Få ekspertise, få anerkendelse og sæt dig op for karriereudvikling med vores certifikatprogrammer.

Forbered dig på en dybt givende karriere med online avancerede certifikatprogrammer i autisme og alvorlige eller multiple handicap (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD), der tilbydes af Ruth S. Ammon School of Education. Programmerne giver dig en usædvanlig rig læringserfaring, viden om, at du straks kan søge på arbejdspladsen og en værdifuld uddannelsesmæssig legitimation.

De tilbyder også en enestående mulighed for at studere med og få indsigt fra Stephen Shore, Ed.D., en nationalt anerkendt akademiker og Adelphi University fakultet medlem, hvis ekspertise er fuldt ud informeret af sin erfaring, der lever på autismespektret.

Både Advanced ASMD og Advanced ASD lægger vægt på livslang tilgang til udvikling. Studerende lærer ikke kun tværfaglige strategier og metoder til diagnose, vurdering og interventioner, men opnår også ekspertise i at tilpasse bedste praksis til individuel behov - på alle stadier af livet.

Dr. Shore og hans kollega Pavan J. Anthony, Ed.D., udviklede læreplanen i samråd med praktikere og nationalt anerkendte ledere på området, herunder forfattere til nogle af de lærebøger, eleverne læste i klassen. Hver af disse fuldt online-12-kredit, instruktørledede programmer kan udfyldes om et år.

Avanceret certifikat i autismespektrumforstyrrelser:

Det avancerede certifikat i autismespektrumforstyrrelser tiltrækker en bred vifte af studerende over hele verden, som arbejder eller er interesserede i at arbejde med børn og voksne på autismespektret. De kan holde stillinger som pædagoger, sundhedsplejeudbydere, terapeuter eller programledere i indstillinger lige fra skoler, klinikker og hospitaler til gruppering af hjem og rehabiliteringscentre. Studerende med en bachelorgrad i et emne kan ansøge om adgang.

Program højdepunkter

Vores avancerede certifikatprogrammer giver eleverne ikke kun med banebrydende viden, men også personlig instruktion og et engagerende online læringsmiljø. Klasser tilbyder også mulighed for praktisk træning og opgaver, som understøtter individuelle interesser og mål. De fleste kurser omfatter en obligatorisk feltarbejde komponent, hvorunder studerende observerer befolkningen i en inklusiv eller specialiseret indstilling; bistå i en passende kapacitet og få flere perspektiver på deres erfaring gennem gruppediskussioner med fakultet og jævnaldrende.

Ved at tjene et af vores kandidatniveau certifikater sætter du fokus på din ekspertise og demonstrerer dit engagement i faglig udvikling.

Fakultet Snapshot

Pavan J. Antony, Ed., Lektor, Programdirektør

Dr. Antony var en specialuddannelseslærer og administrator, inden han fik sin doktorgrad og tiltrådte fakultetet for Ruth S. Ammon School of Education. Han og hans kollega, Dr. Stephen Shore, er medforfattere af bogen College for Students with Disabilities: Vi hører sammen.

Stephen Shore, Ed.D., Klinisk Assistent Professor, Program Advisor

Dr. Shore er en internationalt anerkendt ekspert inden for autisme og autisme uddannelse, konsulent, taler og forfatter. Han har leveret mere end 120 præsentationer i 47 lande og har skrevet tre bøger:

 • Beyond the Wall: Personlige erfaringer med autisme og aspergers syndrom
 • Spørg og fortæl: Selvforsynelse og oplysning for personer på autismespektret
 • Understanding Autism for Dummies

Dr. Shores veninde og kollega, den berømte autisme rettigheder aktivist Dr. Temple Grandin, Ph.D., har skrevet fremad til hver af hans bøger.

Programfordele

 • Distinguished fakultet
 • Høj værdi, professionel legitimation i efterspørgsel
 • Lær ved at gøre gennem vores vejledning tilgang til uddannelse
 • Praktisk 100 procent online, instruktørledet format med klasser afholdt hver anden uge
 • Personlig, støttende student-centreret ethos
 • Avanceret ASMD fører til New York State Annotation i alvorlige eller flere handicap
 • Ingen GRE er nødvendig for optagelse

Om Ruth S. Ammon School of Education

Adelphi's Education School er forpligtet til at yde ekspertise i uddannelse og skabe muligheder for professionel vækst ved at skabe autentiske faglige og faglige erfaringer, dyrke respekt for den forskelligartede befolkning, vi tjener, omfavne etiske metoder og forberede vores elever til at blive reflekterende forandringsagenter gennem forskning, samarbejde og ledelse.

Vores uddannelsesfilosofi understreger værdien af ​​læring gennem meningsfuld aktivitet og refleksion inden for et samfund af lærde og lærere. Vi anerkender læring som en socio-kulturel dynamik, og som sådan er vores klasser indrammet indenfor de kulturelle, historiske og materielle sammenhænge af de forskellige befolkningsgrupper, vi tjener. Vores filosofi fører til samarbejdsmiljøer, der hedder alles stemme og holder det største løfte om individuel såvel som kollektiv effektivitet.

Som livslang elever selv værdsætter vores fakultet og administration kreativt udtryk og kunstnerisk efterforskning til personlig og professionel vækst og er forpligtet til at anerkende og tilgodese vores elever behov gennem udvikling af ledelsesmæssige, teknologiske og kommunikationsmæssige færdigheder.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Adelphi University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school