Læs den officielle beskrivelse

Postgraduate Certificate in Education (Fjernundervisning)

Kursus detaljer

Vi forstår, at praksis er din hovedprioritet. Derfor har vi designet dette online kursus, der gør det muligt for dig at studere hvor og når du vil.

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre professionelle forpligtelser og involvere vurderinger, der er relevante for dit arbejdsliv. Designet til praktiserende lærere eller dem, der ønsker at undervise i grundskolen eller gymnasiet, og som for nylig har foretaget eller har en uddannelsesperiode, der fører til QTS eller tilsvarende, er vores mål at give grundlaget for at øge din praksis og spore din undervisning karriere.

Du vil drage fordel af en fremragende support, der er skræddersyet til dine professionelle udviklingsbehov, herunder personlige online lærervejledere, online-tutorials ved hjælp af en række web-baserede software og mange muligheder for netværk gennem vores professionelle læringssamfund.

Du vil udvide din kritiske forståelse af uddannelsessektoren og dele bedste praksis med dine kolleger på kurset. Du vil også undersøge regeringens og sektorspecifikke politikker og analysere teoretisk, pædagogisk og politisk diskurs og debatter for at få et kritisk forskningsinformeret perspektiv på hvad der sker i undervisningen.

Kursusfordele

Du vil få en kritisk, forskningsinformeret forståelse af uddannelsessektoren som helhed og forstå de udfordringer, skolerne står over for på tværs af sektoren. Kurset giver dig mulighed for at fokusere på din praktiske kontekst, med opgaver, der kan skræddersys til hele skolens prioriteter, regeringens dagsorden og fagspecifikke undervisning.

Adgangskrav

Ansøgere skal normalt have mindst en øvre anden klasse æresbevisning grad i et kognitivt emne. Ansøgere med en lavere 2. klasse æresbevisning grad kan overvejes, hvis de har relevant erhvervserfaring. Ansøgere bør også studere eller for nylig have gennemført et QTS kursus.

GCSE'er: Alle ansøgere skal have lønklasse C i GCSE engelsksprog og matematik (eller tilsvarende), inden de ansøger. Nøglekunskaber, funktionelle færdigheder og certifikatet i voksen-tal / læsning accepteres ikke i stedet for GCSE'er.

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel.

IELTS 6,5 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Som en forskeruddannet praktiserende læge bliver din undervisningspraksis væsentligt forbedret. Afslutning af dette kursus kan også hjælpe dig med at få en ledelse i din skole.

  • Primary School Teacher
  • Gymnasielærer
  • Primary Education Adviser

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

Kernemoduler

Professionelle værdier

Ved at udforske, hvad der gør en vellykket lærer, kan du reflektere over, hvordan et effektivt læringsmiljø kan gavne elever og deres læring.

Udvikling af fagkompetence

Udforsk et relevant emne i detaljer for at planlægge, levere og vurdere indhold i din specifikke indstilling.

Skolebaseret uafhængig undersøgelse

En mulighed for at gennemføre et projekt for at udvikle et bestemt studieområde til dit fremtidige arbejde, hvilket gør dig mere succesfuld i din skole.

Gebyrer

UK

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er 1800 £. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år for at tage højde for inflationens virkninger.

International 2018/19

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er 1800 £. Det beløb du vil betale er fastsat på dette niveau for hvert år af dit kursus.

Faciliteter

Dedikeret Support Team

Bare fordi du ikke lærer på campus betyder det ikke, at du bliver nødt til at klare dig selv - du vil få støtte fra en personlig vejleder sammen med universitetets Student Hub og Wellbeing Center. De står til rådighed for at give dig råd om alt fra akademiske spørgsmål til stress og angst.

Bibliotek

Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig, og biblioteket er åbent døgnet rundt, hvis du gerne vil besøge. Vores offsite-team tilbyder også specialunderstøttelse til fjernundervisningsstuderende.

Virtuelt læringsmiljø

VLE giver dig adgang til kursusmaterialer som videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger også den til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Leeds Beckett University »

This course is Online
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
1,800 GBP
2017/18
Deadline
Efter placeringer
Efter dato