Read the Official Description

Via Pro 120 TESL / TESOL diplomuddannelser er designet til folk, der ønsker at forfølge en karriere i undervisning i engelsk som andet sprog (ESL) til ikke-engelsktalende. Det nationale akkrediteringsorgan i Canada for disse programmer er TESL Canada.

Vores Online TESL / TESOL Diploma program er designet til personer, der ikke bor i nærheden af ​​en in-class program, arbejder og / eller har en begrænset tidsplan, eller bare ønsker at studere i deres eget tempo. Dette program består af 10 korte kurser, der skal udfyldes i rækkefølge.

Kandidater af Via Pro 120 TESL / TESOL diplomuddannelser er berettiget til at ansøge om TESL / TESOL Canada Professional Standard One certifikat. Dette er den grundlæggende standard for ESL lærere i Canada, både i private og offentlige skoleprogrammer. Desuden TESL / TESOL Canada certificering er et krav for alle lærere i medlemslandene skoler Sprog Canada.

Efter tilmelding til dette program, er de studerende får lærebogen og direkte adgang til din vejleder. Programmet består af 10 kurser. Hvert kursus har to filer, en PDF-fil af aflæsninger til at supplere teksten bogen, og en Word-fil af spørgsmål og øvelser. Disse filer vil blive sendt til dig. Opgaven (Word-fil) skal udfyldes og returneres til din vejleder for mærkning og kommentarer.

Alle øvelser skal udfyldes og indsendes via e-mail, før du starter det næste kursus. Der er ti kurser og en practicum, der skal bestås for at opgradere fra dette program.

Startdatoer

Dette program er eget tempo. Eleverne kan starte når som helst og skal afsluttes inden for 1 år.

Program taught in:
Engelsk
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
1,650 CAD
Kontakt os i dag for en 10% rabat!
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date