Online Masters Of Public Administration

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Online Masters Of Public Administration

Designet til at udstyre offentligheden professionelle med de nødvendige værktøjer til at bidrage til at gøre en positiv forskel og hjælpe med at håndtere forandringer i deres sfære, vil Birminghams 100% Online Masters of Public Administration hjælpe dig med at evaluere din indflydelse inden for lokal styring og strategisk offentlig forvaltning .

Leveres gennem det prestigefyldte institut for lokale regeringsstudier (INLOGOV) - Det Forenede Kongeriges førende center for undersøgelse af lokal offentlig forvaltning, politik og styring - dette program er perfekt placeret til at tilskynde til progressive ideer og nyskabende tænkning uden at skulle sætte foden på campus .

"Dette program var uden tvivl den mest passende akademiske vej for mig. Jeg kunne have gået til mange andre konkurrencedygtige skoler for at få mine herrer, men Birminghams universitet tilbød et verdensberømt ry for ekspertise, mest fleksibilitet, overkommelige priser, opmærksomme akademiske medarbejdere og vigtigst af alt; den praktiske deltidsramme. "(Vanna Curi, Online Masters of Public Administration).

Fra begyndelsen har du adgang til ansættelsesrådgivning og en-til-en-coaching for at bekræfte dine mål og hjælpe dig med at forme fremtiden for offentlige tjenester. Få de nødvendige færdigheder og progressive indsigter til at påvirke din kugle.

Find ud af mere

Leder i den offentlige sektor

Online Masters of Public Administration er specielt designet til dem, der søger at videreudvikle deres karriere inden for offentlige tjenester - om det er en bevægelse i en mere senior rolle, en karriereændring, en ny afdeling eller endda et skift i rådgivningsarbejde.

At studere Online Masters of Public Administration tager cirka 2,5 år at gennemføre. Det er et 180-kredit program (herunder en 60-credit dissertation).

År et kerne moduler - kreditter

 • Offentlig forvaltning og styring i en forandringsverden - 10
 • Ledelse i Offentlige Service - 10
 • Strategisk ledelse - 10
 • Forvaltning af offentlige penge - 10
 • Levering af tjenester og resultater - 10
 • Offentlige politiske forskningsmetoder - 10

År et kerne moduler - kreditter

 • Programstyring - 10
 • Performance Management - 10
 • Partnerskab og samarbejde - 10
 • Demokrati, styreformer og deltagelse - 10
 • Forvaltning i et politisk miljø - 10
 • Administration af informationsalderen - 10

Dissertation - kreditter

 • Afhandling - 60

"Dette program hjælper mig med at identificere huller og løse problemer hurtigere og mere effektivt. Det hjælper mig med at se lokale myndigheder gennem bredere linser og en fremtid i retning af e-regeringer, større offentligt engagement og samproduktion af tjenester og levering. "Ana Soochit, Online Masters of Public Administration.

University of Birminghams Online Masters of Public Administration er specielt designet til at udstyre offentligheden med de nødvendige værktøjer til at bidrage til at gøre en positiv forskel, for at hjælpe med at håndtere forandring og evaluere indflydelse inden for lokal styring og strategisk offentlig forvaltning. Onlineformatet opfylder behovene hos travle fagfolk, der balancerer fuldtids karriere og personlige forpligtelser sammen med deres studier.

Find ud af mere

Der er tre indtag om året. Studerende kan deltage i programmet i marts, juni eller oktober.

For at blive accepteret på Online Masters of Public Administration, skal ansøgerne have:

 • Mindst en øvre andenklasses grad eller postgraduate diplom fra et britisk universitet eller tilsvarende
 • 3,5 GPA
 • To referencer
 • En redegørelse for formål

For internationale studerende gælder standard engelske sprogkrav. Du skal have en IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i et hvilket som helst band.

For detaljerede prissætningsoplysninger og for at finde ud af mere om de tilgængelige betalingsmetoder, bedes du anmode om oplysninger, og et medlem af indlæggelsesteamet vil kontakte dig for at diskutere din forespørgsel.

Find ud af mere

Korte kurser i offentlig administration

Leder du ikke efter en fuldstændig mestre? Studer kernepraksis, principper og strategier for offentlige tjenester ved at deltage i et fleksibelt 8-ugers kursus og modtag et officielt University of Birmingham Postgraduate Microcredential-certifikat til en værdi af 10 kandidatkreditter.

Find ud af mere

Senest opdateret Sep 2020

Om skolen

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Læs mere

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Minimer

Akkrediteringer