PG Cert Sygepleje

Generelt

Program beskrivelse

Er du ivrig efter at tage din sygeplejekarriere til et højere niveau? Dette korte kursus er designet til praktiserende sygeplejersker, der ønsker at fortsætte deres faglige udvikling.

Oversigt

Denne PG Cert Sygeplejerske vil introducere dig til moderne sundhedsprincipper samt ledelses- og ledelsesstil. Du vil også få en forståelse af vigtigheden af evidensbaseret beslutningstagning og ensartede tilgange til patientpleje. Efter afslutningen af dine studier har du muligheden for at gå videre til vores fulde kandidatuddannelse.

Metoder til vurdering

Alle vurderinger leveres gennem vores Virtual Learning Environment (VLE). Der er ikke noget krav at gå til eksterne testcentre. I stedet for sender du skriftlige opgaver gennem VLE; og til de få kurser, hvor eksamener kræves, bruger vi et virtuelt system, der giver dig mulighed for at tage fagligt strenge eksamener fra komforten i dit eget hjem.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige karakter, som giver dig mulighed for løbende at evaluere succes med dine nuværende studiemetoder og identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at disse oplysninger hjælper dig med at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

 • at vurdere dig gennem modulerne i stedet for at vente til slutningen af året eksamener
 • viser dine mærker i din lønbog, som kan vises, hver gang du logger på VLE
 • hurtig omdrejningstid for arbejde vurderet for at sikre, at din karakterbog altid er ajour
 • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder

Vi har også en politik for at sikre, at de studerendes arbejde er autentisk - vi bruger et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere for plagiering.

Din fremtid

Dette kursus hjælper dig med at gå videre fra helt kliniske roller til mellemledere og ledende stillinger inden for sygepleje. Potentielle jobtitler kan omfatte Ward Manager, Charge Sygeplejerske, Sygeplejerske Manager, Senior Staff Sygeplejerske eller Sygeplejersker.

Programstruktur

Vi er en 100% online uddannelsesudbyder, så vi bruger et avanceret virtuelt læringsmiljø (VLE) til at levere vores undervisning, ressourcer og vurderinger. Vores system sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dit læringsmateriale. VLE er tilgængelig 24/7 og giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i realtidssamtaler og se live foredrag og seminarer.

Adgangskrav

Vi tilbyder to fleksible adgangsveje til vores PG Cert Sygepleje, der tager højde for din akademiske og arbejdsbaserede erfaring:

1. Akademisk indrejserute

For at opfylde kravene til den akademiske indrejserute skal du mindst opfylde følgende kriterier:

 • en bacheloruddannelse eller tilsvarende i et sundheds- eller socialt pleje-relateret emne fra en godkendt institution
 • arbejder i klinisk praksis som en registreret sygeplejerske eller har tilladelse til at praktisere som sygeplejerske med en sygeplejestyringsregulator eller et passende licensudvalg

2. Indgangsvej til arbejdserfaring

For at ansøge om ruten til arbejdserfaring skal du opfylde følgende kriterier:

 • mindst tre års arbejdserfaring efter kvalifikation som registreret sygeplejerske eller licens til at praktisere som sygeplejerske med en sygeplejestyringsmyndighed eller passende licensudvalg, understøttet af passende henvisninger

Engelsksprogskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du have en IELTS (akademisk) score på 6,5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, skal du bestå en gratis online engelsk-test for at vurdere din dygtighed.

Gebyrer og finansiering

Fuld undervisningsgebyr - £ 3.741 (2020/2021) *

Undervisningsgebyret inkluderer alt undervisningsmateriale og krævet læsning, og der er ingen skjulte gebyrer for evalueringer eller genbesøg.

 • Udpeget postgraduate studielån i England kun til fuld kandidatgrader.
 • UK-baserede studerende kan muligvis få adgang til finansiering fra eksterne kilder.
 • Månedlig betalingsplan tilgængelig for dem, der er selvfinansierende.
 • 10% rabat, hvis du betaler det fulde kursusgebyr på forhånd.
 • En række stipendier er tilgængelige med forbehold af, at ansøgere opfylder visse kriterier. **

Bemærk, at du kun kan ansøge om højst to rabatter eller stipendier.

* Dette studieafgift er fratrukket enhver relevant moms, der skal betales af dig i dit opholdsland. Hvor vi er nødt til at tilføje moms til den lokale lovpligtige sats, tilføjes dette til de studieafgifter, der er vist og bekræftet under betalingsprocessen.

** Kontakt University of Essex Online Admissions-team for at finde ud af, om du er kvalificeret til vores stipendier.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre