Online Master of Arts (MA) I Specialundervisning, LBS1

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Master of Arts (MA) I Specialundervisning, LBS1

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Kandidatuddannelsen i Specialundervisning er designet til den licenserede pædagog, der ønsker at blive en veluddannet specialundervisningslærer samt opnå en Illinois * LBS1-påtegning. Dette program er designet til at give lærere, der er interesseret i specialundervisning, viden og færdigheder til at arbejde i et kontinuum af specialundervisningstjenester (f.eks. Selvstændig gennem inkluderende). Kandidater vil være parat til at demonstrere kompetence og færdigheder som en specialundervisningslærer vedrørende Individualized General Curriculum og Individualized Independence Curriculum (CEC, 2015). Fokus på metoder, assistentteknologi og vurdering af følgende handicappedes adgangsbehov omfatter: indlæringsvanskeligheder, sociale / følelsesmæssige handicap (internationalt kendt som og ellers kendt som følelsesmæssige / adfærdsmæssige lidelser), intellektuelle handicap (internationalt kendt og tidligere kendt som mental retardation), fysiske funktionsnedsættelser, autismespektrum, multiple handicap, anden sundhedshæmning og traumatisk hjerneskade. Dette program giver en LBS1 påtegning, der matcher karakterniveauet på den studerendes eksisterende Illinois * Professional Educator's License (PEL).

* LBS1-godkendelsen kræver Illinois licensure. Studerende med out-of-state licens er velkomne til at tilmelde sig i MA Special Education-programmet, men er ikke berettiget til Illinois LBS1 Endorsement. Spørgsmål vedrørende gensidighed fra staten bør rettes mod den studerendes tilstand med licens eller ISBE.net (Illinois State Board of Education).

Læringsmål

Dette program vil gøre det muligt for kandidater at:

  • Byg og styrke en teoretisk forståelse af grundlaget for specialundervisningen.
  • Øge viden og færdigheder i evidensbaserede vurderingsmetoder, pensum, instruktionsdesign og praksis.
  • Undersøg spørgsmål om integration og mindst restriktive miljø, specialundervisningsuddannelsessystemer og specialuddannelsespolitik og -lovgivning.
  • Anvend strategier og færdigheder udviklet i kurser gennem praktiske erfaringer.
  • Gennemføre forskning for at besvare spørgsmål vedrørende specialundervisningspraksis og med held at opfylde alle lærers behov.

Programkrav

  • To års undervisning erhvervet inden afslutningen af ​​kandidatuddannelsen
  • Hold en gyldig indledende eller eksisterende professionel undervisningslicens (PEL)
  • Afslutning af 30 studiepoeng af kursusarbejde

Godkendelsesproces

Studerende skal bestå Illinois Content Area Test for Special Education (Learning Behavior Specialist 1 Test 155). Studerende ansøger om godkendelse gennem Illinois State Board of Education (ISBE) via deres regionale kontor for uddannelse. ISBE Formular 73-52, officielle udskrifter og eventuelle gebyrer skal indsendes til staten, før godkendelsen er givet. Denne påtegning giver godkendelsesindehaveren mulighed for at undervise i Special Education-studerende inden for alders- og lønklasse for de nye ISBE-niveauregler, der blev oprettet i 2014. Det anbefales, at de studerende tager og bestiller LBS1-testen, før de begynder Praktik 1.

Bemærk: En vellykket gennemførelse af kandidatuddannelsen i specialundervisning giver en LBS1-godkendelse, som svarer til karakterniveauet på den studerendes eksisterende faglige uddannelseslicens (PEL).

Programlængde

30 point *, 12 eller 24 måneder

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 17, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
12 - 24 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Locations
USA - River Forest, Illinois
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - River Forest, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
Slutdato Kontakt skolen