Vores Postgraduate Diploma i Kriminologi og Kriminalpsykologi tilbyder en avanceret kvalifikation, der er designet til at udstyre kandidater med en grundig forståelse af banebrydende og vigtige emner inden for kriminologi og kriminel psykologi.

Efter afslutningen af ​​dit Postgraduate Diploma tilbyder vi mulighed for at gå videre med at studere for en fuld mastere (tildelt efter 180 point). Kontakt venligst et medlem af Admissions teamet for at få flere oplysninger.

Dette kursus er ikke akkrediteret af British Psychological Society (BPS).

Karriere destinationer

En postgraduate uddannelse er en vigtig præstation og stærkt værdsat af arbejdsgivere. Nylige undersøgelser viser, at højere grad kandidater er mere tilbøjelige til at få job på faglig eller ledelsesniveau og mindre tilbøjelige til at være arbejdsløse. For nogle job kan en postgraduate uddannelse være afgørende, for andre giver det en konkurrencemæssig fordel.

Som virksomheder søger kandidater med de mest avancerede færdigheder, kunne et Postgraduate Certificate in Criminology and Criminal Psychology give dig den konkurrencefordel, du har brug for at fremme til disse øverste niveauer.

Karrieremuligheder for kandidater findes inden for en række erhverv inden for både den offentlige og private sektor.

Dette kan omfatte en af ​​de hundrede forskellige roller inden for polititjenesten (fra analytiske politibetjente roller til at tjene politibetjente), arbejde med lovovertrædere fra støttearbejdere til prøvetid og fængselspersonale, der arbejder inden for offertjenester og roller inden for en række retshåndhævende myndigheder agenturer fra Security Services til National Crime Agency.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurser fra University of Essex Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
16 måneder
Deltid
Price
7,271 GBP
Enhver vil modtage en 10% rabat, hvis de betaler den årlige undervisning eller kursusgebyr på forhånd.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding