AACSB Accredited

Dette Postgraduate Program deltog nylig med succes i akkrediteringsprocessen udført med DCU Business School af Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), verdens ældste og mest prestigefyldte globale akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. AACSB akkreditering er bredt anerkendt som kendetegn for excellence i erhvervsuddannelse, og har været tjent med mindre end fem procent af verdens handelsskoler.

Indledning

Som studerende i Postgraduate Single Module (PGSM) vil du gennemføre master-niveau (niveau 9 på den nationale ramme for kvalifikationer) moduler til personlig præstation eller kontinuerlig faglig udvikling (CPD) uden at skulle forpligte sig til at studere mod en exitpris. Det betyder, at du kan studere online, på din egen tidsplan, for et semester i et emne af interesse, herunder Informationsteknologi, Management of Operations eller Environmental Management.

Uanset om du er interesseret i opskilling, har du allerede en Masters kvalifikation i erhvervslivet, men ønsker at lære mere om informationsteknologi eller søger at studere til personlig præstation, DCU Postgraduate Program Single Module (PGSM) (Level 9) Programmet giver dig midler til at nå dine mål. Dette programs styrke ligger i dets fleksibilitet, hvad angår tid, sted og tempo i studiet. Postgraduate Program Single Module (PGSM) giver dig mulighed for at studere, på Masters Level gennem fjernundervisning, uden at skulle forpligte sig til et fuldtids-eller deltids-campus-baseret program.

DCU

Program

Program Struktur:

Du kan vælge det ønskede modul fra listen over 15 kredit moduler vist nedenfor.

OSC10: Forvaltning af Operationer (15 point)

Formålet med dette modul er at give en dybdegående forståelse af rollen af ​​tjenester til at imødekomme kundernes behov, at give kundetilfredshed og at udvikle et solidt fundament i begreberne og principperne for moderne driftsledelse. Dette modul består af tre elementer (Management of Operations, Operations Strategy og Service Management) med en opgave pr. Element.

OSC11: Informationssystemer Strategi (15 point)

Formålet med dette modul er at give lederen en dybtgående forståelse af den strategiske rolle, som informationssystemer spiller i virksomhedens organisation, drift og ledelse og en vurdering af deres fælles mulighed for at omstrukturere deres ledelsesansvar til maksimere de fordele, som sådanne systemer kan yde.

OSC12: Forvaltning af Internet Enterprise Systems (15 point)

Dette modul giver dig mulighed for selvtillid at styre internetsystemer med viden om deres teknologi, arkitektur, protokoller og moderne applikationer. Dette modul består af tre elementer (Internet Technologies inklusive Cloud og Web 2.0, Internet Systems Infrastructure og Internet Applications) med en opgave pr. Element.

OSC14: Forvaltning af bæredygtig udvikling (15 point).

Det overordnede mål med dette modul er at give dig en forståelse af de udfordringer, der er involveret i nuværende bedste praksis for levering af bæredygtig forvaltningspraksis på tværs af en række operationelle spørgsmål, specielt affald og miljøledelse, energi og vandforvaltning og indkøbsforvaltning.

OSC15: Forvaltning af rene teknologier (15 studiepoeng)

Hovedmodellen for dette modul er, at en virksomhed skal være vellykket og konkurrencedygtig på lang sigt, skal hele forretningsmessourcerne, herunder miljømæssige, økonomiske og sociale ressourcer, styres ud fra et perspektiv, som integrerer den voksende betydning af ren teknologier og det bidrag, de skal yde til økonomisk konkurrenceevne. Modulet består af ren håndtering af vandaffald og energi. Dette er primært rettet mod dem med en teknisk eller teknisk baggrund.

Fuld information om læringsresultater og indhold af hvert modul kan findes ved at vælge modul linket ovenfor.

Alle Postgraduate Single Modules løber fra midten / slutningen september til midten / slutningen af ​​januar på deltid.

Som en PGSM-studerende får du adgang til læringsmaterialer og understøttes gennem online-tutorials ved hjælp af den nyeste, online 'live' klasseværelseteknologi, et virtuelt læringsmiljø kaldet Loop, email osv. Og en dedikeret postgraduate support service. Vurderingsformatet afhænger af det modul, der studeres, men vil typisk indeholde bidrag til online diskussionsfora, casestudier og individuelle opgaver.

Hvorfor DCU

Dublin City University har siden 1990 haft en uddannelse på postgraduate level. Vores programmer er rettet mod fagfolk, der ønsker at opnå en dybere forståelse inden for et fagområde og skabe et solidt grundlag for deres langsigtede karriere uden forstyrrelse af deres karriere eller andre forpligtelser. Som kandidat fra vores programmer vil du være udstyret med viden, færdigheder og fleksibilitet til passende ledende stillinger i dit valgte fagområde.

Alle moduler undervises online i et virtuelt klasseværelse, Loop, hvor du kan interagere med dine medstuderende og vejledere via e-mail, chat, skype, til enhver tid, der passer dig.

Vurderingen er løbende uden eksamen.

IT udstyr og færdigheder kræves:

Du skal have regelmæssig adgang til en computer (med Microsoft Office), en bredbåndsinternetforbindelse, en printer og et grundlæggende headset og et webcam. Specielt skal du have adgang til Microsoft Word, Excel og Access.

Karriere

Postgraduate Program Single Module (PGSM) giver eleverne mulighed for at gennemføre studier på universitets mastergrad niveau til personlig præstation eller kontinuerlig faglig udvikling (CPD) formål uden at skulle forpligte sig til at studere mod en exit award. Studiet af individuelle moduler udvikler færdigheder som kritisk tænkning, højkvalitets skriftligt udtryk og overførbare færdigheder som organisation og tidsstyring. Den viden, evner og færdigheder, du vil udvikle, er højt værdsat af arbejdsgiverne. Desuden vil du have opnået 15 ECTS-point til en kandidatuddannelse, hvis du ønsker at forfølge videreuddannelse på dette område. For mere information om disse kvalifikationer henvises til de relevante sider i dette prospekt.

Adgangskrav

Generelle adgangskrav

Der er fem adgangsveje til programmet: Et niveau 8 eller en højere grad i en relevant disciplin (Engineering, Science, Business eller Information Technology) fra en anerkendt højere uddannelsesinstitution.

Chartered medlemskab af en institution som Institute of Engineers of Ireland eller en professionel organisation som Institute of Chartered Accountants.

En niveau 7-kvalifikation inden for et fag i en relevant disciplin eller et ikke-chartret medlemskab af en faglig organisation sammen med mindst tre års relevant ledelseserfaring.

En niveau 8-kvalifikation i en ikke-relevant disciplin sammen med mindst tre års relevant ledelseserfaring.

Bevis for væsentlig relevant ledelseserfaring. Sådanne ansøgere skal indsende et CV og en personlig erklæring til støtte for deres ansøgning og kan være forpligtet til at deltage i interview.

I tilfælde af alle ansøgere til Dublin City University skal der gives kompetence på engelsk. De engelsksprogede krav til DCU kan findes her.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
1 semester
Deltid
Price
- 1885 EUR pr. Modul (EU) og 2825 euro (ikke EU)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date