PG Cert Uddannelse (Uddannelsespraksis)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Ønsker du hurtigt at forbedre din egen lærerøvelse? Vores 8-måneders PG Cert Education (Uddannelsespraksis) vil udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til at skræddersy undervisnings- og læringsmetoder, ressourcer og vurdering effektivt til en bred vifte af elevernes behov.

Arbejder sammen med faglærere, undersøger dette kursus faglig praksis inden for videregående uddannelser, samtidig med at de giver færdigheder og viden til at engagere sig i en række praksis for at sikre løbende faglig udvikling, herunder kritisk refleksion, forskning og forespørgsel samt deltagelse i diskurs med relevante samfund af øve sig.

Denne PG Cert Education (Education Practice) kan opnås som en selvstændig kvalifikation eller kan være det første skridt mod vores PG Dip Education eller vores fulde Master of Education (M.Ed.).

Læring og vurdering

Introduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, studietilbud vælges og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Vurdering af PG Cert Education (Uddannelsespraksis) er baseret på en kombination af skriftlige kurser, samarbejdsmæssige læringsspørgsmål, præsentationer og bidrag til en elektronisk portefølje.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit postgraduate kursus. Vi opnår dette ved at:

  • Visning af dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som du kan se, når du logger ind på læringsplatformen
  • Den hurtige omdrejning af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamenerne
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Denne PG Cert Uddannelse (Educational Practice) giver dig mulighed for at netværk og kommunikere med kolleger, samtidig med at du opdager forbedringer, der passer til din egen professionelle praksis.

I slutningen af ​​dette kursus vil du kunne vælge og anvende passende tilgang, teknikker og ressourcer til at lette læring i en given uddannelsesmæssig sammenhæng, samtidig med at du kritisk evaluerer virkningen af ​​vurdering og feedback på elever og deres læring.

Evnen til at undersøge faglig praksis i uddannelse gennem processer af kritisk undersøgelse, refleksion og praksisbaseret forskning, du vil udvikle, vil også udstyre dig til at evaluere og kritisk reflektere over din egen lærerøvelse.

Adgangskrav

Indholdet af dette program kræver, at du reflekterer over din egen lærerfaring. derfor skal du være ansat i en undervisningsrolle i øjeblikket eller have en vis erfaring med undervisning i en efteruddannelseskontekst eller have regelmæssig adgang til undervisningskapacitet til en uddannelsesmæssig arbejdsplads eller organisation under dine studier.

Dette begrænser dog ikke ansøgere til dem, der kun arbejder i en skole, et college eller et universitet. Ansøgninger vil også blive behandlet fra sag til sag fra studerende, der arbejder i alternative organisationer, hvor et organiseret uddannelsesprogram leveres, f.eks. gallerier, museer, ngo'er eller andre uddannelsesrelaterede sektorer.

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores PG Cert Education (Educational Practice) program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til akademisk adgangsvej for vores PG Cert Education (Educational Practice) -program skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Arbejdsoplevelse

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, kan du alligevel være berettiget til at tilmelde dig via vores Work Experience Entry Route.

For at opfylde kravene til Arbejdserfaringens adgangsvej for vores PG Cert Education (Educational Practice) -program skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst to års undervisningserfaring i en efteruddannelse.
  • Engelsk sprogfærdigheder skal være på et niveau svarende til IELTS 6.5.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores PG Cert Education (Educational Practice) program, men beslutter at online læring ikke er for dig, giver vi dig mulighed for at trække tilbage senest 21 dage efter startdatoen angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du fuld refusion.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre