Read the Official Description

Om

I 2017 modtog dette Diploma / MA en samlet tilfredshedsgrad på 95% (sammenlignet med en Russell Group gennemsnit på 83%) fra eleverne i PTES, Postgraduate Underlined Experience Survey.

Dickson Poon School of Law, King's College London blev også bedømt øverst i Storbritannien for verdens førende forskning i Research Excellence Framework.

Udfyld dette postgraduate diploma på Merit niveau for din mulighed for at ansøge om kandidatuddannelsen.

Center for europæisk lov ved King's College London er med glæde at annoncere detaljer om sit fjernundervisningsprogram 2018-2019, der fører til en kandidatuddannelse i EU-konkurrenceret.

Det giver undervisning fra en af ​​verdens førende centre i europæisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis, hvorved man undgår vigtig tid væk fra dit kontor. At gennemføre dette strenge program vil give dig en fordel i et konkurrencedygtigt arbejdsmarked. Dette program tiltrækker et virkelig internationalt publikum og har været til stede af over 2600 studerende fra Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika, USA, Sydamerika og Australasien.

Programmet har til formål at give dig en tilbundsgående og ajourført viden om EU's konkurrencelovgivning med fokus på praktiske aspekter samt den materielle lov, og enhederne vil tage dig systematisk gennem de grundlæggende bestemmelser i EU's konkurrenceret.

EU folkeafstemning erklæring: UPDATE

Efter Brexit-beslutningen har King's College London bekræftet sin samlede forpligtelse til fortsat at være en leder i EU-lovgivningen og i EU's konkurrenceret. Tilmeld dig dette program for at sikre dig, at du er i poleposition for at forstå ændringerne, når og når de sker - og at udnytte eventuelle nye muligheder, der måtte opstå.

Programmets mål

Programmet har til formål at give dig en tilbundsgående og ajourført viden om EU's konkurrenceret med fokus på såvel praktiske aspekter som materielretten.

Enhederne tager dig systematisk gennem de grundlæggende bestemmelser i EU's konkurrenceret:

 • Introduktion til konkurrenceret og politik
 • Artikel 101
 • Artikel 102
 • Artikel 106
 • Artikel 107-109
 • Fusionsforordning
 • Joint ventures
 • Karteller
 • Distributionsaftaler
 • Licensing
 • Offentlig håndhævelse af EU's konkurrenceregler
 • Privat håndhævelse af EU's konkurrenceret

Ideel til

Dette program er specielt designet til advokater i privat praksis, interne juridiske rådgivere, økonomer, repræsentanter fra de nationale konkurrencemyndigheder og Europa-Kommissionen.

Programmet tiltrækker et virkelig internationalt publikum og har været til stede af over 200 studerende fra Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika, USA, Canada, Sydamerika og Australasien.

Nogle af de organisationer, der allerede har haft gavn af programmet:

Herbert Smith Clifford Chance Baker

Programstruktur

Fjernundervisning Postgraduate Diploma i EU konkurrenceret består af tre moduler indeholdende tolv enheder. Den begynder den 2. oktober 2017 og vil strække sig over otte måneder, hvilket fører til en undersøgelse i maj 2018. Den første enhed udleveres den 2. oktober 2017, og efterfølgende enheder udleveres derefter hver anden uge til april 2018 med en fire uger bryde over julen. Spørgsmål vil blive sat på slutningen af ​​hver enhed, og model svar på disse vil blive sendt med den enhed, der følger. Derudover vil der blive indført tre obligatoriske opgaver i løbet af programmet, der tæller til det endelige karakter.

Enhederne kommer i form af hard copy og som PDF-dokumenter via programmets hjemmeside. Hver enhed er designet til at være stort set selvstændig, men anbefales og yderligere læsning vil blive foreslået. For hver enhed modtager eleverne en pakke af materialer, der indeholder tekst, kopier af relevante bestemmelser, Kommissionens afgørelser og meddelelser, Rettens og EF-Domstolens domme, praktiske eksempler, spørgsmål og model svar til at teste din viden som dig fremskridt.

Tutorial seminarer

Alle studerende vil være berettiget til at deltage i to valgfrie weekend seminarer. Den første afholdes den 2. og 3. december 2017 og den anden ved programmets afslutning den 24. og 25. marts 2018 (datoerne er foreløbige). Weekend seminarerne afholdes på King's College London. Seminarerne er ikke obligatoriske, men er meget gavnlige og giver en god mulighed for at møde medstuderende, programleder og programforfattere. Weekend seminarer bliver lyd og video optaget i sin helhed og vil være tilgængelige for studerende via programmets hjemmeside efter arrangementet, så alle studerende kan drage fordel af seminarerne.

Kandidatuddannelse

Studerende, der gennemfører Postgraduate Diploma i EU's konkurrenceret, vil have mulighed for at bære deres kreditter frem og op til en King 'College London Masters ved fjernundervisning. Disse herrer toppede vil bestå af en afhandling på mellem 12.000-15.000 ord.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
This course is Online
Start Date
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Price
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date