Postgraduate diplom i fødevaresystemer og styring

UOC Universitat Oberta de Catalunya

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate diplom i fødevaresystemer og styring

UOC Universitat Oberta de Catalunya

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Studerende i Food Systems og Governance Postgraduate Diploma program Vil analysere systemer, der regulerer landbrug og mad internationalt.

Programmet begynder ved at udforske centrale spørgsmål i fødevarer undersøgelser, begrebsliggøre fødevaresystemer og kontekstualisere handel med landbrugsfødevarer råvarer. Studerende vil også lære færdigheder og metoder til forskning og politisk analyse.

Programmet anvender derefter disse kompetencer til en undersøgelse af international fødevarelovgivning og analysen af ​​institutioner og aftaler såsom Verdenshandelsorganisationen, Verdenssundhedsorganisationen, Codex Alimentarius, International Organization for standarder, internationale plantebeskyttelseskonvention og Verdensorganisationen for Dyresundhed .

Dette program finder også nogle af de socio-økonomiske og kulturelle faktorer, der påvirker reguleringen af ​​landbrugsfødevarer, herunder handelsliberalisering, genetisk modifikation, distribution, fødevaresikkerhed, fødevaresuverænitet, offentlig deltagelse, globalisering, lokalisering og klimaændringer. Formålet med dette program er at give de studerende viden og færdigheder til at analysere spørgsmål vedrørende international mad governance således at være mere effektive i deres faglige stræben.

Målsætninger

Det overordnede formål med Postgraduate Diploma i Fødevaresystemer og Governance er at give de studerende de værktøjer og viden til at analysere og forstå:

 • Fødevaresystemer og deres rolle i samfundet.
 • Hvordan fødevarer og landbrug er reguleret nationalt og internationalt.
 • Hvordan agenturer og institutioner regulerer landbrug og fødevarer nationalt og internationalt.

Den Diploma giver også de studerende med en ramme for udveksling af viden, erfaringer, programmer og synspunkter med andre deltagere, der repræsenterer andre universiteter, NGO'er, den private sektor og offentlige.

Kompetencer

Dette program vil forberede dig til at dække behovet for dygtige og veluddannede fødevarer systemer analytikere og ledere, ved at fremme praktisk og kritisk læring med et internationalt perspektiv.

Kurserne er rettet mod:

 • Personer, der arbejder i fødevaresektoren
 • Offentlige administratorer
 • politiske analytikere
 • Agri-Food konsulenter
 • Advokater
 • Journalister med speciale i fødevarer politik
 • Faglige organisationer, ngo'er eller internationale samarbejdsprojekter, adresse regulering og styring landbrugsfødevarer spørgsmål.

At give de studerende de nødvendige redskaber til at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder, der giver dem ret til viden og uddannelse til at blive en succes i de forskellige erhverv, de vil have i deres liv, er et grundlæggende formål med vores postgraduate programmer.

Akademiske krav

For at være berettiget til et Postgraduate Diploma i Food Systems og Governance skal du have en anerkendt universitetsgrad.

Studerende kan stadig ansøge om programmet, selv om de ikke har en universitetsuddannelse.

Den Postgraduate Diploma i Food Systems og Governance er åben for alle Med en god forståelse af engelsk. Den UOC er en åben uddannelse, hvilket betyder, at selvom du ikke har en studentereksamen eller universitetsuddannelse kan du stadig tage vores kurser.

Hvis du ikke har en anerkendt universitetsuddannelse, så vil du modtage en ækvivalens certifikat i stedet for en grad.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
2,585 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Spain Online
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Spain Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen