Oversigt

Den OTHM Level 7 Diplom i Human Resource Management er udviklet til at producere kandidater med kompetencer til at forstå forvaltningen af ​​de menneskelige ressourcer, på linje med god strategisk beslutningstagning, for at opretholde organisationers konkurrencefordel. For at opnå dette, elever tilegne sig viden gennem en integreret tilgang af teori i human resource management og praksis ved hjælp af real-tid aktiviteter. En vellykket gennemførelse af denne diplom vil give lærende bygger videre på deres strategiske menneskelige ressource management og ledelse og at fokusere på kravene i de gennemførelsesbestemmelser en organisations strategi.

Adgangskrav

Learner skal opfylde mindst et af følgende kriterier for at få lov til adgang til kvalifikation:

 • Besiddelse af en udmærkelse grad i beslægtet emne eller Storbritannien niveau 6 eksamensbevis eller tilsvarende oversøisk kvalifikation
 • Modne elever (over 21) med relevant erhvervserfaring (elever skal tjekke med leveringen center vedrørende denne oplevelse før tilmelding til programmet)

Engelsk krav:

 • Hvis du ikke er fra Storbritannien eller et flertal engelsktalende land, skal du dokumentere, at du er kompetent på engelsk på minimum CEFR (Common European Framework) B2 fra et anerkendt engelsk test udbyder eller IELTS niveau 5.5 i hver komponent.

Kvalifikation struktur

OTHM Level 7 Diplom i Human Resource Management programmer består af følgende 8 obligatoriske enheder, der giver i alt 120 point:

Obligatoriske Units

 • Strategisk Human Resources Management og Organisatorisk Adfærd
 • Styring og koordinerende Human Resources
 • Ledelse og lederudvikling
 • Contemporary Issues i Human Resources Management
 • Global Talent Management
 • Ydelse og Reward Management
 • Beskæftigelse lovgivning
 • Business Research Methods

Varighed og Levering

Kvalifikationen er designet til at blive leveret i løbet af et akademisk år for fuldtidsstudium, men det er også fleksibel i sin levering for at imødekomme deltid og fjernundervisning.

Kvalifikationen leveres ansigt til ansigt, gennem forelæsninger, tutorials, seminarer, distance, online ved kun godkendte centre.

Vurdering og verifikation

Alle enheder i denne kvalifikation er internt vurderes midten og verificeret af OTHM. Kvalifikationerne er kriterium refereres, er baseret på opfyldelsen af ​​alle de angivne læringsresultater.

For at opnå en "pass" for en enhed, skal en studerende have bestået alle de læringsmål for denne enhed.

Assessor skal give et revisionsspor der viser, hvordan dommen over den lærendes samlede præstation er nået frem til.

Progressions

Passing OTHM Level 7 Diplom i Human Resource Management gør det muligt eleverne til at udvikle sig til eller inden for beskæftigelse eller fortsætte deres videre studier mod UK Masters top op kvalifikationer.

Top-up til MA Human Resource Management, efter en vellykket gennemførelse af vores Level 7 Diplom i Human Resource Management.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra UK Home Learning College »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
1,500 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date