Læs den officielle beskrivelse

Læreplanen i sundhedspleje lederskab er designet til at forberede eleverne på lederstillinger i sundhedssektoren. Studerende studerer ledelse og administration, menneskelige ressourcer, offentlig politik, epidemiologi, lov og etik i en sundhedssammenhæng. Nøglepolitikker, principper og praksis inden for sundhedsvæsenets administration og ledelse udforskes inden for rammerne af personlig og faglig udvikling.

Concordia University Chicago's Master of Arts i lederskabsprogram er baseret på overbevisningen om, at ledere skal lære at lede forandringer, således at tjenester og leverancer effektivt, etisk og effektivt leveres til en stadig mere forskelligartet befolkning i sammenhæng med en forandringsøkonomi og hurtig udvikling teknologier. Den kandidatuddannelse i ledende studier fokuserer på praktiserende behov ved at forbinde teori med ledelsens bedste praksis.

De lederskabsevner, som eleverne opnår, når de forfølger en mester i lederskab, kan overføres på tværs af alle typer organisationer - private, for-profit, nonprofit og offentlige. Concordia-Chicago lederskabsplanen blev udviklet for at forberede eleverne til at lede organisatorisk forandring og innovation, samtidig med at man håndterer udfordringerne ved løbende forandring og global konkurrence.

Studerende, der forfølger deres mester i ledelse, kan arbejde som eller ønsker at forfølge karriere som informationsofficerer, strategiske planlæggere, projektledere, salgsdirektører, militærofficer, hospitalsadministratorer og religiøse ledere. Concordia-Chicago kunstmester i lederskabsstudier er designet til mennesker med alle former for baggrunde og interesser, uanset om de arbejder eller vil arbejde i regeringen, nonprofit, profit, sundhedspleje, videregående uddannelse, militær og menneskelige tjenester på det lokale, regionale, nationale eller globale niveau.


Kerneegenskaber af en leder

Mens lønningerne varierer afhængigt af industri, erfaring og geografisk placering, er følgende kvaliteter væsentlige ledelsesevner, der er relevante og nødvendige for alle organisationer. MA i ledelse ved Concordia University Chicago er det program, hvor du kan erhverve eller finpudse dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder med særlig vægt på kommunikation, problemløsning og beslutningstagning.

Kommunikationsegenskaber. Topledere skal kunne kommunikere tydeligt og overbevisende. De skal effektivt diskutere spørgsmål og forhandle med andre, direkte underordnede og forklare deres politikker og beslutninger til dem inden for og uden for organisationen.

Beslutningsfærdigheder. Topledere har brug for beslutningsfærdigheder, når de fastsætter politikker og styrer en organisation. De skal vurdere forskellige muligheder og vælge det bedste forløb, ofte dagligt.

Ledelsesevner. Topledere skal kunne lede en vellykket organisation ved at koordinere politikker, mennesker og ressourcer.

Ledelsesevner. Topledere skal organisere og lede virksomhedens aktiviteter. For eksempel skal de forvalte forretningsplaner, medarbejdere og budgetter.

Problemløsningskompetencer. Topledere har brug for problemløsningskompetencer efter at have identificeret problemer inden for en organisation. De skal kunne genkende mangler og effektivt udføre løsninger.


Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Handelshøjskolehåndbog, Udgave 2012-13, Top Executive.


Hvorfor forfølge en mester i lederskab?

Er du et stort billede eller en detaljeret person? Det organisatoriske landskab er et globalt, forandringsorienteret og hurtigt tempo. Ledere skal være fremtændere, innovatorer, følsomme, fleksible og i stand til at tilpasse sig interessenternes krav og forventninger.

Mens en MBA vil forberede dig til at styre, vil en MA i lederskab forberede dig til at lede. Organisationer har brug for ledere, som forstår, at top-down-typen af ​​ledelse skal give plads til en organisk og væskemetode til at lede andre. Du vil komme med en tillid til at vide, at du kan føre med strategisk fremsyn.

Programmets centrale kerne fokuserer på lederskabsteori og tilbyder specialiseringer i vidensstyring, sundhedsvæsen, tjenerledelse, lederskabsledelse og organisatorisk lederskab. Concordia University Chicago lederskabsstudenter bliver en del af et globalt læringssamfund af enkeltpersoner og uddanner sig med det væsentlige ledelsesværktøjssæt, der indeholder kommunikation, problemløsning, kritisk tænkning, forskning og analyse og menneskers færdigheder.


Curriculum

* INTERNATIONALE STUDENTER: Udover de grundlæggende studieplaner, der er angivet nedenfor, skal internationale studerende, der deltager i ansigt-til-ansigtskurser på CUC campus, kræve at deltage i Seminaret i Videregående Uddannelse, en 3-kredit kursus.


