Oversigt

Vores Postgraduate Diploma i Project Management vil bygge videre på din eksisterende viden og erfaring, mens du engagerer i aktiviteter, der gør det muligt at relatere din oplevelse til nutidige ideer og praksis inden for en global sammenhæng. At give dig de færdigheder og viden, der gør din karriere i en bred vifte af organisationer og brancher.

Udviklet af fageksperter dækker dette avancerede program en række udfordrende emner, principper, teorier og praksis inden for projektledelse. Udvidelse af din nuværende tænkning på tværs af en række spørgsmål, der er relevante for emnet og giver en teoretisk og praktisk udforskning af de faktorer, der kræves for effektiv projektstyring i dagens globale og yderst konkurrencedygtige miljø.

På dette kursus lærer du, hvordan du effektivt kan styre og analysere projekter, der fører dig til succes inden for din organisation eller længere væk. Du vil også indsamle omfattende viden inden for ledelsesøkonomi, bæredygtig drift samt mange flere centrale ledelsesområder.

Efter afslutningen af ​​dit Postgraduate Diploma tilbyder vi mulighed for at gå videre med at studere for en fuld mastere (tildelt efter 180 studiepoeng).

Læring og vurdering

Introduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, undersøgte valgmuligheder og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Vurdering af Postgraduate Diploma i Project Management er baseret på en kombination af skriftlige kursusarbejde.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

  • Viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses, når du logger ind på læringsplatformen
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamenerne
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Denne Postgraduate Diploma i Project Management vil vise til nuværende og fremtidige arbejdsgivere, at du har både lidenskab og dedikation til at studere online og avancere i din karriere som leder.

Den projektledelse viden, du får fra programmet, giver dig mulighed for at avancere i en række professionelle miljøer, mens de overførbare færdigheder (herunder kommunikation, kritisk tænkning og forskning) du udvikler vil give dig selvtillid til at udvikle sig i næsten enhver industri eller sektor.

Adgangskrav

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores PG Dip Project Management-program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til akademisk adgangsvej for vores PG Dip Project Management-program skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Åbn indtastningsrute

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, er du muligvis fortsat berettiget til at tilmelde dig via vores Open Entry Route.

For at opfylde kravene til Open Entry Route til vores PG Dip Project Management-program skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst fem års højtstående erhvervserfaring.
  • Engelsk sprogfærdigheder bør være på et niveau svarende til IELTS (Academic) 6.5.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores PG Dip Project Management program, men beslutter at online læring ikke er for dig, giver vi dig mulighed for at trække tilbage senest 21 dage efter startdatoen angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du fuld refusion.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurser fra University of Essex Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
16 måneder
Deltid
Price
7,271 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato