Read the Official Description

Om

Center for europæisk lov ved King's College London er med glæde at annoncere detaljer om sit 2018-2019 fjernundervisningsprogram, der fører til en postgraduate diplom / masters i økonomi for konkurrenceret, nu i sit tiende år. Dette program er rettet mod konkurrenceregistere, både internt og i privat praksis, og økonomer, der kan være nye i konkurrenceretten. At gennemføre dette strenge program vil give dig en fordel i et konkurrencedygtigt arbejdsmarked.

Programmet har til formål at give dig en forståelse for den stadig vigtigere rolle, som økonomi spiller i konkurrenceret og en forståelse for, hvornår økonomisk analyse er relevant for en bestemt konkurrenceretstilfælde.

EU folkeafstemning erklæring: UPDATE

Efter Brexit-beslutningen har King's College London bekræftet sin samlede forpligtelse til fortsat at være en leder i EU-lovgivningen og i EU's konkurrenceret. Tilmeld dig dette program for at sikre dig, at du er i poleposition for at forstå ændringerne, når og når de sker - og at udnytte eventuelle nye muligheder, der måtte opstå.

Programmets mål

Den første enhed dækker konceptuelle grundlag for økonomi som anvendt i konkurrenceretten.

De næste to enheder dækker de grundlæggende byggesten af ​​økonomisk analyse i konkurrenceret: markedsstyrke og markedsdefinition. Enhederne fire til fem ser på økonomiske problemer, der opstår i henhold til artikel 102, mens enheder seks og syv beskæftiger sig med artikel 101.

Disse følges af en enhed om netværkseffekter og grænserne for konkurrence og immateriel ejendomsret, to enheder på fusioner, en om statsstøtte og en om empirisk analyse.

Hver enhed består af tekst, forslag til videre læsning; spørgsmål og model svar. Enhederne er designet til at give læseren en grundlæggende forståelse af økonomien i det pågældende emne.

Ideel til

Konkurrence advokater vil være opmærksom på betydningen af, at økonomiske beviser og analyser spiller i sager, der er anlagt til Europa-Kommissionen, de nationale konkurrencemyndigheder og domstole.

Dette program er specielt designet til advokater i privat praksis, interne juridiske rådgivere, repræsentanter fra de nationale konkurrencemyndigheder og Europa-Kommissionen.

Lande, der har haft gavn af programmet, omfatter:

Cypern, Sverige, Kanaløerne, Tyskland, Spanien, Italien, Sverige, Hong Kong, Schweiz, Danmark. Belgien, Grækenland, Frankrig, Irland, Polen, Portugal, Singapore, Sydafrika, Brasilien, Malaysia, Rumænien og Det Forenede Kongerige.

Programstruktur

Fjernundervisning Postgraduate Diploma i økonomi for konkurrenceretten består af tre moduler indeholdende tolv enheder. Den begynder den 2. oktober 2017 og vil strække sig over otte måneder, hvilket fører til en undersøgelse i maj 2018. Den første enhed udleveres den 2. oktober 2017, og efterfølgende enheder udleveres derefter hver anden uge til april 2018 med en fire uger bryde over julen. Spørgsmål vil blive sat på slutningen af ​​hver enhed, og model svar på disse vil blive sendt med den enhed, der følger. Derudover vil der blive indført tre obligatoriske opgaver i løbet af programmet, der tæller til det endelige karakter.

Enhedsformat

Enhederne kommer i form af hard copy og som PDF-dokumenter via programmets hjemmeside. Hver enhed er designet til at være stort set selvstændig, men anbefales og yderligere læsning vil blive foreslået. For hver enhed får eleverne en pakke af materialer, der indeholder tekst, forslag til videre læsning, spørgsmål og model svar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
This course is Online
Start Date
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Price
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date