Online MSc i forretningsanalyse

Generelt

Program beskrivelse

University of Baths EQUIS-akkrediterede School of Management leverer denne online MSc med enheder, der drives i partnerskab med IBM og SAS.

Udnyt data og fremryk din karriere

Brug af forskellen mellem data science og forretningsstyring udstyrer Business Analytics online MSc dig med de nødvendige tekniske færdigheder og ekspertise til at tage din karriere til det næste niveau. Du får de strategiske, problemløsende og beslutningstagende færdigheder, der er vigtige i dagens forretningsverden, og åbner din karriere for en række spændende ledelses- og konsulentvirksomhedsanalytikerroller.

Dette 100% onlinekursus, som er ideelt til fagfolk, tilbyder en mulighed for at fokusere på både data og beslutningsanalyse. Dette er nøglen til at give dig en konkurrencefordel i en verden, hvor data er afgørende for at løse problemer i næsten enhver branche og arbejdsplads.

Find ud af mere

Gør data til indsigt

Det er en ting at identificere og udtrække indsigt fra uendelige datastrømme, men det er en helt anden at udnytte big data som et praktisk værktøj til at skabe reel forandring. Med en stærk vægt på at producere og anvende datainsigt undersøger Business Analytics online MSc en række enheder såsom data mining, machine learning og business intelligence.

I stedet for at dvæle ved spekulativ beslutningstagning, fokuserer skolen på matematikbaseret receptpligtig analyse, hvilket hjælper med at skabe grundlag for dit arbejde i den virkelige verden. Du får værdifuld viden for at supplere din forretningserfaring og hjælpe dig med at tackle de daglige udfordringer i en række industrier.

School of Management er også rangeret 5. ud af alle UK-baserede kurser for forretningsanalyse af QS Business Masters Rankings 2020. Dette giver dig tillid til, at tid, der bruges sammen med University of Bath, er godt brugt tid.

Lær mere

Interaktiv online læring

Du lærer via fordypende videomateriale og case-studier i det virkelige liv samt drager fordel af direkte og regelmæssig kommunikation med andre studerende og undervisere.

Online MSc Business Analytics giver dig ikke kun en dybere forståelse af datavidenskab, den udruster dig med forretningshøjskolen til at omsætte dataindblik i praksis og tage din karriere til det næste niveau.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Adgangskrav

  • Typisk skal du have en første eller anden klasse bachelorgrad i et kvantitativt emne. Derudover har du brug for et generelt programmeringssprog.
  • Internationale studerende: Ansøgere skal have en IELTS-score på 7,0 med ikke mindre end 6,5 i ethvert bånd.

Opgrader dit karrieremuligheder med University of Bath

Kontakt os for yderligere information.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Læs mere

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Minimer