York Business School MBA i ledelse og ledelse er designet til en bred vifte af studerende, der deler en passion for ledelse og ledelse mere generelt og som ønsker at flytte ind eller videreudvikle deres karriere i ledelse og ledelse. Gennem udviklingen af ​​en integreret og kritisk bevidst forståelse af ledelsen fra et lederskab og folks perspektiv involverer programmet dig i en krævende proces med personlig og ledelsesmæssig udvikling. Programmet giver mulighed for at udforske, evaluere og anvende centrale teorier om lederskab og ledelsens teorier og koncepter samt opmuntre kreativ og innovativ tænkning ved anvendelse af relevante modeller og rammer.

Programmet samler relevant moderne akademisk teori og forskning med en praktisk forståelse af aktiviteter inden for organisationer. Du vil undersøge spørgsmål, der har stor indflydelse på organisationer ved at arbejde sammen med andre og bygge videre på både deres oplevelser og dit eget.

Som du udvikler dig gennem dine studier, vil du ikke kun udforske akademisk teori relateret til emnet, men vil blive opmuntret og støttet til at udvikle færdigheder, som vil forberede dig til at udvikle din karriere, især relateret til ledelse og ledelse. Programmet giver dig mulighed for at arbejde sammen med andre ledere og fagfolk udviklet ved at give dig mulighed for at dele viden, relatere det til teorier udviklet af relevant forskning og læring ved praktisk anvendelse.

Meget af læring er udviklet gennem etablering af samarbejdende læringsgrupper af programdeltagere og vejledere - og du vil blive en del af det læringsfællesskab. Din forståelse er udviklet omkring de centrale færdigheder, processer og praksis i ledelse og ledelse. Løsninger til reelle problemer foreslås, diskuteres og analyseres i læringssamfundet med støtte fra vejledere og medstuderende.

Programmet er internationalt i sit design og beskæftiger sig med temaer på internationalt plan. Mange forskellige kulturelle sammenhænge udnyttes til at bidrage til at skabe rammer for diskussioner. Dette program giver mulighed for at vokse globale netværk både næsten og også gennem boligaktiviteten, der skaber et miljø for tværkulturelle peer-to-peer learning.

Efter afslutningen af ​​programmet vil du kunne kritisk evaluere en række teorier og modeller relateret til organisationer, ledelse og ledelse, og anvende disse på situationer i virkeligheden for at informere din beslutningstagning. Netværket, som du vil udvikle i løbet af programmet, fortsætter ofte med at være et støttende og stærkt fællesskab af praksis efter graduering.

Det meste af programmet leveres online, men du skal deltage i et 5-dages boligområde i enten York eller Zürich som en del af Capstone Project-modulet. Dette er en glimrende mulighed for at samarbejde med kolleger, dele læring og forståelse og opbygge globale relationer, sammen med at lære om, hvordan man udfører akademisk forskning til at støtte dig i færdiggørelsen af ​​dit capstone-projekt.

Varighed

Minimum 12 måneder, højst 3 år.

Leveringsmetode

For det meste online via OnlineCampus (et interaktivt online læringsmiljø) med intensiv diskussion og samarbejde, plus en uges obligatorisk opholdstilladelse. Opholdet afholdes på to steder, Robert Kennedy College i Zürich og York St John University i York, begge undervist af York St John University fakultet.

Steder

Antallet af pladser pr. Sigt er strengt begrænset til 60.

Betingelser

Fire termer om året (vinter, forår, sommer og efterår).

Studieafgifter

13.000 CHF (schweiziske francs). Dette gebyr inkluderer adgang til biblioteket, OnlineCampus adgang, eksamenskrav og Universitets matriculation gebyrer. Gebyrer skal betales i rentefrie rater. Gebyrerne er for hele programmet og omfatter alle kurser samt tilsyn med den endelige afhandling. Opholdsomkostninger, såsom flybillet og indkvartering, plus et studiegebyr på 2.000 CHF (schweiziske franc) for opholdet, og nogle af de lærebøger, du skal bruge til kurset, er ikke inkluderet i disse gebyrer.

Akkreditering og anerkendelse

Dette program tilbydes i eksklusivt samarbejde med York St John University. Efter at have afsluttet dine studier på Robert Kennedy College , vil du modtage en uddannelse fra York St John University, som er behørigt akkrediteret af den britiske regering. York St. John University grader er anerkendt over hele verden.

Du kan bekræfte vores eksklusive partnerskab med York St John University her .

Program undervist i:
  • Engelsk
Robert Kennedy College

Se 32 flere kurser fra Robert Kennedy College »

Senest opdateret September 10, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Aug 2019
Duration
1 - 3 år
Price
13,000 CHF
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date