Online MBA

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

En MBA, der virker for dig

Gennem et ledelsesfokus, en-til-en mentorskap og erfaringsmæssig læring, er denne 100% Online MBA skræddersyet til den enkelte for at give alt hvad du behøver for at tage din karriere til nye højder.

Tilpas din online MBA med en specialisering i Data Analytics.

Den online MBA fra Nottingham Business School vil give dig al den erfaring du har brug for til at få en betydelig indflydelse i erhvervslivet uden at skulle sætte foden på campus. Nottingham Business School er AACSB og EQUIS akkrediteret. Færre end 1% af handelsskoler over hele verden har både EQUIS og AACSB akkreditering, der bekræfter de strenge og innovative standarder for vores undervisning og forskning, og den balance vi konsekvent rammer mellem akademisk kvalitet og faglig relevans.

Vellykkede studerende, der er designet til ambitiøse ledere, kommer væk fra denne online MBA med en grundig forståelse af strategiske forretningsmodeller, nutidige spørgsmål og rammer samt en værdsættelse af værdien af ​​ansvarlig og bæredygtig ledelse. Sådanne kvalifikationer er meget efterspurgte i dagens erhvervslivs arbejdsmarked. Med Nottingham Business School kan du også personliggøre din online MBA kursus for en mere skræddersyet elevoplevelse.

Dette inkluderer mulighed for at vælge en specialisme:

Online MBA

Fortsæt din undersøgelse af forretningsfunktioner, operationer og færdigheder, som kan anvendes til en række brancher og indstillinger. Online MBA dykker dybt ind i strategiske forretningsmæssige emner med kurser på kunde engagement, kreativitet og innovation, avanceret strategisk ledelse og menneskelige ressourcer strategier for den moderne arbejdsplads.

Online MBA med dataanalyse

Udvikle en forståelse af datalogi for at udnytte kraften i store data. Der er masser af informationer til rådighed for virksomhederne i dag, der kører et behov for fagfolk med ekspertisen til at analysere det effektivt. Indsigten fra data kan føre til større organisatorisk effektivitet og succes.

Online MBA med Data Analytics giver dig en forståelse af hele livscyklussen for store data: indfangning, organisering, analyse, konklusion og handling for at opnå løftestang eller konkurrencefordel, hvilket giver dig et meget eftertragtet sæt færdigheder, der vil være ekstremt attraktivt for potentielle arbejdsgivere.

Online MBA Fast Track

Fremskynde dine læringsresultater med et 100% Online MBA Fast Track. Ved hjælp af samme kursusindhold som den centrale MBA kan Online MBA Fast Track udføres i 18 måneder, hvilket hjælper dig med at udvikle dine strategiske forretningsmæssige kompetencer i et stadig mere konkurrencedygtigt globalt erhvervsklima.

Find ud af mere


Kursusoversigt

Den erfaringsmæssige komponent i Nottingham Business Schools online MBA og dets specialiteter sikrer, at du er i stand til at anvende din viden i virkelige erhvervsscenarier. Gennem onlinemodulerne dækker du en bred vifte af ledelsesemner med eksponering for undervisere, gæstehøjttalere og studerende fra en lang række industrisektorer. Du vil også deltage regelmæssigt i forretningssimuleringer og casestudier, der hjælper dig med at forstå udfordringerne ved at forvalte en organisation.

Dagens forretningsmiljø er volatile, konkurrencedygtige og internationale. Vores online MBA opfylder en afgørende efterspørgsel, der giver branchen med erfarne og uddannede ledere en omfattende forståelse af forretningsstrategi, ansvarlig ledelse og moderne globale spørgsmål. I slutningen af ​​Online MBA har du erhvervet et sæt praktiske og overførbare færdigheder, der gør dig unik placeret til at drive fremtidens succes i din organisation.

"Kurset har givet mig et helt nyt perspektiv på arbejdet generelt, at kunne forstå forskellige virkeligheder og hvordan disse kan anvendes selv i de mindste ting, jeg gør på daglig basis."

Maria Agius (Malta), Online MBA med dataanalyse

Find ud af mere


Fleksibel og engagerende online læring

Nottingham Trent University (NTU) udvikler løbende innovative måder at bringe vores kurser til liv i et virtuelt læringsmiljø. Vores 100% online kurser er designet til at fordybe dig i materialet for at få dig til at føle at du er i klasseværelset. Online MBA kursus giver en fleksibel og engagerende måde at lære uden at skulle sætte foden på campus.

For yderligere information, bedes du udfylde forespørgselsformularen på denne side.


Adgangskrav

  • Mindst 2,1 grad eller tilsvarende kvalifikation.
  • Mindst tre års erhvervserfaring.
  • Et anbefalelsesbrev.
  • En redegørelse for formål.

Internationale studerende: IELTS eller TOEFL.


Start din rejse med NTU i dag.

Find ud af mere

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Nottingham Trent University (NTU) is one the largest universities in the UK, having an excellent global reputation, strong alumni networks and impressive credentials for postgraduate employment.

Nottingham Trent University (NTU) is one the largest universities in the UK, having an excellent global reputation, strong alumni networks and impressive credentials for postgraduate employment. Minimer

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited