Read the Official Description

Oversigt

Food Processing virksomheder skal have en klar forståelse af detailhandel, så de kan udvikle sig og tage de rigtige produkter på markedet. Men at finde kurser, der fokuserer på dette, kan være vanskelige, da de ofte ser på de tekniske elementer i fødevareforarbejdning frem for virksomhedernes studier om at skabe et rentabelt selskab - derfor har vi udviklet dette nye certifikat.

Er du bekymret for, at din virksomhed ikke er helt up to speed med hvad forbrugere og detailhandlere kræver? Har du brug for en bedre forståelse af nye markeder til rådighed for dig og en plan for, hvordan du får mest muligt ud af denne mulighed? Hvis ja, skal du udfylde dette certifikat og drage fordel af en ekspert coach til at hjælpe dig med at bringe nye produkter på markedet.

Dette certifikat er skræddersyet til fagfolk og kandidater inden for fødevare- og agroindustrien. Gennem coaching og support er vi i stand til at acceptere elever af varierende erfaring og uddannelse på kurset.

Kursusdetaljer

Dette certifikat er for iværksættere og dem i beslutningsprocesser, der fokuserer på den globale udvikling i fødevarehandelen og dens indvirkning på fødevareforarbejdningsvirksomheder. Dette er forretningsorienteret kursus, med mere teoretiske elementer end tekniske.

Fødevareforarbejdning drejer sig om detailhandel, online eller på anden måde som en måde at tage produkter på markedet, så kurset fokuserer stærkt på den globale udvikling på dette område, med nogle oversigter over premiumprodukter, risiko og tilbagekaldelse og allergener.

moduler

  • Global Agribusiness og Food Sustainability Trends
  • Opret en forretningsmodel: Snack og ingrediensproducent
  • Hemmeligheder til premium madmarkeder
  • Udviklingen i Global Retail
  • Sådan fuldføres tilbagekaldsledelse
  • Sådan behandles madallergener - Del 1
  • Seminar Certification case: Opsætning af en fødevareforarbejdningssektor (Scenarier)

Coaching

Som en del af certifikatet vil eleverne have adgang til to 30 minutters coaching-sessioner med en brancheekspert. En session bør planlægges tidligt i kurset og den anden session planlagt efter sagens afslutning, så eksperten kan få feedback på dit arbejde og give dig nogle råd om, hvordan du fortsætter med at anvende denne læring i din karriere.

Eksperter er også tilgængelige på forespørgsel efter afslutningen af ​​kurset, hvis du ønsker at fortsætte med at udforske dette emne, og som med alle vores kurser vil du også have adgang til vores lærerfora for at diskutere ideer med andre elever over hele verden.

Certificering

For at opnå dette certifikat skal eleven arbejde gennem scenarier for etablering af en fødevareforarbejdning, ved at anvende deres læring fra kurset for at vurdere risikoen og se efter innovation. Dette vil dække dilemmaer som produktinnovation og markedsstrategier, så det vil hjælpe nye iværksættere såvel som fagfolk til at vurdere muligheder og få mest muligt ud af dem.

Certifikater er akkrediteret af Agribusiness Academy og Business School Netherlands og udstedes i digitalt (PDF) format. Trykte certifikater vil også være tilgængelige mod et tillægsgebyr.

Om BSN

Business School Netherlands (BSN) har leveret Action Learning MBA'er i omkring 28 år nu.

Som Handelshøjskolen for Action Learning er BSN ikke alene i at anerkende værdien af ​​Action Learning. Progressive organisationer som General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors og Lyondell Chemical Co. tror også på tilgangsløsningen. De har opnået fantastiske resultater inden for problemløsning, identificering af konkurrencemæssige fordele, reducering af driftsomkostninger og ved at blive lærende organisationer.

Over 3.500 studerende fra hele verden har tilmeldt vores programmer i lande som Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egypten, Algeriet, Tanzania, Pakistan, Armenien, USA, Storbritannien, Sydafrika, Tjekkiet, Kina og så meget mere.

Agribusiness Academy har samarbejdet med BSN for at give en innovativ online tilgang til handlingslæring, som har modtaget ros fra både studerende og fakulteter.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Agribusiness Academy »

Last updated September 16, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
6 - 8 uger
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date