ikke har gennemført en videregående uddannelse på engelsk. De mindste sprogkrav er enten: - Academic IELTS (International English Language Testing Service) score på 6,5 med en individuel skriftlig score på mindst 6,0; eller - TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog) score på mindst 550 med en test af skriftlig engelsk (TWE) score på mindst 5,0 eller TOEFL Internet-baserede test med et minimum score på mindst 79; eller - BULATS (Business Language Testing Service) på niveau 4

Hvad er en DBA

Den Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en deltids-professionel doktorgrad med en international rækkevidde og omdømme, designet til at forbedre udøvende og professionel praksis gennem anvendelse af lyd teori og stringent forskning i reelle og komplekse problemstillinger i forretning og forvaltning.

Det øger evnen til at udvikle viden og teori, og deres anvendelse. Nøglen til dette er et program til at udvikle personlige, rådgivning og forskning færdigheder i forbindelse med stringent og relevant forskning.

Formål med en DBA

En DBA vil gøre dig til: - Udvikle en solid forståelse af de relevante begrebsmæssige og teoretiske fundament for dit valgte område af forskningen i forretning og forvaltning - har en detaljeret forståelse af de gældende teknikker til forskning og avanceret akademisk og ledelse undersøgelse - Opret og fortolke viden gennem original forskning. Forbedre både din præstation som en reflekterende praktiker og din professionelle praksis - Udvikle personlige, rådgivning og forskning kompetence til at foretage en streng forskning på et avanceret niveau, der bidrager til teori og praksis i erhvervslivet og forvaltningen

Hvem bør overveje en DBA?

Programmet vil være til særlig fordel for erfarne topledere, konsulenter, management undervisere og business school akademikere. En DBA vil øge faglig formåen og troværdighed, udvikle netværk, og giver et solidt grundlag for yderligere udvikling karriere eller en stor karriere flytte. Arbejdsgiverne gavn af at støtte kandidater til DBA ved at tiltrække, udvikle og fastholde centrale talent og opbygge viden for konkurrencemæssig fordel.

DBA og ph.d. 'er - lige men Different

DBA har både stringens og relevans, da det bidrager til teori og praksis i forretning og forvaltning. DBA typisk fokuserer på forskning 'i' organisationer snarere end forskning 'on' organisationer. Det er mere sandsynligt at inddrage tværfagligt arbejde og blandede metoder og bidrage til at udvikle de studerende egen praksis og udvikling.

Foreslået Research Topic

  • Alle ansøgere skal indsende en 1.000 ord omrids af deres foreslåede forskningsemne som en del af deres ansøgning optagelse. De 1.000 ord omrids vil blive betragtet som en ekstra grundlag for vurderingen af ​​ansøgernes egnethed til programmet og tilgængeligheden af ​​egnede ph.d. vejledere - Derudover kan ansøgeren forpligtet til at deltage i en personlig samtale med dekan for School of Business forud for accept i programmet.
  • Den endelige afgørelse om berettigelse og accepten af ​​kvalifikationer og forskningsområder for DBA-programmet ligger hos School of Business på GlobaNxt Universitet
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra GlobalNxt University »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding