Filter
Postgraduate Certificate
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Postgraduate certifikater er et pædagogisk mulighed for studerende, der ønsker at specialisere deres viden og færdigheder i et bestemt område. Optjening en postgraduate certifikat kan hjælpe de studerende få vigtige kapaciteter, der fører til forfremmelse og andre professionelle muligheder.

Et program eller kursus i sporten generelt forbereder eleverne til at styre sportshold, bliver en senior træner for en sport studerende vælger at fokusere på, bliver en idrætslæreren eller indtaste nært beslægtede områder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Idræt

IMF Business School Portugal

Psykologi Sport og fysisk aktivitet er et program område af psykologien, der søger at forstå de tanker, følelser og adfærd hos alle praktiserende læger og andre, der er i ... [+]

Psykologi Sport og fysisk aktivitet er et program område af psykologien, der søger at forstå de tanker, følelser og adfærd hos alle praktiserende læger og andre, der er involveret i udøvelse af sport, motion og fysisk aktivitet, uanset dens mål at fokusere på resultater sport eller praksis af fysisk aktivitet som en sundhedsfremmende strategi, trivsel og livskvalitet.

adgangskrav

Grad eller tilsvarende erhvervserfaring

modtagere

Licens (præ- eller post ifølge Bologna) i Fysiologiske Sciences; psykologi; Idræt; Kandidater på beslægtede områder eller fagfolk med relevant erfaring på området

program

Modul I

Psykologisk vurdering (1,5ECTS)

Modul II... [-]

Portugal Portugal Online
Åben tilmelding
Portuguese (Brazil)
Deltid
2 semestre
Online
Læs mere på dansk