Online Master of Arts (MA) i pensum og undervisning

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Master of Arts (MA) i pensum og undervisning

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia University Chicago's master of arts grad i læseplan og instruktion giver kandidat kandidater med en innovativ, førsteklasses lærerfaring. Kurser undervises af erfarne uddannelsesledere og lærde, der hjælper kandidater gennem en streng grad ved at understrege betydningen af ​​integritet, kompetence og tjenerledelse.

Fakultet metoder udnytte den nyeste teknologi og engagere eleverne gennem real-world applikationer ved hjælp af flere instruktionsmodeller. Vi etablerer en kritisk teoretisk og praktisk tilgang til velafrundede læringsmiljøer, der forbereder kandidater til succes på uddannelsesområdet i dag og i morgen for uddannelsesledere.

Master of Arts grad i læseplan og instruktion er rettet mod forberedelsen af ​​master klasselærere. Programmet gør det muligt for lærere at øge masteruddannelsen af ​​læseplanlægningsmetodik, pædagogik og teoretiske applikationer og anvende disse færdigheder til deres undervisning for at opnå en dybere penetration i fag, øge forståelsen for eleven og uddannelsesprocessen og blive en ressourceperson til læseplanlægning .

Ud over den overordnede mission og vision for Concordia University Chicago graduate programmer, vil kandidater erhverve følgende viden og kompetencer i læseplanen og undervisningsprogrammet:

  • Har en proaktiv tilgang til principperne, praksis og problemer i skole læseprogrammer med vægt på anvendelse af nuværende teori og forskning.
  • Være kendskab til curriculum modeller og teorier og udvælgelse og organisering af læringserfaringer. Lær at undersøge nutidige typer af læseplanlægning, faktorer, der påvirker læseplanen og relevant forskning.
  • Undersøg moderne uddannelsesmæssige spørgsmål i USA. Hindringer og udfordringer for undervisere. Udforsk grundlæggende antagelser og sociale kræfter, der påvirker den nuværende uddannelsespolitik og reform.
  • Udvikle viden og færdigheder vedrørende effektiv undervisning og instruktion. Analysér løbende og fremadrettet forskning i pædagogik.
  • Forstå effektiv lærereledelse i klasseværelser, skoler og andre sociale institutioner. Comparative uddannelsessystemer, organisationsteori og skoleændringer og reformprocesser.
  • Udvikle og organisere læseplaner for at lette erhvervelse, vedligeholdelse og generalisering af færdigheder til studerende med særlige behov. Instruktionsplanlægning og design baseret på viden om læringsbehov, pædagogik og pensummål.
  • Undersøg og anvend aktionsforskning i uddannelsesinstitutioner. Fokus på udvikling af grundlæggende aktionsforskningsfærdigheder til forbedret lærerpraksis. Udviklingen af ​​færdigheder til tolkning af offentliggjort forskning understreges også.
  • Undersøg store perspektiver af kognitiv udvikling gennem hele levetiden, herunder udviklings- og informationsbehandlingsmetoder. Udforsk konsekvenserne for arbejde med forskellige aldersgrupper i uddannelsesmæssige og andre indstillinger.

I løbet af programmet vil kandidater blive forpligtet til at integrere deres nye viden, færdigheder og instruktionspraksis i deres nuværende uddannelsesmæssige indstillinger. Ved afslutningen af ​​alle kurser kræves kandidater til kunsthøjskolen i læseplaner og undervisning at færdiggøre en hovedstenevurdering, som demonstrerer deres forståelse af indhold og teori, og deres evne til at anvende denne nye viden til praksis.

Programlængde

30 point *, 12 eller 24 måneder

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 17, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
12 - 24 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Locations
USA - River Forest, Illinois
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - River Forest, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Slutdato Kontakt skolen