Læs den officielle beskrivelse

MA i Kvinder- og Kønsstudier tilbyder innovative, tværfaglige tilgange til at analysere dagens mest presserende spørgsmål samtidig med at udvikle kritisk tænkning og lederskabskompetence til gavn for eleverne i deres professionelle, kreative og intellektuelle liv. Kvinder og kønsforskning disciplinen gælder for akademikere, pædagoger, sundhedspersonale, socialtjenesteudøvere, aktivister, menneskerettighedsarbejdere og retshåndhævende fagfolk, der beskæftiger sig med spørgsmål om identitet, egenkapital og statsborgerskab både lokalt og globalt.


Programmål

Kandidatuddannelsen i Kvinders og Kønsstudier program vil gøre det muligt for kandidater at:

  • Engagere i kritisk analyse af nutidens mest presserende spørgsmål, samtidig med at man dyrker lederskabskompetencer til gavn for elevernes faglige, kreative og intellektuelle liv.
  • Udvikle en vidensbase i globale menneskerettighedsperspektiver med vægt på køn.
  • Bliv fortrolig med den aktuelle forskning og teori i kvinde- og kønsstudier.
  • Fremme akademisk nysgerrighed for at opmuntre elevernes engagement i etisk lederskab og borgerlig engagement.
  • Udvikle forståelse for kollektive og individuelle identitetspolitikker for at forbedre elevernes effektivitet i deres erhverv og samfund.
  • Udvikle forståelse for tværfaglige rammer for at studere køn som et undersøgelsesområde og som en analysemåde.


Programkrav

  • Adgang accept i Kvinders og Gender Studies Program
  • Færdiggørelse af Kvinder og Kønsstudier coursework
  • Afslutning af capstone oplevelsen, Seminaret i kritiske praxis
  • Internationale studerende gennemfører et seminar på Højere Uddannelseskursus i første semester *


Curriculum

* INTERNATIONALE STUDENTER: Udover de grundlæggende studieplaner, der er angivet nedenfor, skal internationale studerende, der deltager i ansigt-til-ansigtskurser på CUC campus, kræve at deltage i Seminaret i Videregående Uddannelse, en 3-kredit kursus.

Konceptuelle og teoretiske perspektiver for kvinders og kønsstudier

Undersøgelse af den intellektuelle historie af kvinde- og kønsstudier. Begynder med en undersøgelse af slutningen af ​​det 18. århundrede og sporer teoretiske ideer om kvinder og køn gennem til nutiden. Selvom kurset primært fokuserer på vestlige teoretiske værker, undersøger den også ikke-vestlige ideer, især da disse kritiserer vestlige ideer om kønsteori. Teorier omfatter spørgsmål om race, etnicitet, klasse, seksualitet og spiritualitet

Introduktion til forskning

Dette kursus undersøger grundniveau principper og processer af social og adfærdsmæssig forskning som anvendt på tværs af discipliner. Dette kursus er designet til at give eleverne mulighed for at erhverve både en grundlæggende forståelse og færdigheder i generelle forskningsmetoder. Konkret forbereder kurset eleverne til at være kritiske forbrugere af forskning og at være en aktiv deltager i dannelsen og gennemførelsen af ​​forsknings viden.

Epistemologiske grundlag for kvinders og kønsstudier

Undersøgelse af, hvordan WGS stipendium har rekontekstualiserede epistemologiske spørgsmål i videnskabens filosofi. Dette kursus tager fat på nutidige spørgsmål (f.eks. Kønsvold) for at undersøge disse og andre spørgsmål i forbindelse med samtidige diskussioner om epistemologi, etik og videnskab.

Køn, Seksualitet og Race i USA

Undersøger den komplekse, sammenvundne dynamik mellem identiteter, ideologier og institutioner. Det undersøger, hvordan historiske konstruktioner af forskel skærer, informerer og afbryder perceptioner og realiteter i det amerikanske demokrati, (i) lighed og menneskerettigheder. Analyserer historiske og nutidige eksempler på at undersøge grundlæggende sociale styrker, politiske arrangementer og historiske forhold, der skaber interaktioner mellem race, køn, social klasse og seksualitet.

Køn, globalisering og tværnationale rammer

Undersøger sammenhæng mellem kønsbaserede uligheder og global og tværnational politik for magt, sikkerhed, politisk økonomi, militarisme og økologi. Fremhævelse af hvordan kønroller, relationer og identiteter konstrueres, implementeres, udfordres og modvirkes rundt om i verden med særlig opmærksomhed på sammenkoblinger af systemer og strukturer af køn, race, klasse, seksualitet, alder, evne, kultur, religion og nation.

Køn og seksualitet i medierne

Trends i at skildre mænd, kvinder og seksualitet på tværs af amerikanske medier, der fokuserer på film og tv.

Avancerede emner i kvinde- og kønsstudier

Avanceret tværfaglig undersøgelse af kritiske debatter inden for kvinders og kønsstudier. Kurset tilbyder som en avenue for at tilbyde en række specialiserede WGS emner. Emnerne varierer fra år til år og vil blive tilbudt baseret på interesse fra studerende og instruktører.

Køn, koalitionsbygning og social retfærdighed

Undersøgelse af gendered sociale retfærdighedsteorier, praksis og muligheder. Specielt beskæftiger sig med spørgsmål om magt og privilegium, systemer af undertrykkelse, tværsektionalitet og kønsaktivisme. Undersøger metoder og prioriteter for social forandringsindsats i forskellige kulturelle sammenhænge, ​​herunder uden for USA og Europa.

Avancerede emner i Gerontologi

Kurset vil fungere som stedholder for en række specialtemperontologi kurser. De vil blive udviklet og tilbudt baseret på interesse fra studerende og instruktører. Disse kurser er beregnet til at udvide og supplere det gerontologiske indhold, der tilbydes i de krævede kurser, der tages i MA i Gerontology programmet. Eksempler på kurser, der skal undervises: Familier i senere liv; Død og døende; Aldring og sundhed Modstandsdygtighed over livskursuset; Global aldring Køn og aldring og seksualitet og aldring.

Seminar i kritiske praksisser

Program kulminerende kursus. Kritisk refleksion over ens egne overbevisninger og antagelser, som de vedrører en faglig og personlig praksis. Praktisk anvendelse og advocacy.


Programlængde

30 point *, 20 måneder

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurser fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Senest opdateret October 12, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
20 måneder
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
End Date