Lederskab kræver uddannelse. Tjen en EdD konstrueret til at styrke forandring. Vores innovative, trefasede program kan afsluttes om kun tre år.

Når sande ledere ikke er tilfredse med status quo, stiger de op. De tager ansvaret. Men samtidig udstråler de stabilitet under pres, samarbejdsvilje og integration - det er de forandringskvalitetsegenskaber, vi indgiver i vores kandidatuddannelseskandidater her på Concordia University-Portland. Er du tvunget til at forbedre dine ledelsesmuligheder, så du kan få umiddelbare og langsigtede konsekvenser på din arbejdsplads? Er du enig i, at selv den mindste positive ændring i uddannelsessfæren kan have en krusningseffekt på hele verden? I så fald finder du stor værdi i vores innovative program.

Ideelt for professionelle, der balancerer arbejde, familie og samfundsforpligtelser, tilbyder vores EdD-program en intensiv læseplan undervist af et fakultet højtstående akademikere fra forskellige baggrunde, herunder prestigefyldte universiteter og succesfulde virksomheder. Og du vil være med i det samme støttende fællesskab, de tilhører en, der tror på ægte leders styrke og effektivitet.


Prospektive kandidater udviser en kærlighed til at undervise både ind og ud af klasseværelset og deler mange af de samme mål:

 • Lær hvordan du bruger systematisk undersøgelse for at forbedre klasseværelset og skolepraksis;
 • Leder organisatorisk forandring ved hjælp af empirisk udviklede og dokumenterede strategier;
 • Arbejde sammen i små forskningsmiljøer for at dele ressourcer og ideer
 • EdD-kurser er praktiske og forskningsbaserede og vil hjælpe dig med at få værdifulde ledelses- og beslutningsfærdigheder gennem streng, intensiv projektbaseret læring og målrettet samarbejde.

Gennem intensive læseplaner, videnskabelige diskussioner og et plejende fakultet af højt anerkendte instruktører, producerer vores EdD-program ledere, som inspirerer til etisk forandring. Hver af vores fem fuldt online, ledelsesorienterede koncentrationer består af otte ugers klasser og er begrænset i klassestørrelse for at understøtte kvalitet og samarbejde. Akkrediteret, nonprofit og privat, Concordia har udviklet ledere siden 1905.


Program højdepunkter

Concordia University-Portland-doktorgradsprogrammet fokuserer på at udvikle reflekterende praktikere og transformative ledere, der har en vilje til at genkende behovet og konfrontere det med fornuft, der er velbegrundede med etiske perspektiver, og som har vilje til at tænke og handle kritisk.

Vores kurser er praktiske og påvirket af løbende forskning fra vores innovative College of Education for at hjælpe dig med at få værdifulde beslutningskompetencer gennem rigorøs, intensiv projektbaseret læring og målrettet samarbejde.

Tag dine ledelsesmæssige færdigheder til næste niveau og bidrage til at skabe morgendagens uddannelseslandskab. Vælg mellem fem koncentrationer, der vil fokusere dine lidenskaber og hjælpe med at flytte dig mod dine næste mål. Her kommer innovation og fremsyn sammen for at imødekomme næste generations behov.


Vores Doctorate of Education Concentrations:

 • Administrativt lederskab for dem, der er interesseret i offentlig eller privat sektor faglig og institutionel forvaltning.
 • Videregående uddannelse omfatter vægt på både højere uddannelse og undervisning for at forberede tjenerledere.
 • Undervisningsledelse hjælper med at udvikle viden, evne og evne til positivt at påvirke praksis, programmer og politik.
 • Professionel ledelse, forespørgsel og transformation giver kandidater mulighed for at designe et tilpasset studieprogram.
 • Transformational Leadership for enkeltpersoner, der ønsker at komme videre i forretnings-, organisations- og kirkeledelse.


afhandling

Under ledelse af fakultetets formand og afhandlingskomité vil kandidater udvikle og gennemføre en gennemførlig, etisk og videnskabeligt gyldig afhandling forskning og skrive en afhandling for at rapportere udvikling, gennemførelse og afslutning af undersøgelsen. Afhandlingen vil indeholde en logisk, organiseret Introduktion; en syntetiseret litteraturoversigt en velartikuleret og lyd Metodologi; en videnskabeligt præcis og præcis præsentation af dataanalyse og resultater og en veludviklet diskussion og konklusion. Afhandlingen er et videnskabeligt dokument eller en præsentation, der har til formål at demonstrere forfatterens forskningskompetence og at skabe større forståelse som følge af en omfattende, logisk og etisk undersøgelse. Afhandlingen er et udtryk for et højt niveau af kritisk tanke og forventes at være et væsentligt bidrag til teorien eller udøvelsen af sin disciplin eller fagområde.


Programudfald

Deltag i et voksende netværk af alumner i aktiv støtte, gensidig opmuntring og fælles viden. Start klasse med 10.000 umiddelbare forbindelser (vores #TenThousandStrong alumni netværk er en voksende kraft i uddannelse), så du kan lære af andre lærere, instruktører og uddannelses fagfolk. Vores pensum hjælper dig med at holde dig foran branchen og bruger en iterativ proces, der sikrer, at du får mest ud af din kandidatuddannelse.

