Filter
Postgraduate Certificate
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At give et stopgap mellem en bachelorgrad og en ph.d.-grad som en kandidat er ph.d.-uddannelser. Programmerne tilbydes i en bred vifte af emner på tværs af mange studier.

Du lurer måske på, "Hvad er et online postgraduate diploma?" Disse programmer har typisk færre kurser mere fokuseret på et bestemt emne end en yderligere grad som en mester. Certifikater er ofte nyttige for dem i arbejdsstyrken, der ønsker at lære mere om et bestemt område for at bevæge sig op ad stigen i deres job eller for at få en kant, når de forsøger at dreje deres stilling til en ny industri. Et certifikat kan hjælpe med at give en kandidat en chance for konkurrencen.

Mange mennesker kan drage fordel af et certifikatprogram.De, der allerede arbejder og håber at tage deres forretning videre, eller dem, der nyligt forsøger at få deres fod i en industris dør, kan begge finde den udbudte uddannelse øger deres muligheder.

Udgifterne til uddannelsesprogrammer varierer fra land til land. Samlede gebyrer afhænger ofte af, om et program er online, og universitetet tilbyder studiet.

Med et stort udvalg af certifikatprogrammer til rådighed, kan kandidater have mange karriere at vælge imellem. For eksempel kan et certifikat være værdifuldt for elever på uddannelsesområdet, og de vil måske gerne lære mere om at undervise online kurser eller generelt børste op på pædagogisk teori. Studerende i teknologiske verden kan tage et certifikatkursus i teknologiledelse eller computing for at fortsætte deres studier og arbejde hen imod det næste karriere-trin.

Programmer tilbydes i mange forskellige lande rundt omkring i verden, og tidsplanerne varierer.Mange certifikatprogrammer er deltid, og online-klasser giver den mest fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Cornerstone Institute

Formålet med dette program er at reagere på det øgede behov for professionelle lærere i Sydafrika. Undervisningseksamen undervisning (PGCE) er til studerende, der ønsker ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 99724. (135 KREDITER)

Formålet med dette program er at reagere på det øgede behov for professionelle lærere i Sydafrika. Undervisningseksamen undervisning (PGCE) er til studerende, der ønsker at kvalificere sig som professionelle lærere i mellemfasen efter at have gennemført en passende treårig grad eller anerkendt nationalt eksamensbevis.

AdgangskravEn kandidat skal have overholdt alle krav til en bachelorgrad (eller et godkendt eksamensbevis på mindst 360 pct. På NQF 6-niveau) fra en offentlig eller privat videregående uddannelsesinstitution akkrediteret af en anerkendt lokal eller udenlandsk akkrediteringsinstans inden akademisk begyndelse år.Den forudgående bachelorgrad (eller godkendt eksamensbevis) skal give en bred videnbase, der er egnet til undervisning i mellemfasen (IP), dvs. engelsk, afrikaans og to IP-undervisningsemner på NQF niveau 5 (universitetsuddannelser på første års niveau) eller NQF 6 niveau (andet års grad niveau). IP-undervisningsemnerne er matematik, videnskab og teknologi, samfundsvidenskab og livskompetencer;Indehavere af tværfaglige grader (eller godkendte eksamensbeviser) uden hovedfokus i et enkelt felt relateret til undervisning kunne indrømmes i programmet, forudsat at disciplinerne understøtter læringsbehovene for IP og de emner, der skal undervises, tages til NQF 5 eller NQF 6;Indehavere af fokuserede grader (eller godkendte eksamensbeviser), der mangler en tilstrækkeligt bred videnbase eller en passende specialisering inden for et IP-emne, kan blive pålagt at tilmelde sig samtidigt i undervisningsemner (minimum NQF 5), mens de tilmelder sig PGCE IP.TidsforpligtelseEt års fuld tid;To til tre år på deltid;På campus.... [-]
Sydafrika Cape Town
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Nyd fleksibiliteten ved online læring at udvide din viden om de europæiske institutioner, europæisk lovgivning og den europæiske beslutningsproces generelt! Denne Postgra ... [+]

1- eller 2-årigt program: 5 online EU moduler

Programmet i et nøddeskal:

5 back-to-back online EU-moduler (begyndende september), efterfulgt (eller forudgående) af en 2-ugers sommerskole i Bruxelles og Wien (juli)

Du vælger din startdato (juli eller september) samt din timing (fuld tid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt til fuldtidsansatte eller studerende med dagtimerneOrganiseret af Jean Monnet Center of Excellence lige udenfor de vigtigste EU-institutioner Det har en dedikeret hjemmeside:

Mere detaljeret beskrivelse:

Fra 2014 og fremover tilbyder IES et Postgraduate Certificate i europæisk politikfremstilling , udviklet og designet af eksperter fra EU og e-learning. Dette certifikat svarer til 25 ECTS og kombinerer både IES Summer School og EU-modulerne og dækker således Blended Learning-tilgangen. Denne pakke omfatter to uger af intensiv undervisning i ansigt til ansigt sammen med fleksibiliteten af ​​online modulerne.... [-]

Belgien Brussels
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
San Jose State University - School of Information

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informatio ... [+]

Oversigt

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informationsbranchen. Det er designet til information fagfolk, der ønsker at opdatere deres faglige viden og udvide deres færdigheder. Hvis du allerede har en kandidatgrad i en disciplin, er du berettiget til at tilmelde dig Post-Master's Certificate Program.

Praktisk 100% Online Learning

Med dette praktiske og fuldt online program kan du leve hvor som helst, mens du optjener dit certifikat. Da de fleste kursusarbejde leveres asynkront, behøver du ikke at omorganisere din arbejdsplan for at kunne deltage i live sessioner. Post-Master's Certificate program leveres udelukkende online via interaktive online learning teknologi. Den indbyggede fleksibilitet i online-programmet er en stor bonus for mange arbejdende studerende.... [-]

USA San Jose
August 2019
Engelsk
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Tilmeld dig vores online Postgraduate Certificate in Business and Management for at udvikle din forståelse af ledelsespraksis, øge din bevidsthed om nuværende rammer, teo ... [+]

Oversigt

Vores Postgraduate Certificate in Business og Management tilbyder en avanceret kvalifikation nyttige til kandidater, der ønsker at blive effektive ledere og ledere.

Efter at have afsluttet vores PG Cert i Business og Management, har du en række muligheder for at fortsætte din personlige og faglige udvikling.

Du kan fortsætte din rejse ved at gå videre til vores MSc Business og Management program, eller du kan vælge at specialisere sig med vores MSc Business med økonomi, MSc Business med Human Resources eller MSc Business med Marketing kursus.

Læring og vurderingIntroduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.... [-]

Det Forenede Kongerige Colchester UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
Leeds Beckett University

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre profe ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (Fjernundervisning)

Kursus detaljer

Vi forstår, at praksis er din hovedprioritet. Derfor har vi designet dette online kursus, der gør det muligt for dig at studere hvor og når du vil.

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre professionelle forpligtelser og involvere vurderinger, der er relevante for dit arbejdsliv. Designet til praktiserende lærere eller dem, der ønsker at undervise i grundskolen eller gymnasiet, og som for nylig har foretaget eller har en uddannelsesperiode, der fører til QTS eller tilsvarende, er vores mål at give grundlaget for at øge din praksis og spore din undervisning karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Queen's University Belfast

... [+]

Lære og undervisning

På Dronningens sigter vi mod at levere en høj kvalitet læringsmiljø, der integrerer intellektuel nysgerrighed, innovation og bedste praksis i læring, undervisning og studerende støtte, så studerende til at nå deres fulde akademiske potentiale.

Dette kursus leveres som fjernundervisningsprogram. Undervisningen leveres online ved hjælp af et skræddersyet virtuelt læringsmiljø.

Dette program leveres af fjernundervisning i andet semester mellem februar og juni.

ADGANGSKRAV

Mindst 2,2 Honours grad eller tilsvarende kvalifikation acceptabelt for universitetet i et relevant biologisk fag er påkrævet. Dokumentation for tilsvarende faglige kvalifikationer (MBBS, BDS eller BVSC) eller erfaring vil blive vurderet på et individuelt grundlag. ... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
5 måneder
Online
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

... [+]

Afgifterne for visumet (e) betales af den studerende.

