Online fleksibel MBA

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Update Coronavirus (COVID-19) opdatering

Vi har midlertidigt vedtaget vores programmer til virtuel undervisning, så vores nye studerende har en mulighed for at begynde deres program i sommer eller efterår 2020 praktisk talt og derefter skifte til on-campus læring, når Tjekkiet igen åbner sine grænser.


I samarbejde med National American University tilbyder University of New York i Prag et fleksibelt MBA-program, der kombinerer livslang læring online og on-campus. National American University er fuldt ud godkendt af Higher Learning Commission og et medlem af North Central Association. National American University er registreret hos Uddannelsesministerierne i flere lande, og forretningsafdelingen ved National American University er blevet tildelt fuld godkendelse af IACBE for sit MBA-program.

Online fleksible MBA-koncentrationsområder

 • Human Resource Management
 • Informationsteknologi
 • Ledelse

10 grunde til at UNYP dig UNYP MBA-programmet

 1. Forbedr dine globale beskæftigelsesmuligheder
 2. Forøg dit indtjeningspotentiale
 3. Finpuds dine ledelsesevner
 4. Lær i et lokalt og internationalt miljø
 5. Skærp dine beslutningsevner
 6. Deltag i læringsmetoder, herunder virtuelle forretningsimuleringer, gæsteforelæsere, workshops, casestudier og peer learning
 7. Forstå nye spørgsmål inden for forretning og ledelse for bedre at kunne lykkes i et konkurrencedygtigt internationalt miljø
 8. Øv dine evner gennem eksponering for anvendt problemløsning, rollespil og oplevelsesmæssige læringssituationer
 9. Anvend dine nye færdigheder på arbejdet næste dag
 10. Deltag i det eneste tjekkiske MBA-program med tredobbelt akkreditering fra Tjekkiet (ČAMBAS), Storbritannien, (BAC) og USA (IACBE)

Adgangskrav

Studerende skal indsende følgende ved online-ansøgning.

 1. UNYP ansøgningsskema
 2. Notariseret kopi af bacheloruniversitetet - Bacheloreksamen minimum
 3. Officielle akademiske udskrifter direkte fra universitetet eller en notarisk kopi
 4. Engelsk sprogcertifikat
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Engelsk-medium universitetsuddannelse eller højere grad
 5. Personligt essay - et kort essay om, hvordan dette program vil hjælpe med faglige og personlige mål
 6. To anbefalelsesbrev - fra professorer eller vejledere, der kan adressere kandidatens evne og motivation til at tilmelde sig dette program. Formularen vil blive leveret til dig efter ansøgningen.
 7. Curriculum Vitae - CV
 8. Relevant erhvervserfaring
 9. Kopi af ID eller pas
 10. Ansøgningsgebyr på 2.000 CZK (refunderes ikke) ≅ 80 EUR eller 115 USD
 11. Motivationssamtale - efter indsendelse af de krævede dokumenter inviteres de studerende til et interview med MBA-direktøren (personligt eller via videoopkald)

Bemærk venligst:

Alle dokumenter skal indsendes på engelsk. Dokumenter, der oprindeligt er på et andet sprog, skal ledsages af en certificeret oversættelse på engelsk.

Online fleksibel MBA-undervisning og gebyrer 2020 - 2021

 • Programundervisning: 300.000 CZK
 • Ansøgningsgebyr (engangsgebyr): 2.000 CZK (* refunderes ikke)

Betaling af studieafgift og obligatoriske gebyrer

 1. Studieafgiften kan betales på følgende måde:
  • a) Studenten betaler UNYP det samlede studieafgift og alle gebyrer en uge før UNYP begyndelse i henhold til den godkendte akademiske kalender for MBA-programmet. Hvis den studerende har betalt det samlede undervisningsgebyr og alle gebyrer inden for denne dato, tildeles han eller hun en rabat på 5% af studieafgiften.
  • b) Studenten betaler den første rate af studieafgiften og dertil knyttede gebyrer svarende til 50% af det samlede beløb for studieafgiften og afgifter en uge før studiets begyndelse i henhold til den godkendte akademiske kalender for MBA-uddannelsen på seneste. Den studerende er forpligtet til at betale de resterende 50% af studieafgiften senest otte (8) måneder efter programmets start.
 2. Den studerende kan ansøge om en betalingsplan for betaling af studieafgiften. Efter at have indbetalt en forskud på mindst 25% af studieafgiften og gebyrerne , vil afbetalingsplanen give den studerende mulighed for at opdele det udestående beløb, der er forhøjet med et 3% afbetalingsgebyr over flere lige store afdrag (maksimal varighed er 12 måneder).

Har du et spørgsmål? Er du klar til at ansøge?

Vores adgangsteam er klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med din ansøgning! Vores team kan også arrangere et campusbesøg for at møde vores studerende og professorer eller sidde i en klasse. Hvis du gerne vil prøve UNYP oplevelsen, kan du endda være en UNYP studerende i en dag.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Læs mere

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Minimer