Concordia University-Portland uddannelsesdoktorprogram fokuserer på at udvikle reflekterende praktiserende og transformative ledere, der:

 • Forstå de teoretiske baser for praksis, er i stand til at gøre teori til handling og kan udnytte færdigheder og strategier til at forbedre praksis;
 • Anvende organisatoriske færdigheder og strategier, anvende kapacitetsopbyggende programanalyser og har en vilje til at genkende behovet og konfrontere det med grund og nåde;
 • Grundlægges med et solidt etisk, moralsk og trosbaseret sandhedsfortælling, integritet og en tjenesteydelse;
 • Forstå målrettet samarbejde, demokratisk deltagelse og valg som vejledende stil, der giver stærke og magtfulde resultater;
 • Har evnen til at logge fornuft og fantasi, analyse og hunch og acceptere en tolerance for tvetydighed;
 • Har en vilje til at tænke og handle kritisk, løse tætte mening og sonde komplicerede projekter med mening og klarhed;
 • Se sig selv som lærde, der er forpligtet til at studere som tilsigtet, spændende og inspirerende.


Hvorfor Concordia University-Portland?

Som innovatører inden for læring har Concordia University-Portland's College of Education været empowerment for lærere i over et århundrede og fortsætter med at påvirke uddannelse fra prænatal til ph.d.-niveau. Faktisk er vores College of Education anbragt i flagskibskolen i vores nye uddannelsesmodel, kendt som 3toPhD®. De samme dristige tanker bag denne innovative prototype er også dem, der skaber vores igangværende uddannelsesforskning og vores bachelor- og kandidatuddannelser.

Akkrediteret, nonprofit, og undervist af praktikere, alle Concordia University-Portland online MEd programmer afspejler den samme meningsfulde oplevelse, vi har leveret på campus siden 1905. Nemhjælp 100 procent online, klart defineret kursusarbejde - parret med realistiske deadlines og evne til straks at anvende det, du lærer i dit klasseværelse - gør vores programmer ideelle til travle livsstil. Og de potentielle karrieremuligheder - fra højere løn til kampagner - er kun til belønningen for at have en evig indflydelse på dine elevers liv.

Vi vokser vores fællesskab af professionelle pædagoger til at fremme læring på ethvert trin - slutte sig til os.


Stipendighedstilgængelighed

Hvis du mener, at vores EdD-program er det rigtige for dig, burde intet stå i vejen.

Uddannelse er en investering, der er værd at gøre, og derfor hjælper vi dig med at finde de rigtige finansieringsmuligheder for dig. Kontakt os om det program, du er interesseret i, og vi vil gennemgå stipendiemuligheder og dele information om finansiering og andre programmer - baseret på dine individuelle forhold.

Vi tilbyder op til $ 6.000 i stipendier , og lige nu kan du kvalificere * til gratis lærebøger.


Adgangskrav

Følgende adgangskrav gælder for amerikanske statsborgere og fastboende ansøgere, der ansøger om Concordia University-Portland EdD-programmer. Tal med din tilmelding specialist for detaljer.

 • Afsluttet online ansøgning.
 • Kandidatgrad eller højere fra en regionalt akkrediteret institution.
 • Officielle transkripter fra hver uddannelsesinstitution deltog.
 • Nuværende resumé med referencer, herunder forhold og kontaktoplysninger.
 • GPA på 3,0 eller højere i et kandidatuddannelsesprogram eller en post-masters kredit.
 • Hensigtserklæring (ikke mere end to sider), der citerer bevis for, hvorfor du bør få adgang til ph.d.-uddannelsen, herunder årsager til, at du valgte Concordia Portland og illustrerer dit engagement i færdiggørelsen. Angiv venligst i Deres følgebrev: Jeg bekræfter, at jeg er forfatter til dette papir, og at enhver hjælp, jeg har modtaget under forberedelsen, er fuldt anerkendt og offentliggjort i papiret. Jeg har også citeret kilder, hvorfra jeg brugte data, ideer eller ord, enten citeret direkte eller parafraseret.
 • Nuværende resume inklusive referencer (bedes du forklare dit forhold til referencerne og medtage deres kontaktoplysninger).
 • Indsend et eksempel på original, videnskabelig eller professionel skrivning fra kandidatniveau arbejde, der viser din bedste skrivning. Prøven skal være cirka 5-10 sider lang.
 • Et interview kan kræves efter anmodning fra bedømmelsesudvalget.
 • Kandidater til den faglige ledelse, undersøgelse og transformationskoncentration vil forelægge direktøren for ph.d.-studier en begrundelse, der indeholder deres formål og mål, sammen med et udvalg af de fire koncentrationsforløb, der skal tages.
 • Kandidater kan være forpligtet til at tage en post-optagelse, forudindskrivning skriftlig vurdering, så programmet har en realtid vurdering af kandidaternes skriftlige færdigheder.
Program undervist i:
 • Engelsk
Concordia University Portland

Se 3 flere kurser fra Concordia University Portland »

Senest opdateret December 23, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date