[-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Saint Joseph's University Online

Online Post-Masters Certificate in Behavior Analysis er designet til studerende med en mastergrad i uddannelse, adfærdsanalyse eller psykologi. Denne online grad vil forb ... [+]

Online Post-master certifikat i Behavior Analysis fra Saint Joseph's University er en effektiv måde at fremme fleksibilitet og fremme din karriere, mens du forfølger dine professionelle mål.

Designet til studerende med en kandidat i uddannelse, adfærd analyse eller psykologi, vil denne online grad forberede dig til at sidde for bestyrelsen Certified Behavior Analyst eksamen. Du vil lære af dem, der driver branchen: Flere fakultetets medlemmer på Saint Joseph's University er enten nuværende eller tidligere BACB-bestyrelsesmedlemmer.

Efter afslutning af Post-master's Certificate in Behavior Analysis vil du kunne anvende din viden til flere områder, herunder:

Behaviora... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Deltid
3 semestre
Online
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kendskab til det internationale menneskerettighedssystem er blevet et væsentligt krav for dem, der arbejder for at forbedre menneskerettighederne rundt om i verden. Dette ... [+]

Oversigt

Kendskab til det internationale menneskerettighedssystem er blevet et væsentligt krav for dem, der arbejder for at forbedre menneskerettighederne rundt om i verden. Dette fjernundervisningsprogram er designet til at give dig mulighed for at studere deltid for at passe dine forpligtelser.

Du vil få en grundig grundforbindelse i menneskerettighedsloven og -systemerne samt muligheden for at forfølge flere specialinteresser, såsom barnets rettigheder og international strafferet.

Dette kursus er designet til at sikre, at du får en god teoretisk forståelse af menneskerettighedsloven samt den nyeste viden om, hvordan internationale menneskerettighedsstandarder og -systemer fungerer i praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Teesside University

Dette kursus tilbyder nuværende og håbende uddannelses fagfolk, der arbejder inden for en række sammenhænge, en fleksibel vej mod at opnå en Postgraduate Certificate in E ... [+]

Kursus detaljer

Leveres gennem vores online læringsplatform, vil du lære i et rigt og givende online miljø, engagere sig i faglige diskussioner og praktiksamfund med praktikere i en række internationale sammenhænge.

Du vil:

udvikle evnen til at motivere og inspirere eleverne til at lykkes og fremskridt gennem implementeringen af en række innovative, kreative og adaptive undervisningsstrategieropdage inklusiv og varieret læring, undervisning og vurdering strategier for at få dybde og bredde af viden og tillid til leveringfremme kritisk refleksion og evnen til at forbinde teori til praksis for at blive selvsikker, kritisk, kreativ, tilpasningsbar, artikuleret og inspirerende lærereudvikle din forståelse af internationale pædagogiske sammenhænge og tilgangelære om forskningsinformeret praksis og demonstrere evnen til aktivt at engagere sig i uddannelsesforskning inden for praksis sammenhæng for at understøtte forbedring af læring, undervisning og vurdering.Kursusstruktur... [-]
Det Forenede Kongerige Middlesbrough
August 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
361 Degree Minds

Udviklet og designet af veteraner i Analytics-industrien, forbereder dette program studerende og fagfolk til at etablere en hi-flying globe-trav karriere i det voksende D ... [+]

Udviklet og designet af veteraner i Analytics-industrien, forbereder dette program studerende og fagfolk til at etablere en hi-flying globe-trav karriere i det voksende Data og Analytics domæne.Kursus højdepunkter

Real-time praktik

En praktikplads giver dig mulighed for at anvende klasseværelset viden i virkelige situationer. Vi hjælper dig med at finde relevante erhvervserfaringsmuligheder i organisationer, der er involveret i Big Data Analytics.

Placeringsstøtte

Vores Placering Division hjælper vores elever med at møde virksomheder, der udøver Big Data Analytics. Vores Placering Division har placeret elever i nogle af de bedste virksomheder som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL.... [-]

Indien India Online
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 måneder
Online
Læs mere på dansk
UOC Universitat Oberta de Catalunya

Den specialisering i fødevaresikkerhed: Vurdering og Action er en udvidelse af FAO 's fjernundervisning kursus i fødevaresikkerhed Information til beslutningstagning. I d ... [+]

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Den Specialisering i fødevaresikkerhed: Vurdering og Action er en udvidelse af FAO 's fjernundervisning kursus i fødevaresikkerhed Information til beslutningstagning. I denne specialisering introduceres eleverne til de begreber og værktøjer, der anvendes i fødevarer sikkerhedsanalyse.

Som udgangspunkt, vil de studerende overveje fødevaresikkerhed og dens forhold til sårbarhed, sult, underernæring og fattigdom. Retningslinjer for hvordan man skal fortolke og anvende konceptuelle rammer til analyse fødevaresikkerhed derefter revideret. Andre emner kan nævnes: vejledning i vurdering af forskellige former for informationssystemer relateret til fødevaresikkerhed analyse; designe, skrive og øge virkningen for fødevaresikkerheden rapporter i forskellige sammenhænge; og almindeligt anvendte metoder til at vurdere mad tilgængelighed på regionalt, nationalt og lokalt plan.... [-]

Spanien Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Global Impact Training And Higher Education

Strategisk ledelse indebærer udarbejdelsen og gennemførelsen af ​​de store mål og initiativer, som en virksomheds øverste ledelse på vegne af ejerne. ... [+]

Postgraduate Certificate i strategisk ledelse

Strategisk ledelse indebærer udarbejdelsen og gennemførelsen af ​​de store mål og initiativer, som en virksomheds øverste ledelse på vegne af ejerne, er baseret på overvejelser af ressourcerne og en vurdering af de interne og eksterne miljøer, hvor organisationen konkurrerer.

Obligatorisk modul Organisatorisk adfærd Global Business Strategy Strategisk Resource Management Finansiering for Strategiske Managers Forskning for topledere Valgfri Human Resource Management Projektledelse Program Lederskab Economics for Business Risikostyring Strategic Marketing Corporate Communication Strategies Administrer Continuous Organisatorisk Improvement Bæredygtig Forretningsstrategi Strategisk planlægning Håndtering Kvalitet og Service Delivery Personal Leadership og Management Development VARIGHED ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
8 - 12 måneder
Online
Læs mere på dansk
U21Global Online Graduate School

Den Postgraduate Certificate of Information Technology Management er et fire-fags-program, der er designet til at arm dig med viden inden for specifikke områder af inform ... [+]

Tidligere kendt som Executive Certificate of Information Technology Management

Den Postgraduate Certificate of Information Technology Management er et fire-fags-program, der er designet til at arm dig med viden inden for specifikke områder af informationsteknologi Management.

&nbsp

Hvis du ikke har tid eller lyst til at tilmelde straks ind i MMIT eller diplomuddannelse kan denne fire-fags-certifikat program være, hvad du nødt til at erhverve en generel forståelse af Information Technology Management. Det giver også en progression vej for dem, der har gennemført enkelt enhed undersøgelse, men som endnu ikke er klar til at gå i gang med det fulde MMIT programmet. ... [-]

Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
CSR Centre of Excellence

Advanced Post Graduate Certificate kursus i CSR første ttime i Sydasien. ... [+]

CSR - Centre of Excellence, Mysore

(Under Maharaja Education Trust ® i partnerskab med ICSM)

en mulighed, som kunne røre dit hjerte og opfylder din drøm ... første i Asien 'CSR - Centre of Excellence, Mysore tilbyder ...

Advanced Post Graduate Certificate kursus i CSR

Indiske Corporate har til at bruge årlige Rs. 27.000 crorer for samfundsansvar som pr New selskabsret 2012. Af dem er 3000 store og 11000 er medium skala Industries. Corporate Indien har behov Lakhs af CSR Certified Professionals.

CSR-CoE har samarbejdende partnerskab med ...

Indian Institute of Corporate Affairs

Ministeriet for Corporate Affairs

Govt.Indien ... [-]

Indien Mysuru
Juli 2019
Engelsk
Deltid
3 måneder
Online
Læs mere på dansk