PG Dip Project Management (Olie og Gas)

At styre projekter effektivt er en vigtig færdighed inden for den hurtigt skiftende verden af olie og gas. Denne konkurrencedygtige industri kræver effektiv anvendelse af alle ressourcer og værktøjer til at levere omkostningseffektive og højkvalitets energitjenester, og en dybtgående forståelse af de udfordringer, der står over for fremtidens energiforsyning, er afgørende for at lykkes på lang sigt.

Dette korte postgraduate-kursus introducerer vigtige projektstyringskoncepter til dem, der i øjeblikket arbejder i olie- og gassektoren, mens du udvikler dine faglige færdigheder inden for kommunikation, tidsstyring, ledelse og teamwork.

Sammen med din undersøgelse af vigtige projektledelsesevner, vil du også dykke ind i emner som:

 • de sociale, politiske og miljømæssige udfordringer på forskellige olie- og gasmarkeder,
 • de socioøkonomiske virkninger af katastrofer og kriser,
 • den vigtige strategiske udfordring for at matche udbuddet til efterspørgsel efter energi,
 • hvordan man analyserer økonomiske markeder ved hjælp af analytiske værktøjer,
 • morgendagens energibranche, herunder vedvarende energikilder og omstridte emner som fracking.

Når du har gennemført dit kursus, har du mulighed for at gå videre til en fuld MSc Project Management (Olie og Gas). Eller hvis du er på udkig efter en mere generel forretningskursus med fokus på olie- og gasindustrien, skal du kigge på vores PG Dip Business og Management (Olie og Gas).

Hvorfor er vi gode

 • Designet specielt til fagfolk inden for olie- og gasindustrien, der ønsker at forbedre deres ledelsesmæssige færdigheder.
 • Global anerkendelse og validering af University of Essex bedømt 29. i The Times og The Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Du behøver ikke tage en pause - afslut kurset 100% online og deltid omkring dit eksisterende arbejde.

Kursusstruktur

PG Dip Project Management (Olie og Gas) grad består af følgende moduler og er ved færdiggørelse lig med i alt 120 point på niveau 7.

Niveau 7 moduler:

 • Ledelse: Princip og praksis (20 point)
 • Forvaltning af projekter (20 point)
 • Finansiel beslutningstagning (20 point)
 • Projektledelsesteknikker (20 point)
 • Olie
 • Fremtiden for olie
 • Forretningsstrategi (10 point)

* Disse moduler er kerne og skal bestås for at opnå prisen.

Læring og vurderinger

Undervisningsformer

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Vores kurser leveres via et virtuelt læringsmiljø (VLE) i stedet for en traditionel campus. Det betyder at du har adgang til dine lærematerialer 24/7, herunder:

 • multimedieforelæsningscasts bestående af skriftligt indhold, korte videoer, animation, lydoptagelser, infographics, korte tests og mini-opgaver,
 • diskussionsfora for dig at chatte om kursusindholdet med medstuderende,
 • lev Q
 • et omfattende eLibrary af lærebøger og akademiske tidsskrifter,
 • støtte fra akademisk personale og din personlige studievejleder.

For at sikre, at du får den støtte, du har brug for hos din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurderingsmetoder

I stedet for at freder om eksamener, bliver du udelukkende vurderet gennem opgaver. Dette kan ske ved at deltage i diskussionsfora i hele modulerne, gennemføre reflekterende journalposter eller ved at indsende længere skriftlige stykker.

Vi er forpligtet til at levere hyppig og gennemsigtig feedback på følgende måder:

 • Vores vurderingskriterier er designet til at være enkle og gennemsigtige.
 • Du vil altid være opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af programmet.
 • Du vil kunne se dine karakterer tydeligt i din karakterbog, når du logger ind på læringsplatformen.
 • Der er en 7-dages vendingstid for mærkning og tilbagemelding af vurderet arbejde.
 • Du har regelmæssig kontakt med din studievejleder, med hvem du kan diskutere eventuelle bekymringer, så snart de opstår.

Studievarighed

Vores PG Dip Project Management (Olie og Gas) kursus har en vejledende studievarighed på 16 måneder, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, valgte studiemuligheder og modultilgængelighed.

Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende vil modtage en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året.

Efter en vellykket gennemførelse af din uddannelse vil du blive inviteret til at deltage i en gradueringsceremoni ved University of Essex, Colchester Campus.

Din fremtid

Denne specialiserede kandidatuddannelse giver dig mulighed for at fremskynde din karriere inden for olie- og gasindustrien, der gør overgangen fra mellemledelsesroller til ledende medarbejdere og endda C-suite roller. Projektledelseskompetencer kan også overføres direkte til en bred vifte af brancher, og jobkandidater, som demonstrerer deres forståelse af projektledelsesteknikker og -praksis, søger ofte på højt niveau inden for managementkonsulent, økonomi, marketing og salg.

Adgangskrav

Vi ved, at mange mennesker fra ikke-traditionelle baggrunde ville lykkes i vores kurser! Derfor tilbyder vi to forskellige adgangsruter under hensyntagen til din tidligere erhvervserfaring og relevante kvalifikationer. Du skal også opfylde vores engelske sprogkrav.

Desuden skal du videregive dit første opgavesæt inden for de første tre uger af kurset for at fortsætte med dine studier.

Academic Entry Route

For at opfylde kravene til Academic Entry Route for vores PG Dip Project Management (Olie og Gas) skal du mindst have følgende kvalifikationer:

 • en bacheloruddannelse fra en godkendt institution, svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation

Arbejdsoplevelse Indgangsrute

For at opfylde kravene til arbejdserfaringens adgangsvej for vores PG Dip Project Management (Olie og Gas) skal du opfylde følgende kriterier:

 • mindst fem års ledelsesniveau erhvervserfaring

Engelsk Sprogkrav

Da vores kurser leveres på engelsk, kræves der højkundskaber med engelsk. Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal din engelsk evne svare til en IELTS (Academic) score på 6,5. Bare rolig, hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation - vi tilbyder en gratis online engelsk test til vurdering af din færdighed.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 37 flere kurser fra University of Essex Online »

Senest opdateret September 1, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
16 måneder
Deltid
Price
7,271 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Dec 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Dec 2020