Offshore vindkraft er en hurtigt voksende vedvarende energiteknologi, der bygger på ekspertisen inden for flere tekniske discipliner. Ingeniører, der arbejder inden for vindmølleudformning, drift og vedligeholdelse, skal forstå de forskellige discipliner, der er involveret for at opfylde energiproduktion og omkostningsreduktionsmål. Dette gælder også for fagfolk, der er nye på dette område.


Praktisk case study

Dette kursus er designet med de faglige fagfolkes behov. Det fokuserer på, hvordan de forskellige ingeniørdiscipliner integrerer design og installation af havmølleparker. Kernen er en praktisk case studie af design, konstruktion og drift af en havvindmøllepark. Hver læringsuge vil fokusere på en bestemt disciplin, undersøge spørgsmål og udfordringer som eksterne forhold, installationslogistik, dynamik, net integration, drift og vedligeholdelse.


Eksperter fra forskellige discipliner

Indholdet vil blive leveret af eksperter fra forskellige discipliner, der specialiserer sig i havvindmølleparker:

  • Vindenergikyndige vil dække aerodynamik, kraftproduktion og vækkeffekter;
  • Elektrotekniske eksperter vil berøre forbindelsen til nettet og elektricitetskonvertering;
  • civile og maskintekniske eksperter vil dække de forskellige støttestruktur topologier og respektive interaktioner med jorden.

Kurset præsenterer videoforelæsninger, aflæsninger, quizzer og opgaver. Du vil have mulighed for at interagere med andre fagfolk på området og dele viden og erfaring gennem online fora.

Kurset vil hjælpe fagfolk inden for offshore vindenergi at udvide deres viden om de relevante tekniske discipliner og deres integration. Professionelle med videnskabelig baggrund, der er nye inden for offshore vindkraft, vil få gavn af et højt niveau indblik i de tekniske og tekniske aspekter af vindenergi.


Efter afslutningen af ​​dette kursus vil du kunne:

  • Forstå, hvordan de forskellige tekniske discipliner interagerer med hinanden.
  • Kunne vælge de bedste muligheder for udvikling og drift af havvindmølleparker.
  • Grib hvordan vindmøller er designet til at håndtere forskellige forhold, såsom dynamisk vind og bølge og belastninger.
  • Beskriv grid integration strategier for offshore vindmøller.
  • Forstå drifts- og vedligeholdelsesstrategier for offshore vindmøller og gårde.
  • Kunne samarbejde mere effektivt med andre teknologipartnere, der er aktive på området og dermed udvide dit faglige netværk.
Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurser fra TU Delft Open & Online Education »

Senest opdateret December 16, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
7 uger
Deltid
Price
995 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist