ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En doktor i filosofi, bedre kendt som ph.d., er en postgraduate grad, der ofte bruges til at følge op på en bachelor eller mastergrad. Mens traditionelt tildeles i samfundsvidenskab og humaniora, kan moderne ph.d.'er erhverves i næsten ethvert emne. Det gennemsnitlige ph.d.-program har tendens til at vare fem til otte år.

Nogle studerende kan undre sig, hvad er en ph.d. i økonomi? Økonomi er studiet af, hvordan varer og tjenester skabes, distribueres og forbruges. Det undersøger den måde, hvorpå økonomiske agenter, såsom købere og sælgere, interagerer med hinanden og de adfærd, der forårsager disse interaktioner. Ph.d.-kandidater lærer generelt om mikroøkonomi, der fokuserer på agenterne selv og makroøkonomi, som analyserer måden disse agenter udgør for økonomien som helhed.

En læge i økonomi får stærke beregningsmæssige færdigheder, som er nyttige ikke kun i erhvervslivet, men også styrer økonomi i det daglige liv. Programmer lærer også kvantitativ begrundelse, så elever lærer at anvende empiriske beviser for deres argumenter inden for og uden for deres job. De lærte problemløsningskompetencer hjælper med at løse økonomiske og personlige vanskeligheder.

Udgifterne til at studere for en ph.d. kan variere ganske lidt afhængigt af universitetets og leveomkostningerne hos kandidaten. Kortere programmer har tendens til at koste mindre penge end længere. At kontakte institutionen direkte er den nemmeste måde at få en bedre forståelse for de finansielle krav.

En ph.d. i økonomi er nyttig for mange karriere, herunder markedsanalytikere, kompensationsledere og kreditanalytikere. Det er ikke ualmindeligt for tilsyneladende ikke-relaterede erhverv, såsom advokater, at studere for denne ph.d. Det giver dem mulighed for at forstå, hvordan økonomien påvirker deres industrier. Regeringspolitiske analytikere hjælper politikere med at forstå, hvordan love og regler kan påvirke den nationale økonomi.

Mange universiteter kan tilbyde ph.d.'er i økonomi, der potentielt tilbyder studerende lokale muligheder samt online studie. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Økonomi Filter

Doktorgrad i økonomi

Atlantic International University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Doctor of Economics-graden forener økonomisk analyse med de praktiske aspekter af en virksomhed. Programmet er beregnet til at forberede de studerende på en karriere inden for ...

Læs mere

Online doktor i international politisk økonomi (DIPE)

World Executive Education Institute
PhD
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
Online

Det internationale politiske økonomiprogram tilbyder en uddannelse, der fokuserer på at hjælpe enkeltpersoner med succes i den dynamiske globale arbejdsstyrke. Disse færdighed ...

Læs mere

Doktorgrad i økonomi

Mind Development Academy
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Doctor of Economics grad forener økonomisk analyse med de praktiske aspekter af erhvervslivet. Programmet har til formål at forberede eleverne til karriere inden for forskning ...

Læs mere