Online miljøledelse diplom - NEBOSH

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online miljøledelse diplom - NEBOSH

CMI Communications & Management Institute

Den Online NEBOSH Environmental Management Diploma Kurset er designet til at udvikle dine evner og kvalifikationer i Environmental Management og er velegnet til folk med ringe eller ingen erfaring og håbefulde miljømæssige fagfolk.

Reducere omkostningerne og samtidig eliminerer potentiel skade på miljøet er blevet en prioritet. Efterspørgslen efter kvalificerede miljømæssige ledere til at rådgive og overvåge om miljøledelsessystemer, passende til forskellige organisationer lige fra hoteller til spilde rensningsanlæg er steget dramatisk. Det er Miljømæssige Managers rolle at rådgive og overvåge om miljøledelsessystemer, passende til forskellige virksomheder og organisationer lige fra fabrikker til restauranter, hospitaler og kemiske anlæg.

Denne efterspørgsel vil fortsætte med at vokse, efterhånden som den "grønne dagsorden" gennemføres på tværs af forskellige sektorer i økonomien. Online Diplom i Environmental Management tildeles af NEBOSH, National Undersøgelse Board i Occupational Safety and Health (UK) vil give miljømæssige ledere med den viden til at varetage deres opgaver professionelt. Pensum er baseret på nyeste NEBOSH version.

Den nyeste funktion i dette kursus Online indspillet klasser. Alle klasser er registreret for revision og afspilning formål.

Hvorfor blive en miljøchef?

Mange organisationer i hele Storbritannien nu forstår behovet for at reducere deres carbon footprint. Reducere omkostningerne og samtidig eliminerer potentiel skade på miljøet er blevet en prioritet. Succesfuld at afgive tilbud på kontrakter kræver effektive miljøstyringssystemer.

Virkningen af ​​miljøledelse, langt har nået konsekvenser for organisationer ikke bare økonomisk, men moralsk og juridisk også. Miljølovgivning især fra EU-direktiver, er juridisk enforeceable åbner organisationer for strafferetslig forfølgning. Miljøstyrelsen er en meget aktiv håndhævelse kontor og mulighederne for karriere inden for miljøledelse er stadigt voksende. Dette diplom vil lette enkeltpersoner anklaget ansvar miljøstyringssystemer til at varetage deres opgaver med succes.

Er der anerkendes?

Den NEBOSH Environmental Diploma er designet til at være på samme niveau som NEBOSH National Diploma, som er normeret til niveau 10 på den skotske Kredit og referenceramme for kvalifikationer (SCQF).

Distance Studerende

Som CMI studerende vil du få øjeblikkelig adgang til:

 • Online Pre indspillet Classes
 • Online Study ressourcer (omfattende kursus noter, der dækker hver enhed)
 • Tidligere eksamensopgaver
 • Sample Projekter & Retningslinjer & Support
 • Adgang til din egen Environmental Support Tutor (via e-mail og telefon)
 • Adgang til online tests til at teste viden efter endt hver enhed
 • Fjernundervisning tutor support leveret af Environmental Management eksperter
 • Key Text Book

Hvorfor Valgte CMI?

1.. CMI leverer dette kursus over et år på deltid til at give en trinvis tilgang til læring, så du er godt rustet til at bestå ED 1 eksamen. I en nylig undersøgelse på CMI, 95% af vores elever bestået ED 2 Projekt første gang. Vi mener, at de studerende drage stor nytte denne fremgangsmåde.

 1. CMI bevidst undgår 'boot camp tilgang ", hvor andre udbydere tilbyder kurset i løbet af meget kort tid for et par uger og dage. For meget er dækket på kort tid fører til dårlig fastholdelse, dårlige resultater og manglende forståelse af kursusmateriale ved kursister.
 • Award: Environmental Management Diploma
<li><strong>Award Krop:</strong> NEBOSH - National Unders&oslash;gelse Krop i Occupational Safety and Health</li> <li><strong>Niveau:</strong> 10 SQF Scottish Framework</li>

Level & legitimationsoplysninger

Den NEBOSH Diplom i Environmental Management er fastsat til niveau 10 i den skotske SCQF Framework (NQF), og er i store træk sammenlignes med en Level 8 Højere Diploma på NQAI, National Framework of kvalifikationer i Irland.

Indehavere af denne kvalifikation kan anvende forkortelse EnvDipNEBOSH efter deres navn. Desuden indehavere af Environmental Management Diploma er berettiget til Associate Medlemskab af IIRSM, International Institute of Risk and Safety Management.

Kandidater fra Diploma opfylde kvalifikationskravene til ikke-chartrede Medlemskab af CIWEM. CIWEM er Chartered Institution of Water & Environmental Management og kvalifikation tillader kandidater opfylder kravene til Technician Medlemskab (TechCIWEM). Den NEBOSH National Diploma i Environmental Management entites post-nominelle betegnelse (MCIWEM). Progression på chartrede medlemskab er en yderligere mulighed.

Kandidaten kan også gøre en yderligere eksamen med IEMA, at få Associate Medlemsskab af prestgious Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA)

 • Start: Februar 2016
 • Slutdato: September 2016
 • Varighed: FEB 2015 - SEP 2015

Kurset koster £ 1610 (Omfatter online noter, levende online klasser, online support og tidligere papirer og 300 £ NEBOSH eksamen og registreringsafgifter). Fjernundervisning studerende er inviteret til at deltage i et seminar revision.

Der er ingen hindringer for adgang til NEBOSH Diploma programmet. Delegerede vil blive bedt om at udfylde en pre-kursus ansøgningsskema til at demonstrere realkompetencer og erfaring. Det anbefales studerende, der har nogen erfaring at gøre det Environemntal Studies kursus udbudt af CMI først, men det er ikke obligatorisk.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
10 måneder
Deltid
Price
Pris
1,610 GBP
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen