Read the Official Description

Om

Center for europæisk lov ved King's College London er med glæde at annoncere detaljer om sit fjernundervisningsprogram 2017-2018, der fører til en postgraduate diploma / master i offentlig indkøbsforordning i EU og i dens globale kontekst.

Det giver undervisning fra en af ​​verdens førende centre i europæisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis, hvorved man undgår vigtig tid væk fra dit kontor. At gennemføre dette strenge program vil give dig en fordel i et konkurrencedygtigt arbejdsmarked. Dette program slutter sig til en række etablerede og vellykkede fjernundervisning Postgraduate Diplomer, der tilbydes af King's College London, herunder EU's konkurrenceret; EU-lov og UK, EU

Programmets mål

Programmet har til formål at give dig en opdateret forståelse af EU's indkøbsordning i den offentlige sektor og i de forskellige andre særlige indkøbsordninger under EU-lovgivningen og globalt. Programmet vil ikke kun se på virkningerne af disse regimer og deres underliggende politikker, men vil også se på EU-ordningens bredere globale kontekst, således at de studerende ikke blot kan arbejde med tillid til EU's indkøbslov, men også forstå hvordan deres viden kan anvendes til regimer andre steder i verden. Kurset undervises af en kombination af praktiserende advokater og akademikere, og de fleste undervisere har roller som både praktikere og akademikere. Det betyder, at kurset sætter de studerende i stand til at opnå en høj grad af praktisk viden, men det læres også for at fremme en bedre forståelse af de involverede spørgsmål.

Ideel til

Dette program er specielt udviklet til fagfolk, der ønsker at udvide deres viden og forståelse af EU's lovgivning og regulering af indkøb, samtidig med at systemet placeres inden for en bredere international sammenhæng. Det er særligt velegnet til advokater i privat praksis eller i den offentlige sektor, interne juridiske rådgivere og embedsmænd, der beskæftiger sig med praksis eller politik på indkøbsområdet samt indkøbsspecialister, der ønsker at tilføje yderligere juridisk ekspertise til deres praktiske erfaring.

Programstruktur

Fjernundervisning Postgraduate Diploma i offentlige indkøbsforordningen i EU og i dens globale sammenhæng består af tre moduler indeholdende tolv enheder. Den begynder den 1. oktober 2018 og vil strække sig over otte måneder, hvilket fører til en eksamen i maj 2019. Den første enhed vil blive sendt ud den 1. oktober 2018, og efterfølgende enheder udleveres derefter hver anden uge til april 2019 med en fire uger bryde over julen. Spørgsmål vil blive sat på slutningen af ​​hver enhed, og model svar på disse vil blive sendt med den enhed, der følger. Derudover vil der blive indført tre obligatoriske opgaver i løbet af programmet, der tæller til det endelige karakter.

Tutorial seminarer

Alle studerende vil være berettiget til at deltage i to valgfrie weekend seminarer. Den første afholdes den 18. og 19. november 2018 og den anden mod slutningen af ​​programmet 17. og 18. marts 2019 (datoerne er foreløbige). Weekend seminarerne afholdes på King's College London. Seminarerne er ikke obligatoriske, men er meget gavnlige og giver en god mulighed for at møde medstuderende, programleder og programforfattere. Weekend seminarer bliver lyd og video optaget i sin helhed og vil være tilgængelige for studerende via programmets hjemmeside efter arrangementet, så alle studerende kan drage fordel af seminarerne.

Enhedsformat

Enhederne kommer i form af hard copy og som PDF-dokumenter via programmets hjemmeside. Hver enhed er designet til at være stort set selvstændig, men anbefales og yderligere læsning vil blive foreslået. For hver enhed modtager eleverne en pakke af materialer, der indeholder tekst, kopier af nøglebestemmelser, retspraksis, EU eller national vejledning og så videre, praktiske eksempler, spørgsmål og model svar til at teste din viden, mens du går videre.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
This course is Online
Start Date
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Price
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date