Read the Official Description

Om

Center for europæisk lov ved King's College London er med glæde at annoncere detaljer om sin 2018-2019 fjernundervisningsprogram, der fører til en postgraduate diplom / masters i UK, EU

Programmet giver undervisning fra et af Europas førende centre i europæisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis og derved undgås afgørende tid væk fra dit arbejdssted. Gennemførelsen af ​​dette strenge program vil give dig en konkurrencemæssig fordel på et vanskeligt arbejdsmarked.

Programmet er spredt over 8 måneder fra 1. oktober 2018 og slutter med en eksamen ved King's College London i maj 2019. Enhederne tager dig systematisk gennem hele emnet.

Der vil være tre valgfrie weekend seminarer i London i december 2018, februar 2019 og april 2019, som vil give mulighed for revision af programmet til drøftelse, forberedelse til eksamen og for at møde mødestudenter og dine programlærere.

Læringsresultater

Programmet sigter mod at give dig en tilbundsgående og ajourført viden om de generelle principper for ophavsret, der primært fokuserer på loven i Det Forenede Kongerige, principperne i USAs ophavsret og de store "copyright" direktiver af Den Europæiske Union. Drage fordel af et meget relevant program, der vil:

  • Introducer de vigtigste internationale ophavsretskonventioner på området
  • Overholde rettigheder i litterære, dramatiske, musikalske og kunstneriske værker, film, lydoptagelser, udsendelser, kabelprogrammer, computerprogrammer og databaser, kunstneres rettigheder og udgiveres rettigheder
  • Dække både teoretiske aspekter og spørgsmål, der opstår i praksis, især vedrørende overtrædelse og tilgængelige retsmidler
  • Inkluder en enhed dedikeret til fransk og tysk lovgivning om forfatterens rettigheder og beslægtede rettigheder
  • Undersøg grundigt USA's Copyright Law
  • Afslut med de vigtigste udfordringer inden for ophavsret

Ideel til

Dette program deltager i Advokater i Privat praksis, Juridiske Rådgivere, Senior Licensing Officers, Business Affairs Executives, Contracts Managers, Rights Executives, Varemærke Specialists.

De repræsenterede lande er: Australien, Belgien, Kina, Frankrig, Grækenland, Hongkong, Italien, Irland, Japan, Holland, Rusland og Storbritannien.

Programstruktur

Fjernundervisning Postgraduate Diploma i UK, EU

Den første enhed sendes ud den 1. oktober 2018, og efterfølgende enheder udleveres derefter hver anden uge (med undtagelse af enheder 2, 3 og 4) indtil april 2019 med en fire ugers pause over julen. Spørgsmål vil blive sat på slutningen af ​​hver enhed, og model svar på disse vil blive sendt med den enhed, der følger. Derudover vil der blive indført tre obligatoriske opgaver i løbet af programmet, der tæller til det endelige karakter.

Enhedsformat

Modulerne kommer i form af papirudskrift og som PDF-dokumenter via programmets hjemmeside. Materialer binder sammen i enkelt enheder med undtagelse af enheder 2, 3 og 4 (se nedenfor).

Enhederne er designet til at være stort set selvstændige, men anbefales og yderligere læsning vil blive foreslået. I givet fald vil enheder indeholde spørgsmål og model svar til at teste din viden, mens du går videre. Som en del af programmaterialerne vil du modtage en kopi af lærebogen: T Aplin og J Davis, Intellektuel Ejendomsret 2. ed. (OUP, 2013). Enheder 2, 3 og 4 vil indebære at studere tekst indefra bogen med yderligere noter, der sendes til dig med lærebogen i starten af ​​enhed 2.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
This course is Online
Start Date
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Price
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date