Læreplanen i sundhedspleje lederskab er designet til at forberede eleverne på lederstillinger i sundhedssektoren. Studerende studerer ledelse og administration, menneskelige ressourcer, offentlig politik, epidemiologi, lov og etik i en sundhedssammenhæng. Nøglepolitikker, principper og praksis inden for sundhedsvæsenets administration og ledelse udforskes inden for rammerne af personlig og faglig udvikling.


Kernekurser

Ledelse og Excellence

Oversigt over ledende teorier og lederskabskoncepter, systemer og organisatoriske perspektiver, organisatoriske præstationer og effektivitet samt læringsorganiseringskoncepter og strategier.

Strategisk ledelse og planlægning

Kurset er designet til at forberede eleverne med forskellige perspektiver, rammer, færdigheder og værktøjer til at gennemføre en effektiv strategi inden for mission-drevne organisationer. Emner omfatter effektive mission-drevne organisationer, strategisk lederskabs rolle, værktøjer til udvikling og vurdering af strategisk engagement, interessenters bekymringer og muligheder for at lede forandringsinitiativer og strategisk planlægning.

Etisk og socialt lederskab

Undersøg og udforske etiske dilemmaer af lederskab, konteksten og grundlaget for moralsk valg, moralske konsekvenser af beslutninger og forgreninger af ledervalg. Etiske udfordringer og beslutningskriterier, forvaltning og social ansvarlighed i en tid med øget organisatorisk ansvarlighed og gennemsigtighed.

Introduktion til forskning

Dette kursus undersøger grundniveau principper og processer af social og adfærdsmæssig forskning som anvendt på tværs af discipliner. Dette kursus er designet til at give eleverne mulighed for at erhverve både en grundlæggende forståelse og færdigheder i generelle forskningsmetoder. Konkret forbereder kurset eleverne til at være kritiske forbrugere af forskning og at være en aktiv deltager i dannelsen og gennemførelsen af ​​forsknings viden.


Specialiseringskurser

Sundhedssystemer I

Et overblik over sundhedssystemerne, der fokuserer på værdiernes rolle, vurdering af sundhedsstatus og analyse af behov, adgang til og brug af tjenester, udbud, efterspørgsel og distribution af sundhedsressourcer, analyse af sundhedsomkostninger og udgifter.

Health Care Systems II

Undersøgelse af den private og offentlige finansiering af sundhedsvæsenet, kvaliteten af ​​plejeevaluering, kontrol af kvalitet og omkostninger til pleje, faglig selvregulering og overholdelse, ledelses- og administrationsmetoder samt statslige bestemmelser og systemreform.

Førende mennesker i sundhedsorganisationer

Viden og færdigheder til forståelse og effektiv ledelse af mennesker i sundhedsorganisationer (menneskelige ressourcer). Strategier til at håndtere kultur, mangfoldighed, hold, cross training, virtuelle spørgsmål. Forudsætninger: HAL 6100 og HAL 6150

Juridiske og etiske overvejelser i sundhedsvæsenet

Undersøgelse af de vigtigste juridiske problemer i sundhedssektoren. Emner er ansvarsprincipper, kontraktforhandlinger, juridiske aspekter af medicinsk etik, adgang til inkluderet sundhedspleje og lovgivningsmæssig, lovgivningsmæssig og complianceprotokol.

Sundhedspleje Finans og økonomi

Problemer inden for sundhedsfinansiering, især da disse indvirker på sundhedsvæsenets administration, sundhedspolitik, politikdannelse og befolkningens sundhed. Mikroøkonomiske og makroøkonomiske overvejelser præsenteres.

Offentlig politik i sundhedsvæsenet

Spørgsmål relateret til USA's folkesundhedspolitik og ressourceallokering. Behandling af lokal, statslig, regional og national offentlig finansiering og politik. Undersøgelse af sundhedspolitik på sundhedsuddannelse og forfremmelse, lægehjælp og praksis.


Capstone Experience

Leadership Capstone

Dette kursus tjener en kulminerende oplevelse, hvor de studerende forventes at anvende viden og indsigt fra deres kandidatuddannelse. Kurset er designet til at give en sidste oplevelse, hvor eleverne demonstrerer indholdsbevidsthed og giver mulighed for lukning og sammenhæng mellem kurser. Formålet med denne capstone kursus er at lette integration og syntese af indhold gennem kritisk tænkning; Det er også et vendepunkt for den studerende fra uddannelse til professionel praksis.


Programlængde

33 point *, 24 måneder

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurser fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Senest opdateret October 12, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
24 måneder
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
End Date