PG Cert Business Management

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Vores postgraduate Certificate in Business Management tilbyder en avanceret kvalifikation, der er nyttig for kandidater, der ønsker at blive effektive ledere og ledere.

Efter at have afsluttet vores PG Cert i forretningsstyring, har du en række muligheder for at fortsætte din personlige og professionelle udvikling.

Du kan fortsætte din rejse ved at gå videre til vores MBM Business Management-program, eller du kan vælge at specialisere os med vores MSc Business with Finance, MSc Business with Human Resources eller MSc Business with Marketing kursus.

Læring og vurdering

Introduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, undersøgte valgmuligheder og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi anvender en opgavebaseret tilgang til bedømmelse i stedet for eksamen. Bedømmelse af det postgraduate certifikat i forretningsstyring er baseret på en kombination af skriftligt kursusarbejde.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit postgraduate kursus. Vi opnår dette ved at:

  • Visning af dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som du kan se, når du logger ind på læringsplatformen
  • Den hurtige omdrejning af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamenerne
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Karriereudsigter

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

En postgraduate uddannelse er en vigtig præstation og stærkt værdsat af arbejdsgivere. Nylige undersøgelser viser, at højere grad kandidater er mere tilbøjelige til at få job på faglig eller ledelsesniveau og mindre tilbøjelige til at være arbejdsløse. For nogle job kan en postgraduate uddannelse være afgørende, for andre giver det en konkurrencemæssig fordel.

Når virksomheder opsøger forretningsførere med de mest avancerede færdigheder til at reagere på ændringer i økonomi og markedsplads, kunne et postgraduate Certificate in Business Management give dig det konkurrencefordel, du har brug for for at gå videre til disse positioner på øverste niveau.

Den specialistkundskab og forståelse du får kan åbne op for givende karriere inden for business management, bank, forsikring, regnskab, finans, marketing, salg, detailhandel og menneskelige ressourcer.

Adgangskrav

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din akademiske og arbejdsbaserede erfaring såvel som din motivation til at gennemføre kurset. Der er to adgangsveje til vores PG Cert Business Management-program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til Akademisk adgangsvej for vores PG Cert Business and Management-program skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Åbn indtastningsrute

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, er du muligvis fortsat berettiget til at tilmelde dig via vores Open Entry Route.

For at opfylde kravene til Open Entry Route til vores PG Cert Business and Management-program skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst fem års højtstående erhvervserfaring.
  • Engelsk sprogfærdigheder skal være på et niveau svarende til IELTS 6.5.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

Betalingsmuligheder

Vores gebyrer er de samme for alle studerende, og enhver vil få 10% rabat, hvis de betaler den årlige undervisnings- eller kursusgebyr på forhånd.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores PG Cert Business Management-program, men beslutter, at online-læring ikke er noget for dig, tillader vi dig at trække dig inden for 21 dage efter den startdato, der er angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du en fuld refusion.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre