122 Online Ph.D. Programmer i Europa for 2024

Online Ph.D. Programmer i Europa for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    GCAS College Dublin rekrutterer de bedste hjerner og forskere fra næste generation. Vi er glade for at danne den første klasse af vores nye Doctor of Philosophy (Ph.D.)-program i humaniora og samfundsvidenskab. Vi sigter mod at støtte vores studerende og forskere med den højeste kvalitet af tilgængelige pædagogiske ressourcer.

    • Dabrowa Gornicza, Polen

    Fuldtid

    6 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikl dine kompetencer på højeste niveau og opnå en doktorgrad!

    • Zürich, Schweiz
    • Online Switzerland

    Deltid

    2 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Doktoren i folkesundhed vil forberede dig til ledelse på højt niveau for at gøre en forskel inden for folkesundhed og sundhedspleje. Denne første af sin slags, tværfaglige grad giver avanceret uddannelse i folkesundhed sammen med beherskelse af færdigheder inden for ledelse, ledelse, kommunikation og innovativ tænkning. Dette opnås inden for et meget samarbejdende, lille gruppe læringsmiljø.

    • Metropolitan Borough of Wirral, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Sammen med vores partneruniversitet, Liverpool John Moores University, tilbyder Alef Trust en samarbejdsph.d. i anvendt transpersonlig psykologi. Ph.d.'ens samarbejdsgrundlag betyder, at du vil udføre din forskning under vejledning fra vejledere fra både Alef Trust og LJMU. I betragtning af vores ekspertise inden for emnet, vil Alef Trust -vejlederen lede i de fleste akademiske aspekter af programmet. De, der accepteres på programmet, vil drage fordel af at blive registreret hos LJMU, hvilket giver dig fuld adgang til LJMU's Doctoral Academy.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Bologna, Italien

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program præsenterer effektive strategier baseret på teori og forskning for at integrere teknologiske ressourcer og teknologi-baserede metoder i klasseværelsets praksis.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    Spanish

    Doktorgradsprogrammet i uddannelse gør det muligt for studerende at undersøge fag og udføre doktorgradsarbejdet inden for en af de forskningsrækker, der tilbydes efter et studieprogram, der er skræddersyet til afstandsmodalitet.

    • Stirling, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Vores Applied Social Research Doctorate er designet til at omdanne den måde, du tror som professionel og sikre, at du kan få en stærk indflydelse på dit felt.

    • Bath, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 semester

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Ph.d. ved forskning via fjernundervisning tildeles efter at have gennemført en teoretisk forskningsspecialisering. Denne forskning præsenteres i form af en doktorafhandling. Ph.d. (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgrad, der kan opnås gennem fjernundervisning. Hovedkravet for en ph.d. online gennem fjernundervisning er at præsentere og diskutere en afhandling på mindst 100 sider til gennemgang og evaluering af et akademisk udvalg ved Selinus Universitet. En forskningsafhandling for dette program skal analysere alle aspekter af kriminologi, herunder kriminalitetsmønstre, årsager, metoder og udvikling af teori, såvel som forbrydelser i den moderne verden og reaktioner på kriminel adfærd. Hjælp med at udvikle en bedre forståelse af de centrale spørgsmål, der definerer nutidig kriminologi, så de kan få deres egne konklusioner og vurderinger. Analyser principperne for en effektiv kriminel efterforskning, herunder alle aspekter af udstyr, teknologi og procedurer. Beskriv også efterforskningsteknikkerne og identifikation og behandling af fysiske beviser.

    • Zürich, Schweiz
    • Online Switzerland

    Deltid

    2 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    COLLÉGIUM HUMANUM WARSAW MANAGEMENT UNIVERSITY AND ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL SCHWEIZ UNIVERSITY OF EUROPEAN BUSINESS SCIENCES lancerer Europa annoncerer offentligt anerkendt DBA-kursus i det akademiske år 2020/2021 1.semester.

    • Bosnia and Herzegovina Online, Bosnien og Hercegovina

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores ph.d. er et program for uafhængig, selvstyret akademisk forskning, støttet af en personlig vejleder. Det gør et originalt bidrag til viden og skal skrives op i en afhandling. Programmet har til formål at give de studerende mulighed for at få de tekniske og intellektuelle færdigheder til at forfølge ph.d.-forskning på tværs af en bred vifte af business discipliner.

    • Zurich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ph.d. i IT Business Research Methods er faktisk et program, der er designet til at forberede individer i forskellige publikationer, designs og procedurer i forbindelse med

    • Málaga, Spanien
    • Marbella, Spanien
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    The Excellent Program Doctor of Philosophy Human Resource (PhD) sigter mod at uddanne studerende inden for Human Resources med en komplet vision om Human Resources i virksomheder.

    • Dublin, Irland

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Studiet af gammel filosofi har mere end blot akademisk interesse, for de gamle tænkere satte sig selv til opgave at sikre deres studerende 'det gode liv', det vil sige evnen til at leve, og man kan på måder, der er passende for rationel og samvittighedsfuld væsener.

    • Middlesbrough, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det forstyrrende miljø, som virksomheder driver i dag, er global, dynamisk og udgør et utal af udfordringer for organisationer og deres ledere. Det overordnede mål med dette DBA online kursus er at udvikle de færdigheder, der kræves af virksomhedsledere inden for kompleksiteten af den fjerde industrielle revolution.