Læs den officielle beskrivelse

En Transformational Vision of Schooling

Dette program forbereder dig, uddannelsesprofessionen, til at arbejde som forandringsagent i dit klasseværelse, skole og bredere uddannelsesmæssige arena. Udviklet til den engagerede, lidenskabelige lærer, der er engageret i en transformerende vision om skolegang, giver denne grad dig videnskaben, færdigheder og kritiske perspektiver, der er nødvendige for vellykket praksis og advocacy i en række uddannelsesmæssige rammer.

I et politisk og politisk klima, der tilskynder og roser direkte undervisningsmetoder, færdighedsbaseret læring og ansvarlighed gennem test, ligger dette program inden for demokratiske teorier om uddannelse og er designet til at give dig værktøjer til at engagere sig i meningsfulde og kreative samtaler om kortsigtede og langsigtede konsekvenser af nutidens klima.

Coursework

Kurserne giver grundlaget for filosofi, teoretiske rammer og historisk baggrund, der er nødvendige for at forstå uddannelsespolitikker og praksis fra den globale kontekst til niveauet for de enkelte samfund og klasseværelser.

Sådan får du gavn af det

Du vil få konceptuelle og praktiske værktøjer til handling og aktivisme gennem læseplanlægning, lærerundersøgelse og handlingsorienterede kursusopgaver og vil efterlade programmet en dybere forståelse for, hvordan dit arbejde som lærer er påvirket af samfunds- og strukturstyrker, skole og samfundskontekster, og dit eget livshistorie og implisitte overbevisningssystemer. Du vil blive udsat for paradigmer og perspektiver, som har potentiale til at påvirke din praksis på praktiske måder og påvirke de måder, du tænker på planlægning og engagerende med studerende, andre pædagoger og samfund. Det håber, at denne viden vil styrke og inspirere dig til at reimagine din praksis og omdanne din skole som et mere retfærdigt og humant sted for studerende, familier og undervisere.

Fremtidige ph.d.-arbejde?

Kandidatuddannelsen i byskole vil give dig en smag af de intellektuelt krævende kurser, som ph.d.-uddannelser tilbyder. Dette program vil forberede og placere dig til at engagere sig i yderligere videnskabeligt arbejde.

Programlængde

30 point *, 20 måneder

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurser fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Senest opdateret October 17, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
20 måneder
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
End Date