PG Cert Cyber Security

Generelt

Program beskrivelse

Organisationer over hele verden har aldrig været mere udsat for cyberangreb på grund af den større rolle, data og teknologi spiller på tværs af alle operationer. Dette korte konverteringskursus er beregnet til personer, der er interesseret i cybersikkerhed, som ikke har den krævede akademiske baggrund eller arbejdserfaring til at finde beskæftigelse på dette område.

Oversigt

Gennem denne PG Cert Cyber Security * får du essentiel cybersecurity-viden samt udforsker de nyeste trends på dette område. Du vil også udvikle en forståelse af, hvordan man reducerer sårbarheder og fremme forsvar inden for digitale systemer. Cybersecurity-fagfolk er i stigende grad efterspurgt, så ved afslutningen af dine studier vil du være i stand til at låse op for karrierer i en lang række sektorer. Du vil også kunne fortsætte dine studier og gå videre til vores fulde kandidatuddannelse.

* Startdato og detaljer om dette kursus er stadig underlagt institutionens godkendelse. I tilfælde af at godkendelse ikke gives efter din kursus startdato, tilbydes en alternativ dato eller gives en fuld refusion. Hvis vi er nødt til at foretage ændringer i dette program som en del af University of Essex valideringsprocessen, vil vi kommunikere disse til dig så hurtigt som muligt.

Metoder til vurdering

Alle vurderinger leveres gennem vores Virtual Learning Environment (VLE). Der er ikke noget krav at gå til eksterne testcentre. I stedet for sender du skriftlige opgaver gennem VLE; og til de få kurser, hvor eksamener kræves, bruger vi et virtuelt system, der giver dig mulighed for at tage fagligt strenge eksamener fra komforten i dit eget hjem.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige karakter, som giver dig mulighed for løbende at evaluere succes med dine nuværende studiemetoder og identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at disse oplysninger hjælper dig med at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

 • at vurdere dig gennem modulerne i stedet for at vente til slutningen af året eksamener
 • viser dine mærker i din lønbog, som kan vises, hver gang du logger på VLE
 • hurtig omdrejningstid for arbejde vurderet for at sikre, at din karakterbog altid er ajour
 • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder

Vi har også en politik for at sikre, at de studerendes arbejde er autentisk - vi bruger et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere for plagiering.

Din fremtid

I betragtning af det stigende behov for robuste cybersikkerhedsforanstaltninger og kompetencemangel på dette område er dette kursus designet til at gøre dig til en attraktiv kandidat i denne sektor. Du vil være i stand til at få succes i en række roller såsom softwareudvikler, risikoanalytiker, trusselstyring, sikker systemdesigner / programmør eller informationssystemadministrator.

Programstruktur

Vi er en 100% online uddannelsesudbyder, så vi bruger et avanceret virtuelt læringsmiljø (VLE) til at levere vores undervisning, ressourcer og vurderinger. Vores system sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dit læringsmateriale. VLE er tilgængelig 24/7 og giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i realtidssamtaler og se live foredrag og seminarer.

Til vores PG Cert Cyber Security er der ikke behov for at downloade forskellige softwarepakker - alle programmeringssprog er inkluderet i undervisningsafgiften, og alt arbejde udføres i et online udviklingsmiljø.

Adgangskrav

Vi tilbyder to fleksible adgangsveje til vores PG Cert Cyber Security, der tager højde for din akademiske og arbejdsbaserede oplevelse:

1. Akademisk indrejserute

For at tilfredsstille kravet om akademisk indrejserute skal du mindst have en af følgende kvalifikationer:

 • en bacheloruddannelse fra en godkendt institution, svarende til en britisk Honours-grad; eller
 • en relevant faglig kvalifikation

2. Indgangsvej til arbejdserfaring

For at ansøge om ruten til arbejdserfaring skal du opfylde følgende kriterier:

 • mindst tre års relevant arbejdserfaring

Engelsksprogskrav

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du have en IELTS (akademisk) score på 6,5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, skal du bestå en gratis online engelsk-test for at vurdere din dygtighed.

Gebyrer og finansiering

Fuld undervisningsgebyr - £ 3.741 (2020/2021) *

Undervisningsgebyret inkluderer alt undervisningsmateriale og krævet læsning, og der er ingen skjulte gebyrer for evalueringer eller genbesøg.

 • Udpeget postgraduate studielån i England kun til fuld kandidatgrader.
 • Månedlig betalingsplan tilgængelig for dem, der er selvfinansierende.
 • 10% rabat, hvis du betaler det fulde kursusgebyr på forhånd.
 • En række stipendier er tilgængelige med forbehold af, at ansøgere opfylder visse kriterier. **

Bemærk, at du kun kan ansøge om højst to rabatter eller stipendier.

* Dette studieafgift er fratrukket enhver relevant moms, der skal betales af dig i dit opholdsland. Hvor vi er nødt til at tilføje moms til den lokale lovpligtige sats, tilføjes dette til de studieafgifter, der er vist og bekræftet under betalingsprocessen.

** Kontakt University of Essex Online Admissions-team for at finde ud af, om du er kvalificeret til vores stipendier.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre