Læs den officielle beskrivelse

Master of Arts i Early Childhood Education har opnået National Recognition af National Association for Uddannelse af Unge Børn (NAEYC) og derved opfylder standarder som en af ​​kandidatuddannelserne i landet. MA i ECE-programmet forbereder kandidater til en række lederskab roller i tidlig barndom uddannelse og er relevant for tidlige barndomslærere, administratorer, offentlig politik og advocacy specialister og forskere. Dette program er designet til at give kandidater en stærk baggrund inden for børne- og sprogudvikling, familie- og samfundsrelationer, vurdering, forskning, teori og praksis, fødsel gennem alder otte programmer inden for en række uddannelsesmæssige rammer: offentlige og private centre og skoler, voksen og samfundsbaserede uddannelsesinstitutioner og andre for- og non-profit organisationer.

MA i ECE-programmet fører ikke til licensgivning, men er beregnet til pædagoger, der har haft mindst to års erfaring med småbørn. Efter afslutningen af ​​programmet kan kandidater, der har en Illinois Educator's undervisningslicens, vælge at studere yderligere og tage yderligere kurser for at opnå godkendelser i Special Education og / eller engelsk som andresprog (ESL). Efter at have modtaget deres grader, vil vores kandidater være ideelle lærere i design og implementering af børnepasningsplaner og -programmer i centre, hjemme børnepasning, skoler og distrikter og andre indstillinger og bidrage med deres ledelse til forskellige tidlige barndomsorganisationer.

Concordia University Chicago er en ret institution med Gateways to Opportunity, et Illinois Professional Development System i Illinois Network of Child Care Resource

Programlængde

30 point *, 12 eller 24 måneder

Program undervist i:
Engelsk

Se 32 flere kurser fra Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Senest opdateret October 17, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
12 - 24 måneder
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
End Date