Read the Official Description

Programoversigt

Rutgers online-professionelle masteruddannelse i Human Resource Management (MHRM) -programmet er designet til medarbejdere fra personale og ledere / ledere med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.

Programmet tilbyder dybdegående human resource management viden og færdigheder, der vil skelne deltagere fra deres jævnaldrende og sætte dem i stand til at kommunikere effektivt med andre ledere på regional, national og global skala. Kandidater fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med stor evne til at forbinde og anvende HR-funktionen og dens praksis til organisationsstrategi inden for deres organisationer.

Nøglefunktioner i vores online graduate program

 • Verdensklasse fakultet
 • 100% Online Program
 • Ingen GRE / GMAT påkrævet
 • Fleksibel tidsplan
 • Kurser af høj kvalitet
 • Toprangeret universitet

Distinguished Faculty

Vores fakultet betragtes blandt de mest opnåede globalt for videnskabelig forskning inden for HR-disciplinen. Deres ekspertise er forskelligartet og omfattende på tværs af alle HR-funktioner, der kombinerer fremragende forskningsfærdigheder og praktisk erfaring inden for industri. De kurser, der omfatter online MHRM-programmet, er designet og leveret af vores kernefaglige Rutgers Human Resource Management Department, og giver eleverne i programmet up-to-date højkvalitets kursusindhold og evnen til at samarbejde med topfakultet på området.

Fuldt online

Programmet leveres 100% online og er velegnet til arbejdende fagfolk, der indskriver sig i deltid, samt dem, der ønsker at forfølge graden som en fuldtidsstuderende. Programmet giver nem adgang til at opnå en højt anset avanceret kandidatgrad med fleksibilitet i placering og timing.

Ingen GRE / GMAT påkrævet

Programmet er designet til erfarne fagfolk med 4 års erfaring i HR eller ledelsesroller. GRE / GMAT-scoringer frafaldes som et krav på grund af erfaringsniveauet for de studerende i programmet.

Fleksibel gennemførelsestid

Rutgers online-professionelle MHRM-program kan udfyldes af en heltidsstuderende i så få som 18 måneder. Der er ingen minimum kursusbelastning pr. Semester for deltidsstuderende. Programmet giver tilmelding i efterår, forår og sommer, hvilket giver fleksibilitet i kursusplanlægning for alle elever.

Omfattende, Kvalitetskurser

De online MHRM kurser er designet af Rutgers School of Management og Arbejdsrelationer kernefakultet, som er genstand-eksperter i de emner, de underviser. Det omfattende programlære er udviklet for at sikre ekspertise i instruktionsdesign og består af 8 krævede kerne-HR-kurser, et capstone-projekt og 3 valgfag.

Toprangerede Universitet og Human Resources Department

Rutgers University - New Brunswick rækker som nr. 1 offentligt nationalt universitet i New Jersey, # 17 i nationen for offentlige nationale universiteter, og # 56 i nationen blandt alle nationale universiteter i henhold til amerikanske nyheder

Netværk med andre HR-fagfolk og akademikere

Studerende har mulighed for at interagere med erfarne kolleger i deres programkurs, udover akademiske eksperter, der fører instruktionen, styrker deres faglige netværk og udveksler dybdegående erhvervserfaring.

Distinguished Alumni

Kandidater fra Rutgers Professional MHRM-programmet deltager i vores netværk af fremtrædende alumner, hvoraf mange er HR-ledere i toporganisationer.

Vores eget karrierecenter og supporttjenester

Rutgers School of Management og Arbejdsrelationer har sit eget karrierecenter med personale dedikerede fagfolk, der tilbyder jobsøgningsressourcer og karriere rådgivningstjenester. Vores karriere serviceteam opretholder et robust netværk af industriforbindelser, og de øverste organisationer kontakter os ofte for at henvise vores kandidater. Som onlinestudent får du adgang til det samme niveau af omfattende supportydelser, der leveres til vores traditionelle elevkrop.

Online MHRM Curriculum

Online Professional Master's Degree i Human Resource Management læseplan er omfattende og designet til at imødekomme behovene hos HR-fagfolk til at fremme deres karriere til de bedste menneskelige ressourcer og ledelsesstillinger. Læseplanen dækker 8 kerne kurser, et kurser kurs og 3 valgfag. Der kræves i alt 36 point for at opnå graden.

Kernekurser (8 kurser, 24 point)
 • Sammenkædning af HR til forretningsstrategi
 • Styring af den globale arbejdsstyrke
 • Administrerende Belønninger Systems
 • Styring af arbejdsstyrken
 • Arbejdsstyrke Analytics
 • Udvikling af menneskelig kapital
 • HR beslutningstagning: Finansielle beslutninger
 • Beskæftigelsesloven
Capstone Project (1 kursus, 3 point)
 • Capstone Project
Valgfrie kurser (vælg 3 kurser, 9 point)
 • Økonomi og demografi på arbejdsmarkederne
 • Organisatorisk ledelse og forandringsledelse
 • Organisatorisk adfærd
 • Den inkluderende arbejdsplads

HR-fakultet i verdensklasse

Ansøg nu til Online MHRM Program Rutgers University -New Brunswick rangerer 35th globalt i akademisk kvalitet ifølge 2018-2019 Center for World University Rankings. Fakultetet for Rutgers Human Resource Management (HRM) er særligt højt anerkendt nationalt og internationalt til forskningsproduktion og videnskabelig indvirkning. Inden for Rutgers School of Management og Labor Relations består HRM-afdelingen af mere end 30 kernefakultetmedlemmer med yderligere deltidsfakultet, som også er erfarne pædagoger med omfattende praktisk erfaring inden for industrien.

