Online ph.d. og DBA programmer

En ph.d. eller dr.phil, er en postgraduat grad følger af universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. En Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. Færdiggørelsen af ​​en Online PhD eller en Online DBA kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. For studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, kan en ph.d.-grad eller en DBA grad tilbyde en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder Online PhD og Online DBA-programmer. De mange forskellige forskellige Online PhD og Online DBA-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de nedenfor anførte mest populære Online ph.d.-grader og Online DBA-programmer.

Newly added Online PhD Programs

Walden University

Doktor I Offentlig Administration (DPA)

Juli 11, 2018
Med en doktor i offentlig administration (DPA) fra Walden kan du lede sociale forandringer og arbejde for at løse problemer med regeringsførelse. Dette karriereorienterede, praktiseringsdoktorale program hjælper med at forberede dig på nøgleroller i offentlige, offentlige og ideelle organisationer.

Royal Roads University

Doktor I Samfundsvidenskab

Juli 10, 2018
Doctor of Social Sciences-programmet er den første grad af sin art i Nordamerika. Den nærmer sig undersøgelsen af ​​komplekse, virkelige problemer inden for tværfaglige og tværfaglige rammer. Programdesignet bringer forskningsintensiteten i en traditionel doktorgrad til et anvendt fagligt fokus.

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Online EdD / Ph.d. I Lederskab: Læseplan Og Instruktion Specialisering

June 17, 2018
Concordia University Chicago's ph.d.-program i ledelse med specialisering i læseplan og instruktion er for lærere, der ønsker at forfølge et program som pædagoger og lærde forbereder lederroller i offentlige eller private skoler.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Online ph.d. og DBA Programmer