Postgraduate Program I Data Engineering - Visualisering Placeringen sikret

361 Degree Minds

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate Program I Data Engineering - Visualisering Placeringen sikret

361 Degree Minds

Udviklet og designet af veteraner i Analytics-industrien, forbereder dette program studerende og fagfolk til at etablere en hi-flying globe-trav karriere i det voksende Data og Analytics domæne.

Kursus højdepunkter

Real-time praktik

En praktikplads giver dig mulighed for at anvende klasseværelset viden i virkelige situationer. Vi hjælper dig med at finde relevante erhvervserfaringsmuligheder i organisationer, der er involveret i Big Data Analytics.

Placeringsstøtte

Vores Placering Division hjælper vores elever med at møde virksomheder, der udøver Big Data Analytics. Vores Placering Division har placeret elever i nogle af de bedste virksomheder som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL.

Uddannelsesmetode

Dette kursus indebærer flere timers live fakultet og optaget live session. Det har også flere gæsteforelæsninger hver måned. Sammen med levende klasser har kurset industrikatalysatorer, meningsmålinger, observatører og selvvurderinger.

Capstone Projekter

I løbet af kurset forbereder de studerende autonom forskning på et spørgsmål eller et problem efter eget valg, involverer den akademiske læring i de relaterede discipliner, og - under tilsyn af en fakultet og industri mentor - producerer et væsentligt papir.

Industri Connect

Vi forbinder dig med branchens ledere, der spiller en vigtig rolle i Data- og Analytics-domænet. Forbindelse med sådanne personer kan hjælpe dig med job jagt, karriere netværk og professionelle fremskridt.

Lær gennem casestudier

Casestudier hjælper dig med at understrege detaljeret kontekstuel undersøgelse af et begrænset antal begivenheder eller omstændigheder og deres forhold. Det hjælper med at indhente dybdegående information om en person, gruppe eller begivenhed.

Nøglefunktioner i programmet

Effektiv

Vi tilbyder en unik kombination af forskningsorienteret futuristisk pædagogik og globalt benchmarked indhold. Vores moduler understøttes af omfattende forskning, som har gjort vores uddannelsessystem både passende og spændende for vores elever.

Meget erfarne fakultet for store data

På 361 DM har vi en gruppe højt kvalificerede fakulteter fra IIT Kanpur og IIT Kharagpur. Vores fakulteter har arbejdet sammen med PwC og IBM og har mange års erfaring med at banebrydende flere Big Data og Analytics projekter globalt.

Certificering fra Praxis Business School

Praxis Business School, Kolkata, er en førende B-skole, hvis kurser er klassificeret blandt Indiens to bedste i Big Data og Analytics-domænet. Det er en af ​​de mest betroede og indflydelsesrige ledelsesuddannelsesinstitutioner i Indien.

Uddannelseslån

God uddannelse giver en god fremtid. Vi sikrer, at dine økonomiske behov bliver taget hånd om, mens du går videre med at blive uddannet til at opbygge en fantastisk karriere. Du kan altid søge et uddannelseslån for at deltage i udvalgte kurser.

Praktik

En praktikplads giver dig mulighed for at anvende klasseværelset viden i virkelige situationer. Vi hjælper dig med at finde relevante erhvervserfaringsmuligheder i virksomheder, der søger professionelle fagfolk i Big Data Analytics.

Placeringsstøtte

Vores Placement Support Entity hjælper vores studerende med at møde virksomheder, der arbejder med Big Data og Analytics. Vores studerende er placeret i nogle af de bedste virksomheder som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL for at give en meningsfuld placeringsstøtte.

New Age Learning Platform

I-meta platformen på 361 DM, aktiveret med unikke forstørrede og virtuelle reality-ledede klasser tillader mobil læring, dvs. du kan lære når som helst og hvor som helst. Du kan også lære ved at downloade 361DM App i din smartphone. Vores platform letter gruppediskussioner, læringsressourcer, performance records, post-class vurderinger, e-bibliotek og opinionsundersøgelser i løbet af klasserne.

Dedikeret Support Team

Vi har et dedikeret team til at støtte dig gennem hele kurset - fra ansøgningen til certificeringen! Du kan nå os, når der er behov for hjælp, bare ved et klik på en knap.

moduler

 • Store data 101
 • Statistik 101
 • R Programmering
 • Hadoop
 • Adgangsmetoder
 • Store data med gnist og python
 • Python
 • Datavisualisering med Tableau
 • Datavisualisering med D3
 • RDBMS med SQL og DWH

Resultatet af programmet

Avanceret Business Analytics er en af ​​nøglekravene i enhver større organisation. Tiden er bedst for, at nogen kan tage en karriere på dette område. Enorme muligheder og ekstrem mangel på at få kandidater til at tvinge store organisationer går helter-skelter. Det er afgørende, at karrieremulighederne griber denne mulighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret January 31, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
10 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
89,400 INR
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Indien - India Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen