Effektiv folkesundhedspolitik er et stadig vigtigere middel til at udvikle en mere holistisk tilgang til sundhedspleje, og dette MBA-program vil udstyre ledere med værktøjerne til at analysere, direkte og udvikle aktiviteter, der har til formål at forbedre deres sundhedsmiljø.

De MBA-programmer drage stor nytte af internationalitet stammer fra at rekruttere studerende fra hele verden, og trække på vejledere velkvalificerede i deres område.

Lær på Schweiz primære private kollegium og graduere med studerende fra over 130 forskellige lande og fra University of Cumbria.

VARIGHED

Minimum 12 måneder, højst 5 år.

Programoversigt

Ordningen er designet til at opfylde målene i den online MBA på en fleksibel måde og kan skræddersys til de individuelle præferencer hver elev. Den MBA kræver, at du udfylde seks kurser plus en afsluttende afhandling.

Leveringsmetode

Mest online ved OnlineCampus (et interaktivt online læringsmiljø) med intensiv klasse diskussion og samarbejde, plus en uges obligatorisk ophold. Den residency afholdes i Det Forenede Kongerige og arrangeret af University of Cumbria.

Betingelser Fire vilkår om året (Winter, forår, sommer og efterår).

Akkreditering og anerkendelse

The University of Cumbria MBA-programmer tilbydes online i eksklusivt partnerskab med Robert Kennedy College er Anerkendt Worldwide. Når du har gennemført dine studier på Robert Kennedy College, vil du modtage en grad fra University of Cumbria.

Få mere information om Online MBA Public Health Management!

Program undervist i:
  • Engelsk
Robert Kennedy College

Se 32 flere kurser fra Robert Kennedy College »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
10,000 CHF
Gebyrer, der skal betales i rentefrie rater
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date