Spekteret af vores fakultetforskning dækker de fleste menneskelige ressourcefunktioner og aktiviteter sammen med nye udviklingstendenser på området. Som studerende i vores online professionelle kandidatuddannelse vil du interagere med et af de mest anerkendte, forskelligartede, brancheførende og kyndige HR-fakulteter verden over og blive uddannet fra en toprangeret human resource management afdeling inden for forskning og undervisning.

Sådan ansøger du på Online MHRM

Ansøgninger til Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet indsamles af Rutgers Office of Graduate and Professional Admissions. Du skal ansøge online og indsende alle de krævede ansøgningsmaterialer, før vores admissions team kan gennemgå dine legitimationsoplysninger for optagelse. Fristen for ansøgning til efterår 2019 er 1. august 2019.

For at starte ansøgningsprocessen skal du besøge hjemmesiden for Graduate Admissions og vælge "Apply Now" i øverste højre hjørne af siden. Det første skridt er at oprette et login-id og en pinkode. Når du har gjort det, kan du arbejde på din ansøgning, gemme det og komme tilbage for at afslutte det senere.

Ansøgningskrav
 • Erklæring om formål (personlig erklæring)
 • En officiel afskrift fra hver post-sekundær institution deltog
 • To anbefalingsbreve
 • Genoptag
 • $ 70 ikke refunderes ansøgningsgebyr
 • Mindst en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet eller et tilsvarende internationalt universitet, når du deltager i programmet
 • Mindst fire års erfaring inden for Human Resources, Management eller en kombination af begge

Testkrav

 • Ingen GRE / GMAT kræves
 • TOEFL eller IELTS kun for internationale studerende
Process til at søge online

Rutgers Graduate Admissions sikre onlineapplikation bruger højkvalitets kryptering til at beskytte dine oplysninger og kræver en opdateret browser med pop-ups, cookies og JavaScript aktiveret.

Under online ansøgningsprocessen vil du:

 • Opret et login bruger-id og en pinkode
 • Udfyld biografiske data og opholdsoplysninger
 • Vælg det program du søger om: Professionelle Masters of Human Resource Management - Online
 • Kun for internationale studerende, indtast eventuelle TOEFL eller IELTS testresultater
 • Giv oplysninger om hver institution, du har fået en grad fra
 • Indtast e-mail-adressen for hver af dine anbefalere
 • Skriv eller indtast teksten til din personlige erklæring
 • Indsend ansøgningen
 • Betal ansøgningsgebyret
 • Upload dit CV og andre understøttende dokumenter

Når du har oprettet dit login-id og din PIN-kode og startet din ansøgning, kan du altid gemme, hvad du har indtastet og komme tilbage senere for at afslutte din ansøgning.

Indsendelse af din ansøgning

Når du er færdig med at indtaste oplysningerne til din ansøgning, skal du læse om, hvad du har indtastet omhyggeligt. Tryk derefter på Indsend ansøgning for at indsende din online ansøgning. Hvis du har forladt nogen information, der er påkrævet eller er indtastet forkert, vil du få en besked øverst på siden, i rødt og fortælle dig, hvad der mangler.

Betal ansøgningsgebyret

Når du har indsendt din ansøgning, bliver du bedt om at betale det ikke-refunderbare ansøgningsgebyr. Det anbefales, at du betaler online med kreditkort eller e-Check ved hjælp af den sikre, krypterede hjemmeside.

Du kan betale ansøgningsgebyret på et senere tidspunkt ved at logge ind som en tilbagevendende ansøger. Klik på linket "Betal" under ansøgningsgebyr for dit program. Dog vil din ansøgning ikke blive gennemgået, før din gebyrbetaling er modtaget.

Upload dine supportdokumenter

Efter at du har indsendt din ansøgning og betalt dit gebyr, skal du inden for cirka 24 timer have adgang til webstedet for Graduate Admissions Supporting Documents. Ved hjælp af dit login-id og din PIN-kode kan du uploade dit CV og andre understøttende dokumenter, f.eks. En uofficiel kopi af dit udskrift.

Tjek din status

Kontrol af din status er den hurtigste måde for dig at vide, hvilken aktivitet der finder sted med din ansøgning, herunder din optagelsesbeslutning. Du kan også tjekke for at se, om dine anbefalinger og udskrifter er blevet modtaget af Graduate Admissions office. Inden for ca. 24-48 timer med at indsende din ansøgning, skal du modtage en email med et RUID nummer. Ved hjælp af dette RUID nummer kan du logge ind og kontrollere status for din ansøgning. Når du har indsendt din ansøgning, kan det tage op til 72 timer, før du kan tjekke din status.

Program taught in:
Engelsk
Last updated March 11, 2019
This course is Online
Start Date
Sep. 3, 2019
Jan. 21, 2020
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
1,058 USD
$ 1.058 per kredit; $ 3.174 pr. 3-kredit kursus
Deadline
Aug. 1, 2019
Dec. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Sep. 3, 2019
End Date
Application deadline
Aug. 1, 2019
Start Date
Jan. 21, 2020
End Date
Application deadline
Dec. 1, 2019
Start Date
Maj 26, 2020
End Date
Application deadline
Apr. 1, 2020

Sep. 3, 2019

Location
Application deadline
Aug. 1, 2019
End Date

Jan. 21, 2020

Location
Application deadline
Dec. 1, 2019
End Date

Maj 26, 2020

Location
Application deadline
Apr. 1, 2020
End Date