Online Master i mad og drikkevarer

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hotel- og restaurantsektoren er blevet en af motorerne i verdensøkonomien, ikke kun på grund af den mængde forretning, den skaber, men også på grund af dens merværdi. Det har en høj grad af specialisering, der begynder med viden om baserne, traditionen og værdierne i gastronomi kombineret med nye styringsværktøjer på alle områder. Den høje konkurrenceevne i dette miljø kræver, at direktøren for mad og drikke eller direktøren for restaurering er en nøgleposition inden for den nuværende gæstfrihed.

Hvorfor studere mad & drikkevarer i Ostelea

Træning baseret på virkelige tilfælde

  • Den største forskelværdi af vores Master i mad og drikke er, at det er en af de få mestre, der fokuserer på træning fra den virkelighed, som vi finder os i dag til dag.

Aktuelle temaer for sektoren

  • Inden for indholdet af masteren indarbejdes aktuelle emner, der svarer til sektorens centrale behov, såsom ledelse i henhold til forretningsmodel , nye kulinariske tendenser , kundeoplevelse som forretningsmodel eller nye teknologier i restaurering .

Innovation vs. tradition

  • I en sektor med lang tradition anvendes innovative og nødvendige metoder til at tilpasse sig de aktuelle behov.

Ekspertundervisningspersonale i sektoren

  • Alle professorer i denne Master er ledere fra sektoren, der kender virkeligheden fra første hånd. Med en passende undervisningsmetode.

Praktisk og professionel vision

Programmets indhold er orienteret om erhvervelse af fremtrædende praktiske evner gennem uddybning af værktøjer og situationer, som underviserne stiller.

Online Master i Food & Beverage Management giver dig mulighed for at:

  • Forstå, hvordan F & B-sektoren fungerer
    Med træning baseret på virkelige tilfælde lærer den studerende at styre enhver situation, de måtte komme i deres faglige miljø.
  • Kend de nyeste trends
    Blandt hvilke skiller sig ud den teknologi, der anvendes til sektoren, nødvendig i dag, og som er en forskellig værdi i ledelsen
  • Blandt hvilke skiller sig ud den teknologi, der anvendes til sektoren, nødvendig i dag, og som er en forskellig værdi i ledelsen
    Ved at lære de grundlæggende værktøjer, når du udfører et projekt: forundersøgelse, idriftsættelse og udvikling
  • Mennesker ledelse
    Teamledelse er den største udfordring, der opstår for enhver professionel, der ønsker at dedikere sig til ledelsen af mad og drikke, og det er vigtigt at have de nødvendige kvaliteter til det

Træningsplan

Master i mad- og drikkevarestyring består af følgende emner:

  • Essens, tradition og gastronomi
  • Strategisk, konceptuel og brand value management
  • Driftsstyring efter forretningsmodel
  • Finansiel og økonomisk styring
  • HR-ledelse, talentbevaring og lederskab
  • Kulinariske, operationelle baser i køkken og gastronomiske tendenser
  • Room service, kundeoplevelse og modeller for succes
  • Barer og cocktails management
  • Nye teknologier i restaurering
  • Oprettelse, udvikling af projekt af implementeringstype
  • Master afhandling

adgang

Optagelsen proces sikrer egnethed kandidater, så alle deltagere kan drage fordel af denne og lærerig oplevelse.

For at starte optagelsesprocessen er nødvendig for at udfylde anmodningen om oplysninger. Fra det øjeblik vil Ostelea kontakte kandidaten til at lukke et interview, som skal indeholde følgende dokumentation:

  • universitetsuddannet
  • Den Curriculum Vitae
  • Motivation brev
  • To breve af anbefaling

Efter at have afsluttet samtalen, vil Admissions udvalget undersøge sag til sag, og vil kommunikere beslutningen om at kandidaten for at informere ham om status for optagelse.

titrering

Den deltager, der fuldfører programmet på campus få Triple Certificering Online:

  • MBA-graden i gæstfrihed og turisme fra The Ostelea, School of Tourism & Hospitality.
  • MBA-graden i gæstfrihed og turisme fra EAE Business School.
  • MBA-graden fra universitetet i Lleida.

stipendier

Ostelea stiller stipendier til rådighed for kandidaterne til Master i eventorganisation og protokol, stipendier bestående af økonomisk støtte med det formål at støtte vores studerende.

hver anmodning vil blive undersøgt uafhængigt, det vil blive tildelt under optagelsesprocessen og meddeles personligt af optagelsesudvalg inden afslutningen af ​​indskrivningen.

De vil ikke blive tildelt under alle omstændigheder tilskud tegner sig for 100% af den samlede tilmelding.

Økonomisk støtte vil blive tilbudt i følgende tilfælde:

  • Advance reservationsgebyr.
  • Profil tilpasning til kravene i hvert program.
  • Alumni på skolen. I dette tilfælde vil de blive anvendt en 25% rabat på undervisning.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality Minimer
Barcelona , Madrid + 1 Mere Mindre