close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At opnå en ph.d. er en beundringsværdig præstation, der generelt giver studerende, der gennemfører programkompetencen i deres interesse. Den værdifulde viden opnår typisk eleverne adgang til en lang række højtbetalende karrieremuligheder og kunne gøre dem til myndighederne på deres valgte område. Hvad er en PhD i investering? Generelt giver denne type program studerende en grundig vid… Læs mere

At opnå en ph.d. er en beundringsværdig præstation, der generelt giver studerende, der gennemfører programkompetencen i deres interesse. Den værdifulde viden opnår typisk eleverne adgang til en lang række højtbetalende karrieremuligheder og kunne gøre dem til myndighederne på deres valgte område.

Hvad er en PhD i investering? Generelt giver denne type program studerende en grundig viden om økonomi, økonomi og regnskab for at lære dem at investere og administrere penge korrekt. Gennem forelæsninger, forskningsprojekter og casestudier lærer de normalt om global ledelse, strategisk informationsanalyse og ledelse. Kurser kan også dække, hvordan man forsker forskellige emner grundigt og effektivt.

En PhD i Investering giver typisk eleverne mulighed for at dyrke nøglekompetencer inden for matematik, analytisk tænkning og ledelse. Stærke matematiske og analytiske færdigheder kan hjælpe eleverne med at forstå kursusmateriale og kunne give dem mulighed for at udmærke sig i deres valgte karriere. Lederskabskompetencer er ofte gavnlige for elever i både deres faglige og personlige liv.

Fordi hver skole tilbyder et andet sæt af programmer og har sit eget studieafgift, er der ingen pris for et ph.d.-program. Kontaktende potentielle universiteter er som regel den bedste måde at bestemme den nøjagtige pris for en ph.d.-grad.

Folk, der har en PhD i Investment, har ofte mulighed for at forfølge flere forskellige karrieremuligheder. Mange vælger at arbejde som iværksættere eller generelle forretningsforvaltere, mens andre finder positioner som investeringsbankfolk. Positioner som finansielle analytikere og risikostyrere er populære muligheder, eller studerende kan blive forretningsrådgivere. Jobs som kompensationsledere er også ofte tilgængelige, ligesom karriere som finansielle ledere.

For at hjælpe flere mennesker med evnen til at forfølge videregående uddannelser tilbyder mange universiteter både online og på campus. Fjernundervisning er ofte et godt valg for ph.d.-studerende, fordi det giver dem mulighed for at afbalancere deres skolegang med job og familier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Schweiz

PhD i Risikovurdering og strategisk investering er en kvalifikation, hvor de studerende, der har en kandidatgrad i de tilknyttede felter kan yderligere styrke og opløfte deres ... +

PhD i Risikovurdering og strategisk investering er en kvalifikation, hvor de studerende, der har en kandidatgrad i de tilknyttede felter kan yderligere styrke og opløfte deres viden. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her