PG Cert Project Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Få dit mærke og få succes med vores unikke online Postgraduate Certificate i Project Management. Kurset introducerer mange centrale emner og teknikker i forbindelse med projektledelse.
Du vil lære principper og praksis for god ledelse samt dykke i ledende økonomi. Du får færdigheder, der forbedrer dit CV, og som kan bruges direkte i din nuværende ledelsesposition.

Ved hjælp af programindhold oprettet af vejledere med stor akademisk og faglig erfaring, vil du udvikle en dybdegående viden om kompleksiteten i moderne forretningsforvaltning og forbedre din tillid, faglige og praktiske evner. Efter afslutningen af ​​programmet vil du kunne demonstrere en avanceret forståelse af principperne og teorierne om effektiv projektstyring. Du vil også erhverve en række kritiske og analytiske færdigheder, som kan bruges i en række forskellige faglige sammenhænge.

Dette korte 100% onlinekursus er et godt alternativ til fuld tid campusbaseret undersøgelse og er perfekt, hvis du er interesseret i at opdage, hvordan projektstyring fungerer, eller hvis du ønsker at komme videre inden for ledelsen, så vil dette program forbedre din viden og karrieremuligheder.

Efter afslutningen af ​​dit Postgraduate Certificate tilbyder vi mulighed for at fortsætte med at studere til en Postgraduate Diploma i Project Management (tildelt efter 120 studiepoeng) og en fuld Masters i Project Management (tildelt efter 180 studiepoeng).

Læring og vurdering

Introduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, undersøgte valgmuligheder og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Vurdering af Postgraduate Certificate i Project Management vil være baseret på en kombination af skriftlige kursusarbejde.

Du vil altid være opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit postgraduate kursus. Vi opnår dette ved at:

  • viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses, når du logger ind på læringsplatformen;
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret.
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamen;
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder og
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier.

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Dette PG Cert Project Management kursus vil give dig de nødvendige færdigheder til at fremme din ledelsesmæssige karriere og lede komplekse projekter. Programmet er også perfekt til dem, der allerede arbejder i ledelsen og søger at tilføre ekstra værdi til deres CV og forbedre deres karrieremuligheder.

Det omfattende og udfordrende indhold vil også hjælpe dig med at udvikle din intellektuelle kapacitet, forskning, analytiske og kognitive evner gennem erhvervelse af viden, problemløsning og ræsonnement.

Adgangskrav

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores PG Cert Project Management-program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til Academic Entry Route til vores PG Cert Project Management skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal din engelsk evne svare til IELTS (Academic) 6.5. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Arbejdsoplevelse

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, kan du alligevel være berettiget til at tilmelde dig via vores Work Experience Entry Route.

For at opfylde kravene til Arbejdserfaringens indgangsvilkår for vores PG Cert Project Management kursus skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst 5 års højtstående erhvervserfaring.
  • Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal din engelsk evne svare til IELTS (Academic) 6.5.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores PG Cert Project Management, men beslutter at online læring ikke er for dig, giver vi dig mulighed for at trække tilbage senest 21 dage efter startdatoen angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du fuld refusion.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre