Læs den officielle beskrivelse

Specialer dig i Online Master Business Administration!

Kandidatuddannelsen Business Administration giver dig mange muligheder for at videreudvikle dit potentiale. Fordi det er et online studieprogram, vil du opnå fleksibel og ukompliceret kvalifikation til ledelsesmæssige og ansvarlige stillinger i dit eget tempo af læring. Analytiske og kreative problemløsningskompetencer samt specialkundskaber og bløde færdigheder er de centrale referencepunkter.

Du har fem fremtidsspecifikke specialiseringsmuligheder i Online Master's Program i Business Administration: Vælg dit foretrukne område af interesse fra følgende specialiseringer:

  • markedsføring
  • Regnskab
  • handel
  • energi
  • Bank- og forsikringsbranchen

Vores Master Business Administration: højt anerkendt!

Du studerer vores online master business administration på statslige universiteter af anvendt videnskab. Derfor er han traditionelt højt respekteret af arbejdsgiverne. Med kandidatuddannelsen i erhvervsadministration får du ret til at blive forfremmet og til at indtaste den højere service.

Avanceret Master of Business Administration: tilgængelige studiepladser

Postgraduate masteruddannelsen i erhvervsadministration tilbydes hos forskellige statspartneruniversiteter . Yderligere information om mesteren findes på siderne på den pågældende placering:

  • University of Applied Sciences Kiel
  • Jade University of Applied Sciences Wilhelmshaven / Oldenburg / Elsfleth
  • Ostfalia University of Applied Sciences Wolfsburg

Studiet er designet til at være ekstra- erhvervsmæssigt , med online undervisningsenheder, der til enhver tid kan kaldes op, med online-chat om aftenen, en tilstedeværelsesfase (over flere dage) pr. Semester og et ansigt til ansigt for hvert semester til eksamen.

Efter dine succesfulde online fjernundervisning business studier giver dit respektive universitet dig en grad Master of Arts (MA) . Du studerer 4 semestre på fuld tid eller i dit eget tempo at lære deltid.

Programmet støttes teknisk og organisatorisk af OnCampus . OnCampus er datterselskab af FH Lübeck for fjernundervisning og e-learning.

Dette program er akkrediteret af ZEvA.

Specialiseringer / valgfag

Du kan vælge mellem 5 forskellige specialer:

57552_78cd8a1f38.png

Video Master Business Administration (flere videoer kan findes på undersidene på placeringerne):

Har du lyst til en smagsundersøgelse?

Brug nu muligheden for at få et gratis og ikke-fælles studie kursus! Du vil lære at studere online, få et første kig på online studerendes liv og spørg alle dine spørgsmål.

Og kandidatafhandlingen?

I løbet af vores kandidatuddannelse er indsendelse af en kandidatafhandling påkrævet efter udgangen af ​​4. semester. På den følgende side finder du et overblik over de emner, der allerede er skrevet.

Program undervist i:
Tysk

Se 1 flere kurser fra OnCampus »

Senest opdateret December 2, 2018
This course is Online
Start Date
Okt 2019
Duration
4 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date